Bugun arkadaslar bizde yemekteydi. Eşim doktor. Mutfakta kiz arkadasimla eşimi konuşurken yakaladım.
Kiz alanin degil ama biliyorsundur ertesi gun hapını ne kadar surede almam gerek diye sordu. Eşim biraz durdu sonra cevapladı.
Kiz ilk kez kullanacagim marka vs farkediyor mu, onerecegin yan etkisi az olan marka var mi diye sordu. Hormonlari, adet döngümü bozar mi diye sordu eşim cevapladi ama dikkatimi ceken sey esim baska seyler sormadı.
Yani işte mesela ilk sorusu icin kac gun oldu iliskiye gireli vs demedi. Demesi gerek miydi bilmiyorum gerci. Adam sadece sorulanlari cevapladı.
Simdi kafamda soru isaretleri var. Ilk olarak bunlarin arasinda bir sey yasanmis olabilir mi? Bu konuşmada, bu durum yuzde kac ihtimal olabilir bilmiyorum.
Ikinci olarak hadi yasanmadi diyelim kiz niye gelip kocama boyle seyler soruyor? Hemde gizli gizli ve özel olarak? Bunu cozemedim.
Yani mesela bana dese boyle boyle sorularım var esine sorar misin dese sorar, bilgileri veririm. Ya da yanimda sorsa daha makul olurdu.
Bana karsi utaniyor diyecegim kac yıllık arkadasi olan bana soyleyemiyor bunlari 2 yildir tanisigi adama soyluyor ve karsi cins. Bunlari rahatca arkadasinin eşine sorabiliyor. Bizzat esime sormasinda artniyet aramali miyim?
Ucuncu olarakta kiz baska mesajlar vermek istemis olabilir mi esime? Ben bir seyler yaşıyorum kapim acik, bunu da sana söylüyorum gibisinden bir sey olabilir mi?
Aksamdan beri kafama takıldı bunlar. Yorumlarinizi bekliyorum. Ben mi kotu düşünüyorum bilmiyorum ki. Kiz belki de soracak kimsesi yoktu, guvenilir buldu hem doktor hemde kimseye demez belki dedi ve sordu, bu da ihtimaller arasinda.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer