Hoşlandığım çocuk benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum, ne yapmalıyım?

Biz bir kafede karşılaştık ilk defa ben içeri girince göz göze geldik oda uzun baktı sonra ben gidip oturunca yerini değiştirdi beni görmek için bana yakın yerlerde oturdu aynı zamn top vardı ondan gidip geldi sonra Ben, ders çalışırken yanımda ki yakın masada oturdu dersle ilgili konu açtı konuştuk baya uzadı en son giderken ins aldı istek attı sonra boş bir konudan konuşma başlattı hala konuşuyoruz ve etk söylediği için geldi dedi öyle sonra bana kız arkdas bahsetti ona hediye falan alıyormuş yok yürüyüş yapiyormus ben ona güvendiğimi soyledm dedim kimseye böyle değilim diye şaşırdı ama sonra daha az zarar yazdı sonra güzelce konuşurken bir anda hep soğuk davranıp giderdi mesela şaka yapar bana hediye almadın ayıp ettin der sonra tamam alırım dediğimde niye alıyorsun diye soruyordu bunu kaç defa yaptı son zamanlarda daha da iyiydi güle yüz emoji si falan daha iyi konuşuyorduk sonra yine hediye dedi açtı ve bende alırım dedim niye alıyorsun dedi bende en son dedim niye hep böyle yapıyorsun almam sorun mu falan dedim amacın ne bana verdiği cevap tamam bir daha konuyu açmam iyi geceler dedi gitti iki sat sonra durum attım baktı oda paylaştı diğer gün cevap verdi iki gün böyle geçti baktım yazacağı yok en son, dedim neden böyle yapıyorsun bir sorun mu var bana dedi sana donecem ama yazmadı durum attı profil fot değiştirdi ben durum attım baktı ama yazmadı ne yapmaliyim sizce amacı ne onu kırdım mi yoksa duygusu var mı ee önemlisi şu an ben Ne yapmaliyim kendi haline bırakınca geleceği yok gibi
Hoşlandığım çocuk benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum, ne yapmalıyım?