Bu ne tür bir rahatsızlık olabilir sizce?

Soru başlığından da anladığınız gibi bunun bir rahatsızlık olduğunun farkındayım. Ne konu da yardım almam gerekiyor bilmiyorum psikolog'dan randevu almıştım ama diğer gün gitmeme kararı almıştım çünkü o gün iyiydim bir kaç gün geçtikten sonra da iyiydim ama bugün iyi olmadığımı tekrar hatırladım bir şekilde bugün yaptığımın arkasında yarın durmuyorum fikirlerim düşüncelerim değişiyor. Tam anlamıyla anlatmayacağım çok uzun yazıp sizleri sıkmak istemem. Uzun zamandır sinir ve ruh ani değişimlerimle başa çıkamıyorum bazen çok sıklıkla ikisini bir arada yaşıyorum bazen tek tek bazen hiç yaşamıyorum ama yaşadığım zaman bunun geçmesi biraz uzun sürüyor 1-2 hafta gibi. Asıl sorun bu değil ben küçüklüğümden beridir çok hayal kuran birisiyim her konuda ve özellikle sinirlerimin öfkemin tavan yaptığı günler de kendi kafamın içinde sorun gördüğüm kişileri ortadan kaldırma isteği geliyor. Arkadaşlar lütfen beni yargılamayın istem dışı oluyor ufak bir tartışma yaşadığım da öfke patlaması yaşayıp kendimi kontrol edemeyip anneme bir çok kez bıçak çektim gözlerinin içine bakarken gözlerimi kendimi kaybettiğimi hatırlıyorum. Bir keresinde çok çok öfkelendiğim de istemsizce boğazına doğru annemin bıçak tuttum. 3 Haftadır hatta sanırım daha fazladır hiç bir sorun yoktu çok sakindim günlerim güzel geçiyordu kendime göre ama bugün annemle gereksiz bir tartışma yaşadık gerçekten ottan boktan sebepti ve ben yine kendimi kontrol edemeyip anneme ağır sözler söyledim. Bilirsiniz bir evlat annesinin boğazını keserek öldürmüş herkes biliyor bunu bir kaç gün önce yaşanmış bir olay ve ben bugün anneme o adam iyi yapmış dedim nasıl dellendirdiyse adamı dedim. Arkadaşlar rica ediyorum beni kınamayın yargılamayın kötü söz söylemeyin hepsine açığım ama beni anlayacağınızı düşünüyorum çünkü bunlar istem dışı oluyor kontrol dışı oluyor. Ben ne yapacağımı bilmiyorum korkuyorum birilerini öldürebileceğimden çünkü buna eğilimliyim öfke anında arzuluyorum ve isteğim geliyor öldürme isteği. Nolur yardımcı olun bana korkuyorum

Bu ne tür bir rahatsızlık olabilir sizce?