İhanetin bedeli?

7 yıllık ilişkim vardı ben 31 kız 29 yaşında kız 1.5 sene önce durup dururken saçma sapan bir şeyi bahane ederek ayrıldı. Benim için bunu kabullenmek kolay olmadı ısrarla binlerce defa bana o zaman sevmediğini söylemesini istedim söylemedi bir insan severekte özleyerekte uzak durabilir dedi ayrı olduğumuz 1.5 sene boyunca ara ara konuşmalarımız buluşmalarımız oldu ama sevmediğini söylemek yerine seninle bir geleceğimiz yok dedi son 6 ayında beni her yerden engelleyip sadece arama yapmamı engellemedi. O sürede ara ara aramama rağmen telefonu açmadı sadece 2 ay önce açtı yarım saat konuştuk ona tekrar bana sevmediğini net bir şekilde söylemesini ondan vazgeçip kendi yoluma bakacağımı söyledim yine söyleyemedi ve son aramam onu dün aradım telefona erkek çıktı nişanlısıyım dedi 1 senedir ilişkileri olduğunu ve kızın ona benden hiç bahsetmediğini söyledi kız onu benden beni de ondan gizlemiş bu ortaya çıktıktan sonra kız çocuğa 1.5 senedir benimle hiç konuşmadığını ve benim onu sürekli rahatsız ettiğimi söyleyerek yalan söylemiş bende onunla ilişkisi varken benimle olan bütün mesajları konuşmaları arama kayıtlarını çocuğa atıp nişan attırdım sizce doğru olan bu muydu o kadar beklemediğim bir durumdu ki o kadar şok oldum ki hala kendi acımı bile yaşayamadım

İhanetin bedeli?