Sevgilisi olan biri neden baska bir kizla hep goz temasi kurmaya calisir ve yazar?

cocukla yazin bilmeden bir seyler yasadim ayni okuldan ciktik hani gercekten sansimi*** neyse baktim bi gun okuldan ele ele bi kizla cikiyor sevgilisiymis meger bi sure gormedim o surede beni ekledi attigim snaplere cevap veriyodu iste sarki atiyodum guzel sarki falan yaziyodu yani hep muhattap olmaya calisiyordu bugunde trene binicektim okul cikisi bu arada sevgilisiyle barismis 2 gun once bana snapten fotograf atti ikisi birlikte bugun bombos marmaray geldi oturdum sagimdaki kapidan girdi ama geldi her yer bosken yuruyup karsima oturdu bakiyo sonra yazdi sanada merhaba diye ben de merhaba yazdim oyle hafif yurudu iste yakismis falan dedi ben de tesekkur ederim dedim cok cana yakinsin yazdi alayci sekilde ben de goruldu attim sonra goz temasi kurduk bi 4 saniye boyunca dayanamadim guldum hafiften sırıttım o da guldu arkadaslari geldi indi duraga gorusuruz dedi bana ben de gorusuruz dedim bari yazsaydin yazdi ben de sevgilisi olan birine nasil cevap verilir bilmiyorum yazdim o da daha net anlatamazdin her sey cok hizli gelisti yazdi anlamadim ne anlatma istedi ama sevgilsinin uzun surelik oldugunu biliyodum 2 yıl bile olabilir hatta kizi benimle aldatmis bile olabilir gittikte kendini bana bagliyor utaniyorum kenidmden kziiyorum ne yapmaya calisiyor?

Sevgilisi olan biri neden baska bir kizla hep goz temasi kurmaya calisir ve yazar?