Birbirimize uzak sehirlerdeyiz. Yanima buluşmaya gelecek. Birbirimize bu konularda apaçık davrandık. Birbirimizi istiyoruz ancak o çok yaşadı bu şeyleri ben hiç opusmedim bile. Senin tadına bakmadan geri dönmek istemiyorum diyor.
Beni seviyor istyor ama ben yazmadan da yazmıyor. Ben onu daha çok seviyorum... o daha çok @rzulyormus öyle dedi.
Onu hep hayal ediyorum ve o da beni.
.
Tamm konuştuk gösterdik birbirimize her yerimizi falan ama
🍂Basit bı kız mı görür beni ? Yani kolay
🍂İkincisi de sizce yapmalı mıyım ? İlk buluşma ama 3 ay falan uzaktan birbirimizi tanıdık.
🍂İkinci buluşmada mı opussek? Evet kimya uyumumuz var mı buna bakmak istiyorum muhtemelen o da merak ediyor.
Ama ilk buluşmada yaparsam şey olur sanki... Bı de benim kesinlikle s€x s$vişme vs istemediğimi biliyor. Bana "sen ileri gitmek istesen bile ben durdururm" dedi.
Beni seviyor istyor ama ben yazmadan da yazmıyor. Ben onu daha çok seviyorum... o daha çok @rzulyormus öyle dedi.
Onu hep hayal ediyorum ve o da beni.
.
Tamm konuştuk gösterdik birbirimize her yerimizi falan ama
🍂Basit bı kız mı görür beni ? Yani kolay
🍂İkincisi de sizce yapmalı mıyım ? İlk buluşma ama 3 ay falan uzaktan birbirimizi tanıdık.
🍂İkinci buluşmada mı opussek? Evet kimya uyumumuz var mı buna bakmak istiyorum muhtemelen o da merak ediyor.
Ama ilk buluşmada yaparsam şey olur sanki... Bı de benim kesinlikle s€x s$vişme vs istemediğimi biliyor. Bana "sen ileri gitmek istesen bile ben durdururm" dedi.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer