Bir ilişkide tartışmalar oluyorsa o ilişki daha mı uzun sürüyor? Gerçek sevgi peşinde tartışmaları da sürükler mi? Ben hayatımda böyle yakışan çift görmedim.. 🦁
Ufak tefek konularda fikir ayrışması olabilir. Onun bile çözümü tatlı tatlı olur birbirini seven insanların arasında.
Ama yoksa katılmıyorum ben bu düşünceye. Hele ki sürekli bir çekişme bir didişme içinde olan insanların birbirine karşı gerçek bir sevgi beslediklerini düşünmüyorum. Sürekli bir savaş içinde olan çiftler var. İnsanın sevdiği insanla alıp veremediği ne olabilir ki. Sevdiğin insan huzur bulduğun yer olması gerekirken huzursuzluk yaşadığın yer olursa orada büyük sıkıntılar vardır.
Benim sevgimle öfkem doğru orantılı gidiyor.. Sıradan vasat ilişki yaşayabilecek bir insan değilim.. Sevgiyi de dibine kadar yaşıyorum, öfkemi de o derece yaşıyorum.. Kavga etmek dozunda gereklilik benim için.. Asil artık susmuşsam bitmiş demektir.. Keyifli günler..
Devamlı kavga halindeyseler hayır uzun sürmez, ayrılık çok yakındır. Ama ara sıra tartişmak ve bir şeyleri çözüme ulaştırabilmek o ilişkinin sağlıklı ilerlemesi için detoks görevi görür. Birlikte bazı sorunların üstesinden gelebilmeyi de öğrenmiş olurlar
Hayır bu öfke kontrolü yaşayan tehlikeli insana işarettir , tavayı tencereyi bırak kaç hemen gardını almaya çalışma, ışık hızıyla hayatından uzaklaştir
Doğumgünün geçti dimi.. geçmiş doğumgünün kutlu olsun :)
Soruya gelecek olursak, bildiğin toksik ilişki. Sürekli ayrıl-barış ilişkilerin sonu yok.. ama kavgalar/tartışmalar bazen çiftleri birbirine daha çok bağlıyor sonrasında.
Bu kavgalı ilişkiler bana göre bir tür ruh hastalığı falan gerçekten de. Bir nevi fetiş gibi. Rahatsız edilme, huzursuz edilme, birbirine hakaret edilme fetişi var sanırım. KS de var bir iki tane. Birbirlerine sövüp sövüp barışan. Allah korusun diyorum. İnsanda biraz gurur olmalı.
Benlik de değil hiç. Tartışmayı hiç sevmem zaten insan hayatın stresini oldukça yaşıyor huzuru sevdiğinde bulmak istiyor. Oradan da böyle bir şey olunca cinnet geçiririm ben mesela. Gelemem öyle şeylere hiç
Eğer bu kişi kavgadan tartışmadan sonra kendini düzeltiyor çeki düzen veriyorsa evet uzun sürer fakat defalarca kavga etmenize rağmen hala aynı hataları yapıyorsa yani boş duvarla kavga ediyorsanız maalesef o ilişkiden hayır gelmez
Benim tarafımdan uzun sürmez. Soğurum, dakika başı onun çenesini çekemem. Başımı ağırtamam hiç. O yüzden uzun zamandır bu işlere yaklaşmıyorum. Alkol bir erkekten daha çok mutlu ediyor beni. 🫠
Çoksa bu ilişki zarar veriyordur. Kavga demeyelim; tartışmalar çözüm odaklı ve yerinde yapılıyorsa, iki taraf da kendini ifade etmeyi biliyorsa bence bu ilişkiyi olumlu etkiler.
Hayır tabi kii. Kavga tez ayrılığı getirir. Sürekli kavga etmek insanı gerer anlaşıp yola koyamadığımız ne var diye düşündürüp çok güzel soğutur. İnsanın ilişkiye devam etme hevesi kalmaz
Hayır bence hiç sağlıklı bi ilişki değil. Mutlu olup seni gülümsetmiyosa, sürekli bı sorun arıza çıkarıyosa ne sana faydası olur ne kendisine... En iyisi bitirmek
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Uzun ve veremlik ilişki türü. Toksik olarak adlandırılır
Toksik ilişkileri mi kast ediyorsunuz bilemedim ama bana öyle geldi. Nedense birbirine iyi gelmeyen çiftler, ayrılmakta, kopmakta en zorlanan çiftler oluyor.