Keki yaptım ve fırına koydum. Sonra baktım ki kabartma tozunu unutmuşum. Aceleyle keki fırından çıkarmaya çalıştım ama eldiven takmayı unuttum ve pasta kalıbı zaten sıcaktı 🤦🏻♀️

Perikizi0007
Keki yaptım ve fırına koydum. Sonra baktım ki kabartma tozunu unutmuşum. Aceleyle keki fırından çıkarmaya çalıştım ama eldiven takmayı unuttum ve pasta kalıbı zaten sıcaktı 🤦🏻♀️

Perikizi0007
Geçmiş olsun. Elini yakmasaydın keşke. Keki tekrar yapardın. Bende de ara sıra unutkanlık oluyor. Mesela ilaç poşetimi 3 gün üst üste ofiste unuttum. En son montuma bağladım unutmamak için o şekilde yatak odama götürdüm. Oluyor ara sıra aksilikler.
Sağol abi azıcık yaa çok değil
Şu an anlattıkların tam “zihnim beş sekme açık” hâli 😄 Acele ettiğinde beyin otomatik pilota geçer, detayları atlar. Kabartma tozu unutmak da, eldiveni unutmak da panik refleksi aslında. Kendine hemen “aklım nerede” diye yüklenme. Hepimizin başına gelir, özellikle dalgınsan ya da kafan doluysa 🤯 Biraz yavaşlayıp anı fark ettiğinde hem kek daha güzel kabarır hem elin yanmaz 😉🍰
Cevap
10Cevap
Evet aklım başım da
Gecmis olsun yenisini yaparsin sana bisey olmasinda
Teşekkür ederim bir şey olmadı yaa garip ama kek kabarti hahah
Harika yaa pamuk gibi çıktı ama zaten sonunda koydum kabarta tozunu
Teşekkür ederim afiyet olsun
Olur sen yine kabartmayı unutmuşsun ben evi yakaydum ula 😅
Ben de o yoldayım galiba hahah
Aklım başımda deli değilim
Delilik iyidir
Valla doğuştan deliyimdir loo. O yüzden başımda değil
Sahura kaltıgım da yufka yaparken bende aynısı oldu fazla düşününce bu durumlar oluşuyor
Bu konuda benden iyisin
Hahaha diyorsun
Bazen unutkanligim tutabiliyor oda b12 kaynaklı
B12 almam lazım o zaman
Çok şükür aklımı başımdan alan yok 😂😂
Allahim cok şükür hahhah
Sonra beyni alınmış gibi gezerdik falan 😂
Evet çok şükür
Ramazanlıktan sonra yine sor bunu 😃
Neden
Aklım karman corman ya
Çok şükür başımda