Selam kızlar 30 yaşımdayım 5 yılın sonunda evlendik. Evleneli daha 3 ay oldu fakat polikistik over sendromu var bende. Kısacası ileriye dönük planlar yaparak bi aksam eşimle konustum. Daha önce sevgiliykende konusmustum.
Cocuk istediğimi hastalığımdan dolayı belki olmayacagını ya da belki zor olacagını kötüyü düşünüp hareket ettiğimi söyledim. Kendisi hep yaşımız gençken farklı ülkeleri farklı şehirleri doğayı tarihi kültürleri gezmek istiyor. Bende hep derdim ki bi cocugumuz olsun biraz büyüyünce yine gezeriz. Tamam demişti sevgiliyken tamam olur demişti.
Evlendik 3. Ayımızda cocuk istedigimi söyledim fakat bana verdiği cevap yaza yurtdısı gezisi alacagını yazın bakarız daha erken demek oldu. Bende pcoslu oldugumu yazın denesek ve olmasa doktorun bize diyecegi şu “1 yıl kadar bi dene olmazsa bakarız.” Yazın denedik olmadı dr bize öyle dedi geçti bi sene. Daha sonra tüp bebek va tedavi süreci olacak bunlarda hemen olacak seyler değil tutup tutmaması bile şansa kadere bağlı. Bununlada 1-2 sene geçse hamile kalıp doğurmam 34-35 yaslarımda olacak. Ben bunu eşime anlattıgımda hallederiz sıkma canını hallederiz kötüyü çağırma demek oluyor. Bende bu sefer ne kadar gevşeksin rahatsın diyorum ve aramıza soğukluk giriyor.
Ne yapmam lazım nasıl davranmam lazım bilmiyorum. Tamam hayatımı yasayayım desem de aklıma hep bu geliyor bi süre sonra.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer