Bu durumdan memnun değilim ne yapabilirm?

bir ilişkim var 3 ay oldu. sevgili olamadan birbirimizi tanıyamadan evlilik muhabbetlei dönmeye başladı. çoğu şey benim planım dışında gerçekleşti. yani birini tanırsınız huyunu suyunu öğrenirsiniz sonrasında insanların belli kriterleri, hayalleri düşünceleri vardır ona uyuyorsa devam ederseniz. benim bunları düşünüp tartmam için fırsat verilmedi. birden sevgili olduk birbirimize aşık olduk o konuma soktu. kendi sürekli aşkını ilan ediyor seviyorum diyor bana aşıksın diyor mesela ama düşünüyorum aşık değilim. bir kaç kere kırmadan açıklamaya çalıştım birbirimizi iyi tanıyalım bu kadar kısa sürede olmaz dedim ama bütün akrabalarıyla tanıştırdı beni. mesela teyzesine bir konu hakkında aklıma gelmedi demiştim bizim oğlan yanındayken tabi aklın havada aklına gelmez tabi dedi. yok yani böyle bir his yok bende. öpüyor mesela bazen o kadar bunaltıyor ki artık canım acıyor diyorum aldırış etmiyor hoşuma gittiğini sanıyor herhalde. ilk başlarda deneyebileceğim bir ilişki olarak görüyordum ama herşeyi çok uçlarda yaşayıp beni de o konuma soktu bunaldım. hislerimi yaşayamadan beni beni bir konuma soktu. ve ben bu konudan memnun değilim

Bu durumdan memnun değilim ne yapabilirm?