İkili ilişkideki kafa karışıklığı önerileri?

Selam. Daha önce biriyle olmadığım infosuyla başlamak istiyorum. ve kendimi çamaşırlarla beğensem de çıplk beğenmiyorum. Ex im sen deli misin sana ölünür fazlasını istemem vs. diyordu ama gene de kendimi beğenmiyorum. Ve sırnaşılmaya başlanıldığında daha önce hiç yapmadığım için (?) ne yapacağımı bilemiyorum. Biri üstümde kendisi için mi yoksa benim zekimiçin mi vs diye düşünmekten odaklanamıyorum (Oysa sadece adam belki de akışta yani kskdks).. Baktığınızda bir erkek sizin üstünüzdeyken saçıyla sırtıyla oynamak dışında başka ne yapabilirsiniz. Zevkinizeodaklanırsınız dimi... Benim kafamda bir sürü düşünce geçiyor geçmese bile geçiyormuş gibi sadece adamın üzerimde ne yaptıklarını izliyorum. Uf çok cringe.. Erkek, erkek olduğu için mi az da olsa güzel olan bir kıza okay? Yoksa gerçektende gereksiz özgüvensizlik mi yapıyorum vs diye bile düşünüyorum. Kafamda düşünce olmasa bile zevkimeodaklanamıyorum yapmak istemediğim için sanırım. Bu aileden gelen baskıdan olabilir ya da bir kere verince gidicek korkusu olabilir (kabul edelim bu bariz bir şekilde böyle olmasa bile sonu evliliğe giden çok az birliktelik var - başka sorunlar olsa bile tadını biliyor erkek ve kız da kendinden eksilenlerle kalıyor). Bu dengede yoruldum bir tık.. yapmakta istesem bile olmuyor. Bana önerebileceğiniz bir şeyler var mı?

İkili ilişkideki kafa karışıklığı önerileri?