Tarih koyuyor sonra siliyor sadece kilit emojisi koyuyor sonra siliyor kilit kalp koyuyor siliyor upuzun tarih atıyor siliyor sadece kalp koyuyor amacı ne anlamadım bin kere tarihle oynayıp duruyor. İkimizin fotoğrafını profil fotoğrafı yaptı sonra tarihin yanına nazar boncuğu kalpler bilmem neler birkaç gün sonra da profil fotoğrafımızı kaldırdı kendi fotosunu yaptı hareketleri çok değişik alttan alttan eski sevgilisine nispet yapar gibi. Kızla 4 senelik bir ilişkileri olmuştu. Sanki beni nispet aracı olarak kullanıyor gibi hissettim bu hareketlerinden dolayı. Aklı mı karışık ne insan bi kere tarih atar sonra kurcalamaz. Onun haricinde bide muhattap olduğu arkadaşları kuzeni falan eski sevgilisiyle takipleşmeye başladılar uzun süredir kızı takipteler. Ne yalan söyliyim şüpheleniyorum biraz.
Güncellemeler
+1 yıl
İnadına mı yaptı kızın beni nispet için mi kullanıyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sözlendiğin insanla böyle küçük detaylard boğulmayın bence
Ne kucuk detayi
Ben cozdum olayi
Dediğin gibi; nispet için kullanıyor, direkt akla gelen o
Siz nerden anladınız peki
Tam olarak
Kararsız davranışlar gösteriyor çünkü ve ne yapsam daha çok kıskanırlar demenin diğer yolu bu
Her şey aşikar
Çok haklisiniz siz cok zekisiniz gercekten
Tam olarak dogru dediniz bence
Bide bu arkadasiyla bulusmustu o arkadasi o gun kiza istek atti takiplestiler kizla
Çok teşekkürler 😊
Maalesef değer vermiyor ve sevgi duymuyor, kullanıyor gibi hissediyorum
Bir süre mesafeli olun davranışını gözlemleyin
Ya bence isteği arkadasina o attırdı muhabbeti geçmiş kızın belli ve kizin hakkinda kotu seyler dese cocuk kalkip takip etmez demek ki merak etti kizi bi bak hesabina haberim olsun dedi seviyorum dedi belkide
Nasil tesaduf olabilir
İkisi yan yana kiza istek atiyor tesaduf degil bu
Evet nokta atışı, iyi analiz yapmışsın, öyle kişiler yetinmez ve sadık olmaz sürekli daha fazlasını ve iyisini isterler çünkü kendilerinde eksik gördükleri şeyleri karşıdan beklerler ve o şekilde tamamlamaya çalışırlar
Hayır değil
Ve ayrıca muhtemelen bağımlı yapısı vardır
Ve bir arkadaşım bunun calistigi dukkanin onunden gecmis dedi ki gordum telefonu yan cevirmis oyun oynuyordu senle neden konusmuyor sana neden yazmiyor
Evet evet kiza bagimli bence
Her şey ortada, onunla ilişki yürümez, tamam evet ayrılık ve bir ilişkiyi bitirmek kolay değil ve baştan savma şekilde bitirilmemesi gerekiyor ama rahatsız hissediyorsan hislerin haklıdır büyük ihtimal
Evet bağımlı ve sadece ona değil üstelik, herkese bağımlı olabilecek potansiyele sahip
Kesinlikle haklisin
İyi düşün ve doğru kararlar ver, bir an geçmeyecek insanlarla bir ömür düşünme
Sevgi bağımlılık değil bağlılık gerektirir
Sevgilin canım galiba bence yol yakinken ayrilir bunlar akli basinda birinin yapacagi haraketler degil
Ruh hastasi bence de
Evet
Davranışları nasıl size karşı?
Ya sözlendiğim insan gitti arkadaşıyla buluştu ve buluştuğu gun arkadasi kiza istek atti takiplesmeye basladilar
O zaman sıkıntı çünkü aldatma sayılabilir bu.