Ne güzel söylemiş Baba..🥰 Allah rahmet eylesin 🤲
Gözlerin sözlerin öyle başka ki kalbimin sahibi oldun bi anda 🥰
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne güzel söylemiş Baba..🥰 Allah rahmet eylesin 🤲
Gözlerin sözlerin öyle başka ki kalbimin sahibi oldun bi anda 🥰
Yaşadık karşim onu da yaşadık ama şu an aklım başımda şükür. Kimseyi de bir daha aklımı başımdan alacak kadar sevmiyorum. Sevemiyorum daha doğrusu, olmuyor. İlk sevdiğin gibi sevemiyorsun kimseyi.
Sizce Aklımı Benden Alana Yazdığım Nota Bakın Dedim
Nedense Seni Hep Sevdim Ve Hic Bir Zaman Kötü Bir Biçimde Aklımda Kalmadın En Güzel Zamanda Yanımdaydın En Kötü Zamanıma Sana Ağladığım Dertlendigim Vakti Hatırlarım Ilk Aşkımsın Ve Hiç Bir Zaman Seni Unutmayacağım Gelenler Senin Yerini Dolduracak Kadar Samimi Olamaz Ben lle Zaten Belki Bizden Olmadı Sorun Değil Bende Bizden Olsun Isterdim Birbirmizi Çok İyi Anlar Ve Ifade Ederdik Ve Yıllar Geçse ' De Öyle Olucak Ve Bazen Bazı Haklar Helal Edilmez Derler Ya Bende Hakkımı Helal Etmeyecegim Tanrıdan Tek Dileğim llerideki Zamanda Bir Gün Sen lle Karşılaşmak Ve Ne Kadar Değerli Bir Insanı Kaybettiğinin Farkına Vararak Hayatına Devam Etmendir Ilk Aşk
Geçen sene kurban bayramında bir elim hayvanda kurban kesiyorum öyle biri çıktı ki sosyal medya da , karşıma çıkmaz dediğim o saatten sonra normal düşünce ve aklın başta olması imkansız kafayı yedim iyice
Mesaj attım baya iyi ilgilendim iyi gidiyordum da ne olduysa bir anda soğuk falan yaptı bana bende çirkin leştim sonra bana s*ktri çekti zaten delikanlı adam da gider yani, o gündür mesaj atamıyorum ama bir yıl olacak halen aklımda çıkması imkansız
Biri vardi Restauranta gitmistim.. Esmer bir Erkekti yakisikliydi da girdigimda bana baka kaldi öylesiye göz göze gelmistik tabi ve bende sasirdim bana neden böyle bakiyor diye bildigin bakisa benzemez agzi acik kaldi.. kalkti bana dogru yaklaşti ben ordan hemen gittim ister istemez öylece bakti sonra bi baktim dünya o kadar kücük ki komşumuzda geldi restaurant yemek yemeğe babam davet etmis.. ve komşumuz o bana bakan erkeği de taniyormustu icimden dedim bu kadar olamaz.. diye onlarla konuştu ama Erkek farkina varmadi onun Ailesi ile konuşmustu ve lavaboya gitmisti... her neyse aklim onda kalmadi degil kaldi sonrasinda amann dedim neyse ne iste hahahaha
Cevap
32Cevap
Olmuştu vakti zamanında...
Hayır hiç olmadı
Niden 😂
Çünkü beni seven biri çıkmadı. :D
Olur daha ☺️
Teşekkürler ☺️
Bu sıralar az soru soruyorsunuz :D
Evet pek aktif değilim artikin güncellemeler sıktı beni ama arada moderasyon için geliyorum tabi gizli gizli 😂
Söylediğiniz için artık pek de gizli değil 😂 anladım özletmeyin kendinizi soru sorun :)
Birde iş güç ondan
Olur kimse bilmiyor ki ne zaman giriyorum 😂
Anlıyorum 😂 :)
🤓😁🤦
Olmuştu. Sonra göklerden bir ses "Sen misin sana verdiğim aklı, başkasına veren, hehe görürsün sen!" Canım epey acımıştı. Sonra zorla aklımı, başıma geri taktım. Artık mutlu bir şekilde hayatıma devam ediyorum. 😌
Sonu mutlu bitmese de, kiminde sonuca ulaşamasam da en güzel , en yoğun hislerle dolu ve daha üstü olmayan ya da henüz daha üstünü görmediğim bir ilişki türü bu başlangıç.
Vurulmak, tutulmak, aklın fikrin O olması..
Keşke hepimize böyle bir evlilik, yuva kurmak nasip olsa 🚬
Bu Müziğin Beni Yeterince Anlattığını Düşünüyorum 😅😅😅
Aklımı başımdan alan kimse olmadı. Aklım başımdadır her zaman. Ama hep aklımda olan ve hep aklında olduğum güzel insanlar var. Bu daha önemli.
😊
Olmuştu. O değerimi anlayana kadar beni pes ettirdi. Sonra çok istedi ama ben istemedim. Baştan açıklama yapmak en iyisidir. Dedim ki sana çok değer veririm ama alamazsam umrumda olmazsın :D Direk silerim dedim öylede oldu.
Johnny Depp. Onu tanıdığım günden beri aklım yerinde değil gkgkgkjfkgi
Aklım zaten yoktu, duygusal boşluğumda oldu prensim geldi sandım bak hani nerdee? fazla dayanmadı. Çok güzel oldu tamamen yerle bir etti
Sağolsun, oldu.
Zamanında olmuştu ama sonuç olarak değmedi 😂
Aynen ablacım 😊
Katılıyorum 👏🏻
Yok olmadı. Aklım başımdaki halimi seviyorum ve bir değer veriyorum. Yoksa kendim olmayı asla başaramam. Bundan dolayı hayatta hem kazandım hem de kaybettim. Kazandıklarım her zaman yanımda olanlar olmuştur.
Aklımı başımdan alan değil de, aklımı başıma getiren oldu🙂
daha loyle bi hanimyigit karsimiza çıkmadı 🤓
hatta saçlarımdan tutup (böyle şansa tükirim saçlarım kısa 🤓) cekicek sürükleyip ya benimsin (ya imf nin yok bu olmadı 🤔) ya da yine benimsin diye çekip götürecek trafik çekicisi gibi
hep bayaz atı olmadı gereken olmayan biktim valla şimdi camın kenarına oturup iki poşet çekirdek alıp citlemeye başlicim bekliyorum haaa 🤓🤓
Güzel Kız 🤭💕. bazı kızlar öyle güzel ki Güzel demek hafif kalır şeker bebek yia
Zamanında oldu güzel bir anı olarak kaldı aklımızın bir köşesinde
Evet uzun zaman oldu o duygulara kapıldığım.
Bunları yaşatan olmadı o zamandan bu zamana kadar.
Evet :)) benim için acı bir hatıra kalbimde
Olsada boş olmasada aynı yani
Aklım bana lazım kimseye vermem
😌🎈
Mekanı cennet olsun 👏👏👏
Gözlerin gözlerime değdiği anda ben dünyaya İlk defa gelmiş gibi yeni doğmuş gibi İlk defa ben olmuşum 😚😚
David Rockefeller
Kimin olmamıştır ki❗️
Oluyo bir iki tane
bende akıl yok ki nasıl alacaklar.
Olmuştu bir ara
Evet aldı ama ben evlilik düşünmüyorum, kimseye güvenmiyorum + maddi olarak iyi durumda değilim.
Geçmişte olmuştu kısa bir süre için.
Aklim basimda kimse alamaz
Bunun olması için heyecandan ölmem gerek
Zamanında oldu. Aklımıda alıp gitti
Hala başımdaysa olmamış demekki
Aklımı kaybettirecek unutturacak kadar olmadı
Yok ya o kadar da değil 😅
Olmadı da biz fazla kapıldık diyelim
Ay yok olmadı, ben korkarım 😨
Evet..
Aşık mı oldun
İyi bakalım
He oldi
Aklımı başıma getirenler oldu.
Dönelince almıştı
oldu
Hayır tabiki de
Geçmişte kaldı onlar
olmaz mı ne kızdı be :)
Evet oldu
Kafa röntgeni çektirmedim ki almış olabilirler
Olmuştu
Oldu...
Oldu
Esmerim biçim biçim in biri aklımı başımdan aldı.
Olmadı
bazen oluyor
Olma mı
maalesef
Yok olmadı hala
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?