Aşk İlişkileri 40 yasinda olsanız 25lik biriyle birlikte olurmuydunuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Soru yukarda Güncellemeler+1 yıl Erkekler siz s. alak misiniz? Kadın 40 erkek 25 demedim. 40 yasinda olsanız dedim birazcık akıl ya 40 yasinda olsanız 25lik biriyle birlikte olurmuydunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Olmam..Olanlar var ama.. Kadın 40 yaşına yaklaşmış ama 20 li yaşlardaki çocukla flörtleşiyor mesela.. Mide çöplük, mezhep Gonya Ovası.. 😄 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Sen 40 Olcan 25degil Yorumla tiryakinimtiryakin +1 yıl Tersinin örneğini verdim ben.. Yorumla
KameSennin Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Fikir farklılıkları olur çok. Dünyaya bakış açıları farklı olur. Bence beş aşağı beş yukarı oynamalı en fazla 😂Birkaç günlük bir şey yaşanacaksa önemsemem o kadar ama 😂 0 0 Yorumla
Miki_44 Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 80% +1 yıl Kadın olsam olmazdım ama 25 lik bir kız için servet veririm 0 0 Yorumla
son_şeytan_bükücü Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Aşkın, mutluluğun ve huzurun yaşı yok 0 0 Yorumla
NujenZanistvan2 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Olmam diyemem olurum da diyemem 0 1 Yorumla NujenZanistvan2 +1 yıl Şöyle diyeyim 40 yaşında bakımlı sportif genç görünen yüksek enerjili biri olursam 25 yaşında olgun ruhlu ne istediğini bilen biriyle beraber olurum Yorumla
gacar4886 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ooo çıtır en sevdiğim 😅 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Olmam..
Olanlar var ama.. Kadın 40 yaşına yaklaşmış ama 20 li yaşlardaki çocukla flörtleşiyor mesela.. Mide çöplük, mezhep Gonya Ovası.. 😄
Sen 40 Olcan 25degil
Tersinin örneğini verdim ben..
Fikir farklılıkları olur çok. Dünyaya bakış açıları farklı olur. Bence beş aşağı beş yukarı oynamalı en fazla 😂
Birkaç günlük bir şey yaşanacaksa önemsemem o kadar ama 😂
Kadın olsam olmazdım ama 25 lik bir kız için servet veririm
Aşkın, mutluluğun ve huzurun yaşı yok
Olmam diyemem olurum da diyemem
Şöyle diyeyim 40 yaşında bakımlı sportif genç görünen yüksek enerjili biri olursam 25 yaşında olgun ruhlu ne istediğini bilen biriyle beraber olurum
Ooo çıtır en sevdiğim 😅
Neden olmasın
Napim 7 sinde neyse 70 indede odur asla olmam 😂
38 yaşında sevgilim olmuştu
Olurdum
evet olurdum
Zenginse olurum
olurum tabiki
Hayır
Olmam napiyim 40imda 25 lik elemani
Evettt
Performansım yeterse evet