Sevgilimin Annesi ve Ablası beni istemiyor ne yapmalıyım lütfen yazar mısınız?

Öncelikle herkese merhaba, hala ciddi düşündüğümüz bir ilişkim var birbirimizi gerçekten çok seviyoruz milletin ne dediği umrumuzda değil ne benim ailemin nede kendi ailesinin ne dediğini pek takmıyoruz o da böyle düşünüyor fakat bazen bazı konularda kavga ettiğimizde ben konuyu buralara getiriyorum çünkü şuanlık her ne kadar takmasak da ilerleyen zamanlarda illa ki sorunlar çıkacak şahsen bu durum beni çok üzüyor benim annem benim üzülmemi istemiyor üzerse istemiyorum diyor her anne böyle düşünür onun annesi de bu şekilde düşünüyor ama ablası aşırı ön yargılı misafirliğe vs gittiğimde asla odasından çıkmadı selam vermedi yani olur ya hani istenmediğinizi hissedersiniz bunları bir erkek anlayamaz ama bir kadın diğer kadınının hislerini duygularını çok iyi anlar bende o an ne annesinin nede ablasının istemediğini anladım ben gittikten sonra çok konuşmuşlar bu kızı gözüm tutmuyor vs gibisinden benim sevgilim çok sigara içiyor annesine şikayet eder gibi değil ama çok sigara içtiğini söyledim ablası duymuş misafirliğe mi geldi şikayet etmeye mi belli değil ne cürretle misafir olarak geldiğin evde şikayet edebiliyorsun gibisinden konuşmuş daha bunlar gibi neler neler var tabi benim bilmediklerim sevgilimin bana söylemediği şeyler de vardır eblet buna karşılık sevgilimin ne dediğini bilmiyorum açıkçası çok da merak etmiyorum çünkü ne diyebilir ki? Ama artık yavaş yavaş yoruluyorum ömür boyu böyle bu şekilde gidemez ya ben kendimi sevdirmeye çalışırım ama karşımdakinden bir şey görmediğim zaman kendimi ezdirmek de istemem ilişkimi gerçekten seviyorum onunla olmayı çok seviyorum eğleniyorum aramızda koparamayacağımız zorunluluklar da var... Ama pişman değilim o gerçekten çok iyi birisi sadece ailesini sorun ediyorum babası ve abisi gayet normalken annesi ve ablasının böyle olması tuhaf babama karşı çok iyiler konuşurlar sohbet ederler benim babam da bonkördür çok seviyor ailesini arada jestler yapar birşeyler alır verir ikram eder ama yine de beni bir türlü sevemediler.
Sevgilimin Annesi ve Ablası beni istemiyor ne yapmalıyım lütfen yazar mısınız?