Kendime 10 üzerinden 10 veriyorum. Bu konuda iyiyimdir 😄😅😍

Kendime 10 üzerinden 10 veriyorum. Bu konuda iyiyimdir 😄😅😍

Karşı cinsi etkileme konusunda kendime güveniyorum kendime en çokta çeneme kadın ruhundan anlayan biri olduğumu düşünüyorum ama bir süredir sevgilim yok ve şu an böyle daha mutluyum. Tek takılmak sanırım en güzel mutluluk gibi şu an geliyor bana😆
Kadın ruhundan anlamak için ezber adımlar atılmaz. O kişiyi çözersin ve ne yapman gerektiğini bilirsin ve ona nasıl etkilemen konusunda adımlar atarsın. Kadın ruhundan anlamanın açılımı bu benim için.
Tabi ki burada kadın ruhundan anlarım derken. Kadınları anlamaya çalışıyorum demek istemiş. Tek düzelikten bahsetmiyor
Evet öyle demek istedim üsteki yorumda da bunu belirttim. Zaten kadınların hepsinin aynı olduğunu düşünen bir erkek her zaman kaybeder. Ben sadece lafı kısmak için öyle dedim :)
Yanlış birindense yalnızlığı tercih etmek güzel bir davranış bence.
Kesinlikle öyle
Cevap
18Cevap
Karşı cinsi etkilemek gibi hedefim yok
Mutfağa girdiğimde uykulu değilsem eğer fritözüm ile ilk konuşmayı ben baslatırım. 😃 On üzerinden kendime fritözü etkilemede on veriyorum. 🤣🤣🤣
Eşime güzel cilve yaparım bunun için herhangi bir çabaya gerek yok kendim cilveliyimdir hemen etkilerim
Eşin olmadan öncesinden bahset canım sende.
Yok benimle flört etmek isteyen kişileri eski sevgilileri ile barıştırma da üzerime tanımıyorum😂😂😂😂
Flörtleşmem karşı tarafı etkileme isteğim bulunmuyor
Nasıl flörtleşir bilmem. Doğal olurum akışına bırakırım
Karsi taraf seni begendikten sonra hiç bir sey yapmana gerek yok bi merhaba bile yeterr...
Baya iyi flört ederdim. Manitayı bulup etkileyip piyasadan çekildim
Bende 10 veriyorum
Ben kendime 0 verirdim kesinlikle 😂
Beceremiyorum flört etmeyi..
Şu sıralar paslandım yapamıyorum djjs
Evlilik kararı aldık yeterince iyi miyim?
Bu işte iyiyim
benden bi cacık olmaz
İçimden gelirse evet ama ilgisiz ise hiç uğraşmam
istemem lazim :)
Evet iyiyim fakat artık uğraşmıyorum
Etkilemem. Öyle bir uğraşım yok
Yapmıyorum öyle şeyler
Sanirim bu söz de sonun oldu artık senin 🤫
Gozlerime bakan bayiliyo
Çoçukça:)
Çok başarısızım
Flortlesmem