Sadece onu muayene eden bir doktora iftira atacağını söyledi ve şu ayrıntıyı ekledi ben kız olduğum için haklı olurum gibi şeyler söyledi sorusunda bende cevabımı yazdım ve ardından gelen bu çirkef yorumları?
Anlam veremiyorum böyle kişiliklere hasta mısınız?
Çok fazla görüyorum bu tarz dengesiz kişilerden. Gizlilerden uzak duruyorum o yüzden. Beğenmeyen, istediği çirkefliği yapamayan engelliyor dayanamayıp zaten 😂 Hiç önemseme, cevap bile verme bence gerek yok.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
İşte böyle kızlar var. Bunlar erkeğin hayatını bitiriyor. Şahit olduğum duyduğum çok var iftira atıp hapse attıran parasını yiyen. Allah korusun bunlardan
Evet işte onu muayene eden bir doktordan hoşlanmamış da sonra masum doktora iftira atacağını söyledi soruda ben şok oldum bende sinirlendim bu şekilde yazdım oda bana dış görünüşümle alakalı bir sürü kötü yorum yazmış...
Kişilik & Karakter konusunda 11,2b cevap paylaştı.
bazıları tuhaf maalesef.. belki de trol yapıp komik buluyorlar bunu. kişi orada mesleğini yapıyor tamam davranışını sevmemiş olabilirsin ama o zaman git şikayet et şu davranışı yaptı falan dem iftira atmak nedir? böyleleri yüzünden masum kişilerin hayatı bitiyor
Mesele para değildi ki soruda masum olan bir doktora iftira atacağını söyledi bende sinirlendim hatta dedi ben kız olduğum için kimse benden şüphe etmez vb gibi konuşmuş sorusunda bende doğal olarak sadece bu kelimeleri yazdım kendisi harlandı 🙏🏻
Yorumlar da para istediği için soruya dahil olup soru kural ihlâline giriyor. Sinirlenmekte haklısın ama son cümle de s. g. olmamış ama üye de bir sürü saldırgan yorum yapmış ve para da istemiş senden. Psikolojisi kesinlikle normal değil.
Teşekkür ederim o senin güzelliğin bir kere ilk defa böyle bir cevap ile karşılaştım yani suçu olmayan bir doktora kendi ağzı ile iftira atacağını söyleyince çıldırdım ♥️🙏🏻
Karaktersiz işte gidip şikayet etse bişi yapamayacak doktor, iyice özgürlük adı altında hadlerini aşarak insanlara zarar vermeye başladılar sonra biz doğruları söyleyince erkek hedef haline getiriliyor. Kadına yine düşmanlığını kadın yapıyor
Ya benim şaşırdığım direk bu şekilde dış görünüşümle dalga geçmesi oldu benim haddime değil kimsenin dış görünüşü ile dalga geçmek herkesi Allah eşit yaratmış
Haklısınız bugün benimde başıma geldi, bu zorba tavırlarının altında beğenilmemezlik var toplumdan dışlanmışlık var güya bu şekilde intikam alıyorlar. Konunun sizle alaksı yok o kişinin kendisinden kaynaklı problem