İnsanları ilk konuşma ve görüşte çözer misiniz?

Kafamda şekillenir ama ön yargı yapmam. Zamana yayarım ve çelişki var mı diye bakarım. Dedikleri ile yaptıkları örtüşmüyorsa sınıfta kalır. Benden değerli olamaz ama ona eş değer vermem için dürüst olmalı.
Valla eskiden altıncı hislerime enerjime filan aşırı güvenirdim. Şimdi insanları çözmeye çalışmiyorum. Direkt olarak kim olduklarını sahip oldukları arkadaş ortamindan öğreniyorum. Çünkü insan sarrafi da olsak inanin o kadar yanilabiliyoruz ki... İnsanlarin bazilari şeytanın işini çok iyi yapıyor gerçekten.
Amcam hep şey der mesela; "şeytan emekli olalı yüzyıllar oldu. Onun işini çok iyi yapan insanlar var"
Hep kötü insanları ele aldım. Fakat iyi insanlar da zaten belli ediyorlar kendilerini hemen. İnsan tanımak zor iş.."Her insanın insanı farklı" demiş başka bir şair...
Çözemem ama altıncı hislerime bu konuda güvenirim. Herhangi bir soğukluk ve iticilik oluştuysa o kişiye karşı bir daha görüşme olmaz.
Eig için tesekkur ediyorum 😄
Ricalarımı gönderiyorum 😁
Çözebildiğimi düşünürdüm. Yakın zamanda yanıldığımı gördüm... Her güzel konuşanı insan zannediyoruz.
Cevap
1Cevap
Az zaman geçmesi lazım. Dengesizlik var mı yok mu çünkü bu çok önemli..
Evet çözerim böyle bir yeteneğim var tabi yetenek olarak sayılırsa bir insanın gözlerinden anlaşılır zaten nasıl biri olduğu
Asla bu yeteneğim yok. İnsanları tanımakta zorlanıyorum.
Evet bir erkek sonra daha fazla bakınca anla ki bir niyeti var
Yüz yüzeysek genelde evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?