Erkolar, astroloji, eril enerji , dişil enerji, burç uyumu, eski sevgilim şöyleydi böyleydi cart curt

Erkolar, astroloji, eril enerji , dişil enerji, burç uyumu, eski sevgilim şöyleydi böyleydi cart curt

Fanatik olduğu herhangi bir şeyden bahsetmesi, mahalle aplası gibi dedikodu yapması, yüksek sesle konuşması, çok yakın durması, leş müzik zevkini övmesi ve bu zevki itelemeye çalışması, bi şekilde sanatı aşağıladığını fark etmem, ısrarcılık yapması, zorla benim hesabımı ödemeye çalışması.
Eski sevgilisinden bahsediyorsa ordan kaçmak gerekir çoğu kez, bir de derdini çok dinlersen arkadaşı olursun bu kural değişmiyor genelde
hahah o net zaten
Tiki tiki konuşuyorsa yeterli isterse Freudun psikanalizinden bahsetsin o an benim için bitmiştir
Cevap
7Cevap
Siyaset ve eski sevgili ya da maaş konuları.
Siyaset, bana sürekli yakın kız arkadaşlarından bahsederse lavaboya gider en yakın aarkadaşıma beni 5 dk sonra armayıp acil bir şey için çağrmasını söylerim ve masadan koşarak giderim erkekler nerde ne konuşucağını bilmeli
Sürekli kendinden bahsediyorsa, şöyleyim böyleyim diye övünüyorsa ya da sorulara boğarsa falan kalkarım.
Siyaset, astroloji, spritüel konular ve ben anlamam dediğim her konuda uzatırsa oldu o zaman by derim
Dini konularda sanırım.. Herkesin inancı kendini ilgilendirir
Açıklamayı okurken içim şişti. Bu muhabbeti yapan erkek gördüğüm an sohbeti bitiriyorum.
Siyaset
Eski sevgilisi
Feministlik
Irkçılık
İlk buluşma mı sayılır bilmiyorum ama sevgili olduktan 4 saat sonra seni seviyorum dediği için ayrılmıştım o halde görüşürüz deyip kalkmıştım
Birinin s**** olup olmadığını 4 saatten önce anlarım ama bu sefer anlayamadım
Bir de AKP'li olmasına asla tahammül edemem
Maaşın ne sorusunu sorarsa, Kendini överse hiç sevmediğim şeyler, kalkarım
Aşırı dini konular ve sürekli kendini övmesi ve diğer kadınlardan bahsetmesi
Aklıma gelmedi sizin?
Detayda belirttim işte :D
Yani spor, sanat, kültür, felsefe, psikoloji, sosyoloji, tarih, dizi film bir sürü seçenek var
Fedal da kim. d
ahahahha :D
Cinsellik, eski sevgili muhabbetleri falan açarsa.
Maddiyat, aile, cinsellik, malum parti 😄
Eski sevgilisi ya da saçma konulara girdiği an.
Eski manitaları olabilir.
Eril disil enerjiye inanmiyor musunki
İnanmak veya inanmamak değil doğru olabilir bu tarz şeyler de ufak bir kesit olarak bahsedilebilir. Her davranışı, her olayı eril dişil enerji vs bilmem neye bağlamak sürekli bundan bahsetmek beni aşırı bayar açıkçası
A evet bahsetme miktarindan sikayetci olmakta haklisin
Hangi burçsun derse 1 saniye beklemek
kazancım konusunda
Cinsellik asddjdk
Cinsellik.
Mesleginin zorluklarından
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?