Endişelendiren bir şeyler oluyor açıklayabilir misiniz?

bir konuda endişeliyim. az önce uzandım, ama uyumadım. gözlerim kapalı bir şey düşünüyordum. birden derin bir nefes alış duydum. ben mi aldım o nefesi yoksa yanılsama mıydı anlamadım ama oda biri varmışta o almış gibi geldi. ama ben tek yaşıyorum. bu birinin nefes alması yakın zamanda birkaç kez daha oldu. ya da yine uzandığımda ve gözlerimi kapatıp daldığımda biri sanki omzuma dokunuyormuş gibi hissedip gözlerimi açıyorum.

sonra okulda herkesin arkasında otururum. arkada da 3-5 sıra olur. birkaç kez sanki arkamda biri oturup kımıldıyormuş gibi hissediyorum. dönüp bakıyorum ama yok. bu da tekrarlanan bir olay.

önceden de birkaç kez ses duydum gibi oldu, üzerinden bir yıl geçti nerdeyse. ama bu ay tekrar başladı bu tür şeyler.

son olarak bugün banyoda bir şeyin yerini değiştirmediğim halde değişmiş buldum. endişelenmeye başladım. biraz da korkuyorum. yanılsama neden olur ki. bu ara yalnızlığı çok mu abarttım acaba.
Güncellemeler
+1 yıl
her şey alak bullak bende. daha da kötüleşmesinden korkuyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
ben müslüman değilim ki. müslüman olmadığımı göz önünde bulundurup cevap verirseniz sevinirim.
Endişelendiren bir şeyler oluyor açıklayabilir misiniz?