Böyle karakteri olan insanları ben hasta olarak algılıyorum ya siz?

selam arkadaşlar, ben flörtümle baya görüştüm konuştum tanıştık. Yani her şey çok yolunda gidiyordu. Birden konuşmamız kesildi kendisi birde soğuk yaptı bende yani peşine düşücek değilim bende numarasını vesaire sildim görüşmüyoruz şu an için. Ama 10 gündür bir şey yazmadı etmedi ve bugünde hiç bir şey yokmuş gibi napıyorsun yazmış. Bende haliyle soğudum kendisinden. Cevap yazmadım. Ki flört döneminde aşırı ilgiliydi bana 5 ay mesela arıyordu sürekli çok eğlenceli mekanlara gidiyorduk dertleşiyorduk eğleniyorduk. Kendisi aşırı kıskanıyordu beni. Sonrasında ben söylemedim sosyal medya hesaplarından kızları silmiş farketmiştim. Yani bi kaç defa evime yemek yolladı, ailem yurtdışındayken. Aileme yaklaşto abime vesaire. Ama sonra birden işte dediğim gibi bu adam değişti. Böyle aşık olan bir adam neden birden değişir? Anlam veremiyorum gerçekten. Bende kendisinde soğuduğumu söyledim ve sürekli aradı kapıma geldi yani 10 gündür tık yok, ki story atıyordu vesaire veya kendisi benim storylerime bakıyordu. Ama iletişim yoktu. 10 gün yazmayıp sonrasında napıyorsun yazmasıda beni gıcık etti soğudum yani. Şimdide yalvarıyor. Bu bir hastalıkmı böyle davranış şekli? Ki kendisi beni kuzenine anlatmış işte aşığım gözleri çok güzel aklımdan çıkmıyor vesaire diye. İçip içip arıyor şimdi. Engelledim bende :D

Böyle karakteri olan insanları ben hasta olarak algılıyorum ya siz?