Sevgilimin 1 haftadır özel nedenlerle canı sıkkın. Keyiflendirmeye çalışıyorum ama hiç beklediğim tepkileri almıyorum. Ne yapsam?

1.5 senedir birlikteyiz. 1 haftadır özel nedenlerle canı sıkkın. Keyfini yerini getirmeye çalışıyorum. Dün merkeze gidelim dedim gittik restoranda yemek ısmarladım. Iyi de hesap ödedim. Hatta onun goygoyunu yaptım falan. Otururken şunu söyledi benden gülüp eğlenmemi bekleme. Ben de öyle bi beklentim olduğunu söyledim mi? Sadece biraz kafanı dağıt hayata dön dedim. Neyse biraz alkol alalım şurda sevdiğim bir yer var dedim. Gittik. Ben öyle gürültülü müzikli yerleri sevmem zaten. Sakin bir yer. Otururken şunu söyledim. burada kimse olmasaydı seni öperdim dedim. Cevap aynen şu ben böyle şeylerden hoşlanmam. Bütün günüm zehir oldu. Hemen kalkalım dedim. Ne dedim ki ya şimdi falan. Eve gelince gönlümü almaya çalıştı ama ya vakit ayırıyorum ona bir yerden bomboş 2 saat için bi dünya da para verdim. Lanet olsun dedim en son. Dünden beri konuşmuyorum. Canının sıkkın olması benimde canımı sıkacağı anlamına gelmiyor. Eve geldikten sonra kardeşiyle yeğenleriyle gülerek telefonda konuştu iyice canım sıkıldı.

Sevgilimin 1 haftadır özel nedenlerle canı sıkkın. Keyiflendirmeye çalışıyorum ama hiç beklediğim tepkileri almıyorum. Ne yapsam?