Aşk İlişkileri Sevgilinizi/eşinizi sorularınızla delirtir misiniz? Latteeemm Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Bu görsellere denk geldim ve baya güldüm 😄ya solucan olsam peki haha 😂 Siz de ilgi delisi misiniz böyle 😂 görselleri görünce sormak istedim insan tabi istiyor ilgilenilsin 🤪😂 Sevgilinizi/eşinizi sorularınızla delirtir misiniz? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u OurangMedan Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Neredeyse hiç sorum olmaz aksine cevaplar almak isterler. 1 0 Yorumla
Sonneschein Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 64% +1 yıl Ben yapardim adam işden sabah 4 de gelirdi adamı delirdim artik ne olursun diye yalvarırdı😂😂😂😂😂😂 2 1 Yorumla Latteeemm +1 yıl Hahah delisin 😂 Yorumla
Vault_Boy Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı. Zürafa kulaklı olsam, inek kuyruklu olsam yine sever miydin? Tamam tamam, ama dur, şimdi neden ben, anlatsana biraz? Neden ama? 1 0 Yorumla
tipotipo Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl İlgi delisiyim. Günde 3 öğün 3 farklı pozisyondan meme atmayan sevgiliyle işim olmaz. 1 0 Yorumla
HawliiiHürrem Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Arada bazen canım sıkılınca otomatikman saçmalamaya başlıyorum 👉👈🤭 1 0 Yorumla
SaySomething__ Takip Et Xper 5 Yaş: 33 , eic 92% +1 yıl Hayır bana da biraz ilgi gösterin 🥺 1 2 Yorumla Latteeemm +1 yıl Göstermiyorlar mı😂 Yorumla SaySomething__ +1 yıl Cıkss Yorumla
mültefitmühendis Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl İlgi delisi olmasın hacı çekilmez illallah ettirir adama 1 0 Yorumla
Gri34 Takip Et Bilge Yaş: 46 , eic 31% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 488 cevap paylaştı. İlgiyi kim sevmezki ilgide gösteririm 1 0 Yorumla
__pinhan Takip Et Master Yaş: 32 , eic 45% +1 yıl Soru sorunca karşındakini delirtme huyum vardır. 1 0 Yorumla
yalnız_adam-25 Takip Et Yoda Yaş: 32 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Fazla meraklı değilim. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Neredeyse hiç sorum olmaz aksine cevaplar almak isterler.
Ben yapardim adam işden sabah 4 de gelirdi adamı delirdim artik ne olursun diye yalvarırdı😂😂😂😂😂😂
Hahah delisin 😂
Zürafa kulaklı olsam, inek kuyruklu olsam yine sever miydin? Tamam tamam, ama dur, şimdi neden ben, anlatsana biraz? Neden ama?
İlgi delisiyim. Günde 3 öğün 3 farklı pozisyondan meme atmayan sevgiliyle işim olmaz.
Arada bazen canım sıkılınca otomatikman saçmalamaya başlıyorum 👉👈🤭
Hayır bana da biraz ilgi gösterin 🥺
Göstermiyorlar mı😂
Cıkss
İlgi delisi olmasın hacı çekilmez illallah ettirir adama
İlgiyi kim sevmezki ilgide gösteririm
Soru sorunca karşındakini delirtme huyum vardır.
İlk karşılaştım ama buna benzer oluyor 😌😀
Fazla meraklı değilim.
Sad "/
Delirtmem
Yoo o beni delirtir