Flörtüm bana soğuk mesajlar yazıyor ve sohbeti ilerletmiyor, neden olabilir?

Arkadaşlar öncelikle başlıkta ne yazacağım aklıma gelmedi ama başlığa yakın bir konu. Ortak arkadaş çevresinde bulunduğum kızla bakılıyor ediyorduk gitgide iyice konuşmaya başladık. Sohbetler muhabbetler oturmalar yürümeler felan. Meğersem ikimizde birbirimizden hoşlanıyor muşuz. Benn önceden ortak arkadaşımıza söylemiştim ağzını yoklaması için. Kız geldi konuşalım mı dedi. Dedim konuşalım. Yürüdük. Anlattı işte ben böyle şeyler duydum doğru mu. Dedim doğru sende hoşlanıyorum , dedi işte de ben de en başından beri felan. Dedik önümüzde birbirimizi tanımamız için uzun süre var. Dedi kesinlikle felan. Kız la wp üzerinden konuşmaya başladığımız ilk gün (bu konuşmanın geçtiği gün)
Hani ilk gün sohbet sabaha kadar sürer Ya. O olmadı. Baktım onca uzun uzun şeyler yazmama rağmen Ya random ya da kısa kısa cevaplar (çevrimiçi çok nadiren olur , çünkü ikimizin de mezun senesi “ikimizde 19 yaşındayız ) işte baktım sohbet ilerletmeye çalışıyorum konuşmaya çalışıyorum bu konuşmuyor. Ama reel de buluşunca Allah’a çok şükğr aramız iyi. Ama neden wp de olmuyor. Bugün çevrim içiydi mesajıma cevap bile yazmadı mesela. Onun eve gidip gitmediğini sordum (yağmur yağıyordu ) çevrim içi ama yazmadı yarım saat. Sizce neler oluyor arkadaşlar. Lütfen yardım edin. Bu kadar hızlı oldu ama istediğim gibi olmadı. Bok gibi bir durum
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıca arkadaşlarım kızı çok sıkma , kızın üstüne çok gitme diyor. Ama ben onla konuşmak sohbet etmek. Wp de de sohbet edip gülüp eğlenmek istiyorum. Arkadaşlarım kıza çok değer verme ağırdan sat kendini diyor. Kız elde görmesin. Ben bu taktiklerin ya. Ben sevdiğime her şeyimi vermek istiyorum böyle saçma taktiklerle hayat mı gider lütfen help
Flörtüm bana soğuk mesajlar yazıyor ve sohbeti ilerletmiyor, neden olabilir?