AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
140Cevap
Ne kalitede biri olduğunu hemen belli etmiş. Gerisi sende
Niyetini baştan belli ediyor yani kalkar giderim birde devam mı edicem konuşmaya.
Sapık bence. Tanımadığı insana bu soruyu sorabiliyorsa... Hiç utanma duygusu yok demek ki.
Büyük mü çok seninkiler. Hahaha belki o yüzden sormuştur.
Belki de adam göğüs sağlığını merak etmiştir sağlık problemin var mı diye sormuştur 🙄
Fesat olmayın ama ya belki hediye almayı düşünüyordur🎁
Görüntüden anlayamadi ise uzuldum
İlk buluşmaya kadar sormamış olması şaşırttı beni sjsjsj
Klasik sosyal medyada ki sapıklardan 😅😂😂
Nelerden hoslanirsin demek yerine bedenini mi soruyor ne kadar aptall adam var ya
İste boyle biri olmadım olmamda siz cevap bile vermiyosunuz o kadar güzel şey yazmama rağmen
Yani olmaz ya bence ayıp ama samimiyete göre de değişir
Sapık o ya insan biraz konuşur tanır falan ne hanzoymuş
Hemen o konuya girilmez ki
Yaaa konuşulur mu değil yüzüne bile bakılmaz 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
Hemen yalnıs anlama ya ilk konusmanızın şerefine hediye olarak sütyen alacaktı belki 😄
İsabetli bi karar bel altı soru soran birisinden sağlıklı bir ilişki beklenmez zaten
cıddı böyle bır durum oldumu garıp bır durum bence ıletısımı kesmelısın sapık ruhlu gıbı duruyor :)
ayıp ediyor
ama benim görüşüm
kızman ufak olmalarından ise şanslı birisin
İlk tahmin eder insan kadınları soğutmayın erkekler
Göğüslerin büyükse dikkatini çekmiş olabilir ama ilk görüşmede de sorması harbi dangozluk
Valla artık hep öyle o tarz sorular iki türlü de soruluyor nasıl olduğunu anlamadığım bir şekilde
Ben sormam direk ellerimle olcerim. Büyükse bye derim
Bence hoş değil... ne kadar önemsiz gibi gözükse de, sen nasıl bir erkeğe cinsel bölgesinin boyutunu sormuyorsan, o da sana böyle bir soru yöneltmemeli... bu tür konular sevgililerin arasında konuşması gereken özel konular.
Konuyu erken açmış
Ben beklerim cinsellik konusunu kız tarafının açmasını beklerim gerisi zaten çorap söküğü gibi gelir
Arkadaşımın sevgilisi de sormuş. Bana ters böyle şeyler. Nerelere bakıyorsa artık.
İlk buluşmada amacını belli etmiş bu güzel bir şey ama bundan sonrasında f*ck olmak istiyorsan devam edersin
Bunu soran sadece cinselliğe bakar. Yani ne ilişki insanı nede senden hoşlanmıştır. Sadece bedeni merak eder. Yol ver gitsin şerefsizi
Konuşulmaz güzelim uzak dur amaç belli böyle olan kişilerin amacı sapıklık cidden konuşmayı kes sana asla sevgi gözüyle bakmaz.
Makine okuyorum sınıfta 50 erkek var bu erkeklerin anca sorsa sorsa 10 u soracak tipte en fazla. Yani %20 lik dilimi tutturman başarı galiba
İlk konuşmada bunu konuşuyorsa zaten sana yaklaşma amacı seks amaçlıdır veya cinsel muhabbet. Ciddiyet arama.
Hayret şimdiki kızlar sormaya gerek kalmayacak şekilde milletin gözüne sokmaya çalışıyor. Acaba bakarak anlamamış mı da sormuş kaç beden diye?
Kesinlikle konuşmazdım. Ciddi niyeti yok belli ki. Ciddi niyeti olup da meme soruyorsa o daha da kötü zaten.
Kadınlar bisede ilk olarak pns boyu soruyorlar. Bu karşılıklı bir şey canim
Beyni başka yerinde çalışan erkek modeli. Hiç haz etmem. Bence engeli bas.
Hayır konuşulmaz benim için böyle kişiler ciddi bi ilişki düşünmeyen kişiler sayılıyor..
Buradan biri mi? Burada çok janti durup, ilkte hemen boyle sorular soran çok
Sapik olgunu hemen belli etmiş soruyu sorman bile gereksiz
İlk 6 ay anne sütü önemli demek ki az gelmiş devamı için seni bulmuş 😁
Bence hayır sorana şey diyorum ben:sevgilimin beğenmesi dışında ilgilendirmiyor beni
Bazende söylüyorum
Hoşlandığım biriyse çekinmeden konuşurum sonuçta beyinlerimiz sevişmeyecek bedenlerimiz sevişecek
😊👍
Tabiki de konuşulmaz ilk buluşmanın kendine has bir saygısı vardır bu bence saygısızca bir davranış
millet artik ilk buluşmada sevişiyor sen gogus bedeni diyosun
Ben bana böyle sorduklarında ben memesizim kendimi iyi hissetmek için portakal falan koyuyorum diyorum
Öyle insanlara yüz verme sakın belkide seni deniyolar kesinlikle cinsellik hakkında konuşan insanlarla muhattap olma
Haklısın göğüsler erkeklerin en çok sevdiği kadın ve kızların bölgesidir ve cinselikte ğöğüs ovalamada orgnizm olur ve belden aşağısı da
Gereksiz yapmışsın eğlenmene bak bırak biraz ısınsın ortam
Neresi gereksiz ya
sen eğlenmene bak
Bugün ne çok göğüslü soru soran oldu. Şu erkeklere tekmeyi basın gidin.
İlk görüşmede sütyen numaranı soran kişi ikicide sana sütyen alır 😄
Olmaz gibi ama yine de bilemeyiz dikkat et bağlanma ve seni kullanmasına sakın izin verme
Memeye aşık biri olarak yargılamayı bu bizim zaafimiz😀
Amacı farklı eğer sende o yönde ise niyetin ciddi değilse sorun çıkmaz
Aklı fikri bu demek ki. İyi işte erkenden belli etmiş kendini
Adam meraktan soruyor olabilir ya art niyet aramamak lazım hemen
normal bir şey fakat ilk bulusma konusma ıcın yanlıs hareket
Adamin niyeti belli konuşmayi geçtim yüzüne bile bakılmaz çok iğrenç bir soru bence
Istersen ara konus o mercmegi girna koymak istyio habern olsunnn
Onun niyeti başka ilk günden kendini belli etmiş...
erkek bunu nasıl algılıyor söyliyim. Ters teperim demişsin ama konusmaya devam ettiğin için. Çocuk aynen şöyle düşünüyor demek fırsatını bulunca bunları söyleyebilirim.
Bu doğru
Konuşma yol ver sana yemin edebilirim oo çocuk ya çok burnu havada (*iç) ya da kızları pompalayip yollayan tip sakın taviz verme
Rahatsız olduğumu dile getirdim zaten devam ederse konuşmam çok zoru yok ya
Niyeti belli dürüst biri zarar gelmez.
Şaka mı yapıyorsun
Yok ciddiyim açıkça niyetini belli etmiş dürüst birisi en azından yalan konuşup arkandan iş yapmamış.
Orası öyle de çok açık sözlü rahatsız ediyor bu durum
Yalancı dolandırıcı biri olsa daha mı hoşuna gider en azından niyeti belli uzak durursun olur biter bence dürüst olmak her şey.
Başlamadan bitmiş ilişki
Bitti en azından baştan belli etti kendini
Aynen sonradan ogrenmektense baştan bitmesi iyi olms