?1 yıldır beraber çalışıyoruz 1 buçuk aydır beni öpüp sevgiliymişiz gibi hareketler yapıyo?

1 buçuk aydıır sevgili gibiydik sarılıp öpüyodu her fırsatta manalı manalı aşık gibi gözlerimin içine bakıp ne kdr güzelsin diyo aynı sevgili gibi haberleşir beraber bişyler yapmayı çok severdk bi haftadr sevgilisi var bikaç gün uzak durdu benden ters davrandı 3 gündür yine aynı sıcaklıgıyla öpmeye sarılmaya başladı bugün tuttu ve yine öptü beni sevgiliden farkımız yok ama yinede olamıyoruz onunla başka sevgilisi oldugu halde öperken kendinden geçti ve sana aşıgım biliyo musun dedi sana fark ettirmemeye çalışıyorum ama sana aşıgım dedi benden 9 yaş büyük aşık olduguna inanıyorum ama yaş farkımız oldugu için bnmle sevgili olmuyo gitti bbaşka kızla oldu ama hala beni öpüp bana aşk dolu şeyler söylüyo herşeyi geçtim hiçbişeye inanmam ama o gözleri bitiriyo beni aşık aşık bana bakıyo dil neyse ama gözler yalan söylemez ne yapmalıyım bana yardım edin🥺

?1 yıldır beraber çalışıyoruz 1 buçuk aydır beni öpüp sevgiliymişiz gibi hareketler yapıyo?