Tersledim cocugu tanımıyorum diye fazla üzerine de gitmek istemedim çünkü hoşuma gitti beğenmiştim ama bana bu şekilde gelirsen ters teperim dedim. Kapattı konuyu sonra içimden dedim hep mi beni bulur böyle kişiler
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılerkekler, ilk konuşmada en başta karşınızdaki ile ne amaçla konuştuğunuzu lütfen belirtin. ben şimdi internet üzerinde olacak bi ilk konuşma örneği vericem aşağıda.
şimdi bakın ben erkekmişim tamam mı, kıza yazıyorum burdan copy paste yapabilirsiniz dikkatlice okuyun ve anlayın
-merhaba, sitede/instada/bilmem nerde gezinirken bazı paylaşımlarını/fotolarını gördüm. paylaşımların/fotoların ilgimi çekti. eğer iznin ve isteğin olursa... ;
seçenek 1: seni tanımak isterim. eğer güzel anlaşabilirsek ve uyumluysak duygusal bir ilişki yaşamak niyetindeyim
seçenek 2: buluşup beraber eğlenmek isterim. hatta kabul edersen evime gelebilirsin ya da ben sana gelebilirim. çünkü izin verirsen seninle seks de yapmak istiyorum
seçenek 3: iyi anlaşabilirsek ve uyumluysak arkadaşım olmanı, seninle güzel, derin ve keyifli muhabbetler yapmayı isterim. böyle bir arkadaşa ihtiyacım var
bu kadar beyler seçeneklerinizi istekleriniz doğrultusunda çoğaltabilirsiniz. yeter ki açık ve anlaşılır olun. amacınız seçenek 2'deki gibiyse kıza önce memelerin kaç beden diye sormak yerine aynı yukarıda yazdığım gibi niyetinizi belirtin, eğer KIZ KABUL EDERSE o zaman memeleriyle ilgili sorular sorabilirsiniz. ama sorruyu soran arladaşın anlattığı gibi böyle lak diye sorulması çok görgüsüzce ve ayıp.38 Yorumla
Soran+1 yılKesinlikle
- +1 yıl
ben böyle bi erkekle karşılaşırsam ıslanmayı bırak boşalıyorum bacım. şimdi Allah bu kalitedeki erkekleri sen ve türevlerin olan kezbanlardan korumak adına bir mekanizma yaratmış. bu mekanizma sayesinde bu adamlar sadece olgun düşünebilen, ne istesiğini bilen, görgülü ve medeni kadınlara yâr oluyor. siz kezbanlar da bu kadar kaliteyi kaldıramadığınız için kukunuz kuruyor. sizin kukularınız neyi nerde nasıl söyleyeceğini bilmeyen, türk dizilerine konu olmaya potansiyeli olan y*vşak ab*zalara karşı ıslanmak üzere yaratılmış. tanıdık geldi değil mi
- +1 yıl
Ben secenek 1 e göre davranınca ne hikmetse seçenek 2 gibi algılanıyor ve reddediyorum
- +1 yıl
zaten öyle kızdan hayır gelmez kurtulduğuna sevin
- +1 yıl
Çok bilmiş konuşuyorsun ama insanlar robot değil. Erkek olmadığın için bilmiyorsun. İlk ve diğer adımları siz atsaydınız anlardın. Shepastaway
- +1 yıl
Olmaz
- +1 yıl
insanlar robot değil ama insan gibi de davrananlar az. yazdıklarım kendi önerilerimdi. benimseyip benimsememek tamamen sizlere kalmış
En İyi Cevaplar
İlk buluşmada göğüs bedeni sormak tam anlamıyla aptallıktır. Öncelikle buluşma varsa önce bir kendine çeki düzen verirsin yani biraz şık giyinirsin ki bu buluşmayı önemsediğini gösterir. Eğer ki sen bu kızı önemsiyorsan normal olarak adını nereli olduğunu nelerden hoşlandığını Nasıl bir karaktere sahip olduğunu nasıl bir yazıya sahip olduğunu sorarsın. Ondan nasıl etkilendiğini nerede etkilendiğini kendi düşünceni ve fikrini belirtirsin. Ve sonra onun fikrini düşüncesini sorar dinlersin. Ve ilk buluşmada gidiyor aptal gibi seni seviyorum ölüyorum da demezsin. Sadece kendini açıkça belirtir ve karşındaki kişinin de kendisini açıklamasını dinlersin. Kısaca tanışma yani ilk buluşma önemlidir. Çünkü o buluşmada konuşma tarzın olsun , kendini açıklaman sorduğun sorular verdiğin cevaplar önemlidir. Ve en önemlisi bence heyecan. Heyecanın tavan yapmışsa bu bence çok önemli bir detay. Çünkü hoşlanmanın ötesine gitmiş bir durumdur. Ve şimdikiler de olduğu gibi kızlara hesap ödettirme veya kendi hesabını öde gibi bir aptallıkta yapılmaz. Zaten normalde hiçbir şekilde kadının eli cebe sokulmaz. Ama şimdi herkes farklı görüşte. Sevgi ve saygılarımla 🙏
3327 Yorumla- +1 yıl
Kadının değil misafirin eli cebe sokulmaz demek daha doğru...
Ancak hoslandigin kişiye hoşlanıyorum demek aptallık mi? Bir iki muhabbetin olmuştur, önceden görüsuyorsundur ama dışarıda bulusmamissindir. Olamaz mı? - +1 yıl
@Freddy1616 kardeşim haklısın ama bende kadının eli cebine sokulmaz öyle yetiştirdim kendimi. Diğer konuya gelirsek hoşlandığın kişiye hoşlanıyorum demezsin demedim göğüs dekoltesi gibi saçma sorular bedenler sorulmaz dedim. Sen daha ilk buluşma diyor işk buluşmada göğüsün kaç beden diye mi sorarsın kıza?
- +1 yıl
Hayır tanga araya kaçıyor mu demek daha garanti kızın gitmesi için
- +1 yıl
Hoşlandığını dile getirsin ama ben burada bunu abartarak ölüyorum bitiyorum gibi abartı şeklinde ifade etmezsin dedim. Ve bu senin dediğin olabilir daha önceden kelam ettikleri olmuştur sonra buluşup konuşabilirler. Ama ilk buluşma diyor yani ilk tanışma fastı daha önceden tanımamış görüşmemiş konuşmamış. Sevgi ve saygılarımla 🙏
- +1 yıl
@Freddy1616 umarım yanlış anlaşılmamışımdır aslında aynı şeyi söylüyoruz sadece kız diyor ki adam bana göğüs Bedenimi soruyor bu ne kadar doğru diyor bende hiç doğru değil sorulmaz öyle kişiyle de durulmaz diyorum
- +1 yıl
O kadar güzel bir açıklama ki
- +1 yıl
Rica ederim🥺
- +1 yıl
MaşaAllah! Çok güzel ve doğru bir açıklama! Ailenizin sizi ve sizin kendinizi yetiştirmenize hayran kaldım! ✨🤭
- +1 yıl
Adam kendisi için diyor, kendini öyle yetiştirmiş, onun olduğu yerde kızların/kadınların elinin ceplerine girmesine müsade etmiyor. Sen niye bu kadar takıldın bu detaya anlamadım? 😂
- +1 yıl
Paracı kadınlar var kabul ama bir yerde hesabı ödemeyen her kadın paracı ya da şerefs*z diye bir şey yok
- +1 yıl
Ben hesap ödediğim zamanlarda kendimi çok tuhaf hissediyorum, erkek varken benim ödemem, ya da erkek varken bir bayanın ödemesi? Tuhafıma gidiyor sadece, burada pahalı hesaplardan bahsetmiyorum, 50-100 lira mesela? Bir evlilikte kadında yardımcı olur masraflara, ona, şuna, buna. Para kadından çıksa dahi, mekanda, milletin içinde parayı adam vermeli. Adamın bir karizması var.
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım düşünceniz için çok teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Kadınlar da ödeyecek, para ödeyerek adamın karizması belli olmaz. Madem kadınlar da para kazanıyor. Tamı tamamına hesabını ödeyecek.
- +1 yıl
@İslamkrgz rica ederim ✨
- +1 yıl
@yedirenk7 öncelikle kardeşim şunu belirteyim hesap ödeme kısmı şöyledir hani kahve içersin veya yemek ısmarlarsın bence bunda bir sakınca yok. Senin dediğin tarafa gelirsek hani yemek giyilir kahve içilir. Ama doymuş veya artık tıkanmış derecesine gelmiş giyemeyecek durumda hala fazla fazla sipariş verme durumu. Öyle durumda hesabı yine öderim ama bir daha görüşmem. Zaten inan sen görüştüğün kadını tanımayacak mısın eğer ki yanlış tanıdıysak aç gözlü doyumsuzsa nezaketen o hesabı öderim ama bir daha görüşmem.
- +1 yıl
Doğru sizin gibi erkekler nadir olduğu için duygulanma itemiydi @İslamkrgz
- +1 yıl
@yedirenk7 Bak kardeşim ben demiyorum her şeyi erkekler yapacak diye, ger şeyi erkeklee ödeyecek diye. Kadının kendi maaşı varsa oda yardımcı olacak ödemelerde ve yukarıda yazdık ki, hesabı kadın dahi ödese, parayı adamın takdim etmesi gerekiyor. Bir karizması var adamın, anladınız mı? Ben bir erkek yanımdayken, hesabı, parayı bir bayan olarak takdim ettiğim zamanlarda tuhaf hissediyorum kendimi. Eğer evliyse bir çift ve kadının kendi maaşı varsa ki hesapları muhtemel ortak olacaktır o zaman şu hesap senin bu hesap benim tartışması olmayacak. Ayriyeten bir değilse hesapları ve kadın bir çok şeyde yardım ediyorsa, hesabını eşi zaten öder ve dert edinmez
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım şimdi öncelikle görüşüne katılıyorum. Orada bir yemek veya kahve içişmişse bunu ben ödeyemeyeceksem ağrıma zoruma gider. Sonuçta erkeğiz kadın hesap ödediğinde gururum incinir olmaz. Olur tarafı ise şöyle olur genelde ben ısmarlıyorumdur çok ısmarlamışımdır ya İslam hep sen ısmarlıyorsun bu sefer ısrar istemem benden bugün diyip ısmarlayabilir. Hem haklı olduğu için hem beni düşündüğünü bildiğim için hemde buna izin vermezsem kötü hissedeceği için kabul ederim. Sonuçta bu verdiğin örnek gibi evlenicen hepsini erkek karşılayacak olmaz tabi. Ve zaten büyük Meblalardan bahsetmiyorum ki insan doğasında da biz kadına bakmakla yükümlüyüz şakin günümüzde kadın bakmak zorunda gibi bir zorunluluk varmış görüntüsü oluyor halbuki erkek kadına bakmakta zorunlu. Sevgi ve saygılarımla 🙏
- +1 yıl
@Yedirenk7 Kusura bakmayın ama ben şimdiye kadar kimseye minnet duymadım, kimseye hesap ödetmedim. Aile içinde hesabımı ödeyenler oldu, benim ödediğim zamanlar oldu amenna ama aile dışında kız arkadaş dışında kimseye hesap ödetmedim, sadece ilk defa iki hafta önce bir beyfendi ile buluşmaya gittim (tanışma) 1 çay içtim kalkma esnasında hesabı ödemek için gittim, beyfendi ben öderim dedi “tamam” dedim ama ikinci buluşma gerçekleşseydi eğer, inan o hesabıda ben öderdim
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Hesapları erkeklere ödetirken minnet duymanız gerekir.
- +1 yıl
@1234567yemezler estagfrullah. Yapı olarak kadın narin ve kırılgandır. Erkek sert ve güçlüdür. Kısacası erkek koruyan ve kollayandır. Hal böyleyken kadına ödetmek olmaz. Ve zaten şöyle düşünmek daha uygun. Biz çalışıyoruz kazanıyoruz ev geçindiriyoruz ama kadınlar her kadın ev geçindirmiyor ki genciz belki o harçlık alıyor belki parası kısıtlı bizzat bunu düşünerekte nezaketen öderiz. Tabi şu benim için önemlidir. Benim için mi geliyor yoksa yemek için mi vaktiyle sırf yemek için gelen arkadaşlara sahiptim.
- +1 yıl
@İslamkrgz Aynen yorumunuza 100% katılıyorum. Hep erkek ödeyecek diye bir şey elbette yok, diyorum zaten kadın ödese bile o parayı erkeğin kassaya vermesinden yanayım. 1) bir bayan olarak kendimi garip hissediyorum bir erkek yanımdayken. 2) Erkeğin karizmasının olmasından.
Şimdilerde ki erkekler kadınada bakıyorlar artık, ben çalışıyorum, oda çalışmalı; bir maaş ile geçinemiyoruz. Hesabı kadınlarda ödemeli, yok ağır işte çalışamam falan fistan.. erkekler sanki gün geçtikçe kadınlaşıyorlar. Bütün erkeklerden bahsetmiyorum, birçoğu öyle gözlemlediklerimin arasından.. - +1 yıl
@Aslengerizekalıyım bir görüş belirttim tartışma konusu oldu sanırım 🤣 @yedirenk7 kardeşim nezaketen de ödemek iyidir. Hem amaç sohbet muhabbet hasret gidermek değil mi ne önemi var o yemeğin bu dediklerim olmadıktan sonra
- +1 yıl
@yedirenk7 Boşa dememişler “Sağıra sözünü, köre yüzünü süsleme yorulursun.”
- +1 yıl
@yedirenk7 Senin kötü deneyimlerinden dolayı biz kadınların ne suçu var? Bütün kadınları para avcısı yapmışsın gözünde. Yavaş gel, ger kadın aynı değil bro
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım şimdi şöyle ifade edebilirim. Olur ki durumum yoktur. Zaten kadın bilir bu durumu. Parayı bana verip al sen öde demesi benim hem gururumu hem onurumu ayaklar altına almamış olur. Mutlu eder. Onurize eder. Ama diğer türlü ödetmek bize yakışmaz. Diğer konuya gelirsek eğer ki tek çalışarak zorlanıyorsam yani geçinmede sıkıntı yaşıyorsak tabiki çalıştırma taraftarı değilim ama bizzat eşime sorarım durumumuz bu sen çalışmak istiyor musun fikrini sorarım çalışacaksın demem zaten kendi de destek olmak ister ve ben böyle yaklaşım yaptığım da hem bağımız daha da kuvvetlenir hemde huzurla geçinilir.
- +1 yıl
@İslamkrgz Aynen ya, kaç kişi dahil oldu? 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım sonra ipin ucu bana değip suçlu durumuna düşmeyeyim de 😂’ hep senin yüzünden ‘ deemişsiniz felan 🤣
- +1 yıl
@yedirenk7 ben burada şu lafı hatırladım. Bir arkadaş bahsetmişti. Ne ısmarlarsa yazıyor ne ödediyse hesaplıyor ve hep paradan bahsediyor derdi erkek arkadaşım diye. Paranın lafı yapılırsa o laf diyilir. Kusuruma bakma ama kardeşim para geçinmek için var kaybetmek için değil. Ben sevdiğime değer veririm bir kağıt parçasına gönül de kırmam sevdiğim gönlüde kaybetmem
- +1 yıl
@İslamkrgz Ne güzel düşünmektesiniz maşaAllah! Düşündüğünüz gibi olunması gerek zaten, öbür türlüsünü düşünemiyorum. İlk defa görücü usulü buluşmaya gittiğim zaman bir abla ile, adam çalıştığımı biliyor ve evlilikten sonra çalışıp çalışmayacağımı soruyor, bende seviniyorum, “aa benim çalışmamı istemiyor” diye düşünüyorum, sonra diyor işte bir maaş ile geçinilmiyor bu devirde.. 🤦🏽♀️ ilk buluşma ve verilen cevap. Bu düşüncede bir şahıs ile evlenmiş olsaydım, bütün hayatım boyunca kendimi çalışmaya mecbur hissedip mutsuz olacaktım! Bu yüzden sizin ve sizin gibi düşünen erkeklerin düşüncelerine hayranım! ✨
- +1 yıl
Maalesef para göz hemcinslerimiz yüzünden gördüğümüz muameleye bir şey diyemiyoruz haklısınız o konuda ama genel olarak bakış açınızı tekrardan tebrik ve takdir ettim. Allah sizi iyi insanlar ile karşılaştırsın bundan sonrası için.. @İslamkrgz
- +1 yıl
@yedirenk7 Peki siz o lafı duymanız için ne yaptınız? ya da yapmadınız?
- +1 yıl
@1234567yemezler 👌🏼
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım doğru mu anladım? İlk buluşmada ilk maaşla geçinilmiyor mu denildi. Ya ben insanları artık tanıyamıyorum ya da insanlar tuhaflaştı. Ya bir kadınla görüşüyorsan ciddiysen zaten bir hal hatır sorarsın haline tavrına düşüncesine fikrine bakarsın , sorularına verdiği cevaplarına bakarsın , duruşuna oturuşuna kalkışına bakarsın en önemlisi kalbine karakterine bakarsın. İnsanlar nasıl anlaşır? Aynı görüş ve fikir düşünceye sahip ise. Birbirinizi tanımak için gidilen yere kendini tatmin etmeye çalışmak nedir. Bunun yeri ve zamanı vardır. Bir kadına çalış diyemezsin he olur durum kötüdür durumu oda bilir çalışmayı düşünür müsün dersin ama zorlama olmaz.
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Bu çok uzun bir konu... Sayfalar yazarım bu konuda.
- +1 yıl
@İslamkrgz Evet doğru anladınız, ilk defa buluşmaya gidiyorsunuz ve evlilikten sonra çalışıp çalışmak istemediğimi soruyor ve çalışmak istemediğimi söyleyincede (ki şöyle evlilikten sonra erkeklerin olduğu yerde çalışmak istemiyorum aslında, kendi işim olsa yaparım ama onun dışında bir patronun altında erkeklerin arasında kızlı-erkekli çalışmak istemiyorum) söyleyincede işte o lafı etti; “tek bir maaşla geçinemiyorsun bu devirde” yani sende çalışacaksın, çalışmak zorundasın ifadesini verdi.. dediğiniz gibi oturma kalkmasına bakar, sorduğu sorulara ve verdiği cevaplara bakaraktan anlarsın zaten ve teklif edersin ama böyle kabaca bir cevap vermek hiçte hoş değil
- +1 yıl
@yedirenk7 Bir kusurum olduysa, hakkınızı helal edin, benden yana helal olsun. Hayırlı geceler dilerim bende
- +1 yıl
@yedirenk7 Senin nışanlın öyle dedi ayrıldınız diye şurda yatağına yatmış masum masum duran bizim ne suçumuz var :d sana daha çok şey yazarım ama uzatmayacağım Allah senin de gönlüne göre versin karşına para göz olmayan kadınlar çıkarsın 🤷♀️
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Helal olsun. Selamlar
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım tepki olarak çok doğru bşr tepki. Evlendikten sonra erkeklerle çalışmak istememek bence normal ve güzel düşünce. Bence benim dediğim gibi bir durum olsa kendiniz çalışacağım deyip destek olurdunuz doğru mu , ç? Yani eşiniz gelse durumumuz kötü tabi sana çalış diyemem ama malum çok zorlanıyorum çalışmak ister misin düşünür müsün dese ama zorlama yok bence zaten sizin içiniz ek vermez çalışmak istersiniz. Çünkü ailesiniz durumu düzeltince işi bırakırsınız. Ama git işe çalış demekte çok kabaca. Ve doğru değil
- +1 yıl
@İslamkrgz O zaman elbette çalışırım destek olmak için, durumu düzene sokana kadar. Eşim sonuçta bütün ağırlık omuzlarında, elbette. 🥰
Ama zorunlu hissetmek bambaşka bir şey, çalışma isteği olsa dahi o istek kalmaz, gider.. ben şimdi çalışıyorum bir patronun altında, çünkü çalışmak zorundayım ve ileride evlenirsem ve bir işte çalışırsam bu kendi işim olsun isterim ama durumumuz kötüyse eşime yardım amaçlı girerim bir işe, işleri toparlayana kadar - +1 yıl
Hadi hepimize iyi geceler @İslamkrgz @Aslengerizekalıyım🌸 @yedirenk7 😄😄😄
- +1 yıl
Hayırlı geceler 1234567yemezler 🌕
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım kadınları anlamak aslında hiçte zor değil sadece dinlesek olucak 😌 boşuna demiyorum mutlu bir evlilik kadını mutlu etmekten geçer. Neden? Kadın mutluysa huzur vardır , gülüyorsa muhabbet vardır , keyfi yerindeyse o evde tüten yemek vardır o kadın yanındaysa yanında da güçlü bir adam vardır. Adamı güçlü kılan kadındır 🙏
- +1 yıl
@İslamkrgz Evet, aslında zor değiliz.. 😆 Yazdıklarınız 100% doğru ispat! Ben teşekkür ederim. Sizede aynı şekilde huzurlu ve iyi uykular beyfendi. 🙂
- +1 yıl
O Tagg’ı görmedim 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım kadınları anlamak anlayıştan geçiyor. Anlayışlı olursak başarırız 🙏 teşekkür ederim sizede huzurlu geceler 🙏 tagg görmedim dediniz onu anlamadım 🤣 sizi etiketledim sandınız. Olsun durun söyleyeyim huzurlu geceler Rabbim rahatlık versin oldu mu 😌
- +1 yıl
@İslamkrgz İnşaAllah başarırsınız ki sizden hiç şüphem yok, maşAllah! Anlamışsınız işte, rezil oldum 😂
Siz deneme yazınızı bitirdikten sonra uyuyacağınızı yazmıştınız ve diğer hanımefendiyi etiketliğinizde, aynen beni etiketlediğinizi zannettim otomatikman son mesajlarda kendin etiketli olduğumdan ötürü ve dikkat etmeden yazdım.. 😅 - +1 yıl
Oldu oldu 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım yok estagfrullah ne rezilliği 😅 evet böyle şiir söz deneme vs şeyler yazıyorum arada iyi geliyor iyi hissettiriyor bana. Sorun değil ne olucak yanlış anlaşılmadan 🤣 herkes uyudu baksanıza benim geç yatıp erken kalkma huyum var maalesef erken uyuyamıyorum 🤣
- +1 yıl
@İslamkrgz Teşekkürler. Güzelmiş ve iyi hissettiriyorsa neden olmasın? Baya geç oldu evet.. 😅 O zaman hayırlı uykular dilerim, Allah rahatlık versin 👋🏼
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım yazılarım ileti derece kitap okur gibi bir sunu sağlar. Uyku gelmiş kulağıma uyu diyor. Ben müsaadenizi isteyeyim sohbet için teşekkür ederim. Hayırlı geceler Rabbime emanet huzurlu uykular dilerim. 😊🙏
- +1 yıl
Ben teşekkür ederim. Sizde her daim Allah’a emanetsiniz 😊✨
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım günaydın uyandınız sanırım 🤣 tabi yorucu bşr gece oldu bu kadar uyumak normaldir 😂
- +1 yıl
@yedirenk7 o gün neden bugün olmasın? Bak sana şöyle Kısa bir şey diyim aldatıldım 3.5 yıl evden çıkmadım psikolojim çok bozulmuştu güneş görmedim o süreçte sobra dışarı baktığımda herkes hayatına devam ediyordu dedim kendi kendime neden ben yaşamaya devam etmiyim. Hayat bir şekilde devam ediyor kalkıp yürümek lazım gitmemiz gereken yere
- +1 yıl
Cümleten hayırlı sabahlar, evet evet geceki tartışma hayliyle yordu 😆
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım bari dinlenebildiniz mi 😂 malum aklı yorduk mu beden de ruhta kolay toparlanmıyor 🤣 ama belli ki kendinize gelmişsiniz bi kahve için gelmediyseniz de 🤣
- +1 yıl
Evet dinlenebildim 😂
Oo sözlere gel 😂 - +1 yıl
@Aslengerizekalıyım belli baksana enerji akıyor maşAllah 😂 herkesin kullandığı doğal kelimeler işte sizde yoksa komşuluk hakkı olarak verebilirim 😂😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Teşekkürler efenim 🤭
Olabilir, elinizde çok varsa 😂 - +1 yıl
@Aslengerizekalıyım üretim olarak ithalat ihracat var bizde 😂 hemde düşünme gibi bir olasılığı ortadan kaldırarak anlık olarak teslimat gerçekleşiyor 😂😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Ooo iyiymiş 😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ikizler olunca konuşma temel anatomi oluyor sokulmak yok yorulmak yok hiperaktiflik daima oluyor 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım sanırım farklı bir tartışma konusu çıkıyor 😂 bi 70 yorumda böyle yaparız sanırım 😂😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Ballıyız diyorsunuz yani? 😃
- +1 yıl
@yedirenk7 Emin misiniz? 😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Sanırım 😁
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Emin değilim ama bu ikisi bana yakın geldi. Üçüncü tahmin ise oğlak
- +1 yıl
@yedirenk7 yengeç kadını bilmem ama boğa ve kova burcu kadını çok iyi tanırım. Boğa da dpbralık vardır. Yani kendini açıkça belirten hiçbirşeyden çekinmeyen , cesaretli bşr Yapı ve sohbette akıcıdır. Ama bana göre kova bambaşkadır. Çünkü aşırı zeki , esprilerden anlayan , espri yapabilen sohbeti çok muazzam , sıkmayan, olgun , dobra , kendini ifade edebilen , dışı cesaretli güçlü bşr Yapı ama altında nazlı ve kırılgan bir yazıya sahip. Yani o kişiyle sohbet et asla sıkılmazsın. Sohbeti baya koyudur.
- +1 yıl
Teraziyim ben
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ballı olmak değil vaktiyle kendimi iyi yetiştirdim. Hayatta malumunuz yetiştiriyor insanı. Kitap okuma özetleme anlama ve yorumlama yapınca ve artık bu tarz yazılar yazmaya başlayınca gerçekten güzel şeyler çıkıyor ortaya. Buraya da bir arkadaş tavsiyesiyle geldim dedi iyi görüş sahibisin görüş bildir kafa dağıt. şu an geçende güzel yorum aldım mutlu oldum. Yorumu beğeniye boğup güzel yorumlar geldi 😊😌
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım başlıyoruz derken başladık hazırlıksız yakalandık 😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım teraziyi hiç bilmem valla kusuruma bakmayın 😕 dağa önce hiç tanışmadım. Kova burcu sevgilim olmuştu boğada yakın arkadaşım vardı oradan tanıyorum terazi hiç tanımadım 🙏
- +1 yıl
@İslamkrgz maşaAllah! Kitap okumak zaten insanı geliştiriyor ister istemez ve sizin ekstra olarak özetleme yapmanız, anlama ve yorumlama yapınca daha çok şeyler kapıyor. Benim öyle pek süslü cümlelerim yok, arada bir uğrarlar sadece 😃
Zaten mantıklı ve doğru şeyler yazarsan neden sevilmesin ki? Güzel yorumlar almanıza sevindim, inşaAllah’ta her daim güzel yorum alırsınız ve kendinizi yaşam boyu eğitmeye devam edersiniz! ✨ - +1 yıl
@İslamkrgz ahahaha öyle oldu 😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Hiç sorun değil, olabilir. Benim her burçtan bir arkadaşım, dostum olmadı.
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım öğretmenimin bana verdiği öğütler gibi dilediği başarılar gibi övgü yağdırmayın 😂😂 benim görüşüm daima şudur , önemli olan anlamak , anladığını anlatmak ve anlattığını dinletmektir. Bu nasıl olur ; dinlersen anlarsın , güzel düşünürsen ağzın da güzel laf yapar ve mantıklı iyi bir anlatım yaparsanız karşınızdaki kişi sizi dikkatlice dinler. İnanın kitap okumak insanı her şekilde geliştirir. Mesela orada anlatılanlar sayesinde yaşamadan anlayamıyor muyuz insanları. Hayat yaşatmadan öğretmez , kitap okunmadan yaşatmaz derim ben 🙏
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım benim de olmadı ama vaktiyle sayfalarda yöneticilik yaptım çok dert dinledim psikolog gibi dert dinler yorumlar yardımcı olmamaya çalışırdım. Bu süreçte çok dert dinlediğim için insanları anladım. Bu yüzden insanların tavsiyesine de uyarak kendimi geliştirdim. Şimdi güzel oldu yani hiç değilse bir sorun çıktığında çözüm odaklı oluyorum veya kişiyi anladığım için yardımcı olabiliyorum 🙏
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım gerçekten teşekkür ederim @yedirenk7 her ikinize de teşekkür ederim. Uzun zamandır böyle konuşma sohbet yapmamıştım. Çok iyi geldi gerçekten içimi dökmek herhangi bir konu ile aklı yorup biraz farklılık yaratmak çok iyi geldi. Bu yüzden teşekkür ederim. Spora gitmem gerekiyor ayırdığınız değerli vaktiniz için teşekkür ederim. Daima sohbet muhabbet veya dert gibi faktörler için daima açığım. Sohbet devam etmek isterseniz geldiğim de devam edebiliriz varsa bilgi alabilirim veya bşr konu üzerinde tartışma yaparak bilgi sahibi olabiliriz. Sağolun var olun, Rabbime emanet olun 😌🙏😊
- +1 yıl
@İslamkrgz Nasıl övgü yağdırmamı istersiniz o zaman? 😂
&Kitap candır 🥰 - +1 yıl
@İslamkrgz MaşaAllah maşaAllah! İmrendim cidden, ne diyeceğimide bilmiyorum. 👌🏼
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım tercih yok içinizden geldiği gibi 😂😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım neye imrendin ne oldu ben kaçırdım konuyu 🤣🤣
- +1 yıl
@İslamgrz @yedirenk7 Bende teşekkür ederim her ikinize. Uzun zamandır aktif değilim, arada bir girer çıkarım sadece. Baya olmuştur böyle sohbetler etmedim. @İslamgrz Kolay gelsin şimdiden. Ben kitaplar hakkında tartışmak isterim aslında uygun görürseniz sizde? 😃
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım olur ama şunu belirteyim artık pek okumuyorum ama okuduğum çok güzel kitaplardan tavsiye veririm. Artık şiir deneme söz yazdığım için okuma ihtiyacı duymuyorum 🤣 o değil de şu haritaya takıldım bi yorumlansaydı eydi 😂😂
- +1 yıl
@İslamkrgz İmrendiğim konu kitaplara duyduğunuz ilgi, okuyup oradan kendinizi geliştirmeniz vesaire, konuşma üslubunuz, düşünceleriniz,..
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım teşekkür ederim geldiğim de yazarım 🙏
- +1 yıl
@İslamkrgz Yorumlanır yorumlanır merak etmeyin 😂
Olur, her tavsiyelere açığım. &Bence kitap her zaman okunmalı, bırakılmamalı - +1 yıl
@Aslengerizekalıyım geldiğim de size yazdığım yazılardan gösteririm anlarsınız ki kitap okumuyorum şu an ama kitap olarak yazıyorum 🙏😌 ben gelince yazayım teşekkür ederimm şimdiden.
- +1 yıl
Peki, teşekkür ederim. Kolay gelsin 👋🏼
- +1 yıl
Sizler yazdıkça bildirim geliyor çok şey yazıldı okumaya da üşendim 😄
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım rica ederim , teşekkür ederim 🙏
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ne tarz kitaplar okuyorsun. Ben genelde roman okuyorum. Necip Fazıl Kısakürek favori yazardır benim için karakterli vs beni ilgilendirmez ama yazdığı kitaplar şiirler çok iyi. Hikmet Anıl Öztekin kusursuz bir anlatım ve dini olarakta güzel konulara değer. Ben bu tarz yazarlık kitaplarını seviyorum. Fesleğen kitabı özellikle çok şyi. Necip Fazıl’dan babiali kitabı çok iyi. Ama tabiki önemli olan bizim anlatılanlara bakış açımız ne kadar anladığımız ve nasıl yorumladığımız
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım bak Buda mesela yazdıklarımızdan bir tanesi.
Eğer ki ; arkadaşların iyi gelmiyorsa sana onları hayatından çıkar , sevdiklerin hak etmiyorsa sevgini onlardan uzak kal , dostların yoksa en kötü günlerinde yanında bırak öyle kalsınlar. Yaşadığın şehir bile artık boğazlıyorsa seni git. Gitmek iyidir. Uzak kalarak görürsün, göremediklerini. Bazen de değer görülmek yerine gitmek düşer payına. Gittiğinde değişecekse eğer her şey , arkana bile bakma. İslam KARAGÖZ - +1 yıl
@İslamkrgz Dini kitaplar, tıp ve psikoloji kitapları, kişisel gelişim, aile ve çocuk kitapları ve son olarak romanlar. Fesleğen’i bende okudum ve beğendim, çok güzel bir hikayesi var. Söylediğin kitabı, “babiali” bilmiyorum.
- +1 yıl
@İslamkrgz Bence çok güzel yazmışsınız, çok doğru bir söz! 😊
- +1 yıl
@İslamkrgz Onu diğer arkadaşa sormak gerekir, bende baktım anlamadım bir şey.. 😂
- +1 yıl
@İslamlrgz Bir evlilik istedim hocam, başıma neler geldi. Benim isteğin olmadan işimle ilgili konularda girişimlerde bulunmalar, nişan haberinin saklanması, annemle babamın sıklıkla kötülenmesi, mehirde süre sınırı konulmak istenmesi vs. Sonunda evi köyü düzdüm ve nişanı bozup attım. Çok sert bir kavgayla işi bitirdim. Şimdi geriye bakıyorum ve büyük bir kırgınlık ve kızgınlık besliyorum.
- +1 yıl
@yedirenk7 öncelikle bunu yapanlar kızın ailesi mi? Evleneceğin kızı severek mi evlenmeyi düşündün yoksa görücü usulü mü? Bu olanlar olurken kızın tavrı nasıldı peki. Eğer ki siz bir yuva kuracaksanız eğer bu ikinizin düşüncesi ne gerekse onu uygun olarak yaparsınız. Lakin aile sadede yardımcı olmakla yükümlüdür. O yapılanlar saçma. Öncelikle işine yönelik girişimlerde bulunma diyorsun senden habersiz. Bu akıl almayacak bir şey. Veya diğer saçma olay nişan saklanılması buradaki amaç ne? Bu anlattıkların olurken en başta bir tepki veya bir konuşma yaptın mı yani şahsen ben o aşamaya gelsem ön konuşma yaparım. Önemli olan o kıza adam gibi bakmaksa bizim aramızda olan şeylere aile karışamaz. Nasıl karışır kavga olur bir şey olur yardım etmek amaçlı arayı açmak amaçlı olmaz. Boşuna demiyorlar birisiyle evlenirken ailesiyle de evleniyorsun diye. Anlattığın aile ise paraya mala işine önem veriyorlar hiç haz almadığım bir şey. Önemli olan kişinin karakteri saygısı sevgisi ahlakı bunlar yani ama insanlar şimdi paraya mala mülke bakıyorlar. Nişan saklanması seni sevmemeleri anlarım ben. Ama öyle aileyse o kız zor evlenir. Ama benim önemsediğin kız hiç mi tepki göstermedi
- +1 yıl
@yedirenk7 bak hocam benim hayatımda da tek bir kadın oldu. Aldatıldım. 3.5 yıl eve kapattım kendimi. İntşhara kalkıştım Allahtan korktum vazgeçtim. İnan o kadar tuhaf insanlar o kadar masum insanlar tanıdım ki eskiden herkes aynı derdim sonrasında gerçekten öyle olmayanları da var. Benim düşüncem şimdikiler acele ediyorlar ya yaştan ya da çok sevdiklerini düşündüklerinden. Benim düşüncem 1-2 yıl görüşülür iyice kızı tanır tartarsın vakti gelir ailesiyle görüşür konuşursun. Açıkça kendini belirtirsin onların da duracakları noktayı söylersin. Eğer ki aile iyi değilse daha ciddiyete yani söz nişan yapılmadan sorunlar çıkıyorsa. Alırsın kızı köşeye konuşursun bak böyleyken böyle ne yapalım. Ya severek ayrılırsınız , ya da ikiniz birlikte ailesinin karşısına çıkıp ya bu şekil olursunuz ya da bizi unutursunuz konuşmadı yaparsın. Aile önemli o kızın ailesi kötü olabilir lakin olan bitene o kız susuyorsa kusuruma bakma en büyük kusur onundur
- +1 yıl
@yedirenk7 heh bak şimdi o konuyu ben anlatayım. Ben centilmenlik daima yaparım yapım öyle. Ama bak hatırlarsan bir şey demiştim eğer ki kişi sohbet muhabbet etmek için gelmiyorsa sırf yiyim içeyim düşüncesiyle geliyorsa nezaketen de olsa öderim hesabı ama bir daha görüşmem. O aile öyleyse kusuruma bakmasın ben bir kere öderim tekrarında onlara direk bir daha ben ödemem derim. Eğer ki dediğim gibi amaçları yiyip içmek beni enayi yetine koymaksa kimse kbsın ben enayi değilim. Kız arkadaşımla konuşurum ailesiyle konuşsun tekrarı olmaz çünkü
- +1 yıl
Aileden ziyade kızda çıktı problem. Bizde biraz görücü usulü oldu ama sevdim ve bağlandım. Meseleleri gördükçe ben nişanı atmak istedim, ailem çok yapıcı davrandı, nişanı attırmadı. Buna üç ay dayanabildim. Sonunda ailem de kabullendi ve nikaha bir ay kala nişanı attım. Karşıdan cevaplardan biri de "senin üç kuruşluk parana kalmadım" oldu.
İş konusunda çok detaylar var. Çok uzun bir konu. Konuştuk bunları da ama benim iyiniyetim karşı tarafın hududu aşmasıyla sonuçlandı. - +1 yıl
Benim bir tane otistik kardeşim var. O günlerde dikkat etmediğim bir konu: Kardeşime bir tane bakkal sakızı dahi almadı. Ben kardeşime bakacağım ama o benim kardeşimi adeta yok saydı. Ailem kötülendi. Kızın babası bir keresinde babama "kızı zengin yere vermek lazımmış" demiş. Bunu ben nişanı attıktan sonra öğrendim. Babam saklamış bu konuyu benden.
- +1 yıl
@yedirenk7 herşeyde bir hayır vardır. Demek ki evlensen Allah bilir ne sıkıntılar çıkacaktı. Zararın neresinden dönsen kârdır. Zaten bak yanlış anlama da ben şuna karşıyım hiç değilse 1 yıl görüşülür konuşulur kız seni sen kızı tanırsın öyle karar verirsin. Sen tanımadan karar vermişsin ama anlattığın kadarıyla o kızdan da ailesinde bir şey olmazmış. Zaten şimdiki aileler kötü alışkanlığı var mı demiyorlar karakterine edebine bakmıyorlar araba ev para. Bende öylelerinden iğreniyorum
- +1 yıl
@yedirenk7 gülmeyi unutan ben seni iyi anlıyorum kardeşim. Ama sana tavsiyem gerçekten bak bir kadınla en az 1 yıl görüşür konuşur iyice tanırsın ve kendindeki sevgiyi de görmüş olursun ona karşı. Kimseyi aylık süreçte pek tanıyamazsın. 1 yıl görüşülür eğer ki değişen bir şey yoksa söz yapılır nişan yapılır sonra evlenebilir. Bir kadının benim çekici bulduğum en güzel yeri merhametidir. zaten o yoksa o evde huzur da olmaz adamda psikoloji de kalmaz hayat sevincini bırak gülmeyi hatırlamaz
- +1 yıl
@yedirenk7 en sevmediğim tip. Eğer ki iki kişi arasında konuşulduysa bir konu o iki kişi arasında kalmalı. Hemen koşup yetiştiriyorsa evlenince sıkıntıların da büyüğü olurdu. Ben de sevmem öyle tiplemeleri düşünsene bşr sorun var anlatıyorsun ailesine yetiştiriyor başkasından duyuyorsun işte o zaman ona karşı ne sevgim ne saygım kalır. Bunları önlemek için ben en başından açıkça kendimi belirtiyorum? Mesela yalandan nefret ederim bunu ona söylerim yalan söylediğin an senden istemsizce uzaklaşırım çünkü saygımı yitiyorum ve sevgimi. Benim de doğam böyle.
- +1 yıl
@yedirenk7 3 ayda insan tanınmaz. Aileye ben şöyle önlem aldım aileme bana kız bakma terkederim sizi dedim ciddi ciddi. Çünkü sevdiğim birisiyle olsun istiyorum ve ben kendi hayatımı ailemin bile eline bırakmam bu benim hayatım benim kararım. Sen kendi ailenin de kurbanı olmuşsun hocam
- +1 yıl
Nişan yapılıyor. Nişan haberini iş yerinde saklamış. Olur da evlilik olmazsa diye çekinmiş. Nişan haberi işyerinde duyulunca bunun sorumlusu olarak annemi gördü. Annem yakın arkadaşına Nişan haberini söylemeseymiş. O da kızına söylemiş, kızı da işyerinde yaymış, güya... Neler neler
- +1 yıl
@yedirenk7 erkek kardeş olsa yine saygı duyulur hiç değilse selam verilir iki kelam edilir. Ama kız başkadır. Çok istedim kız kardeşim olsun ama nasip olmadı işte. Kız kardeşime sevgi gösterilmesin tabiki tepkim sert olur. Sonuçta ailem benim en zayıf yerimdir. Heleki kız kardeşim olucak o baştacım olur
- +1 yıl
@yedirenk7 kuşları bi açayım uçurayım yemini suyunu. Vereyim gelirim hocam sen yaz ben müsait oldukça yazarım. Anlatmak iyidir içini dökersin rahatlarsın. Bak bende çok doluyum dün sohbet oldu iyi geldi. Anlatacak insan bulamadığımdan kağıda döküyorum içimi. İşim bitsin gelir dinlerim hocam kuşlara vakit ayırayım az saygılarımla 🙏
- +1 yıl
Nikaha Yakın takı konusu konuşuyoruz. Kendi ailesi 14 gram takılar almışlar. Biz bilezik filan almıştık. Benim annem babam emekli insanlar. Bana "bunca yıl annen ve babanın daha fazla birikimi olması gerekirdi, belki senden gizli hesapları vardır " dedi. Bu laf bardağı taşıran son söz oldu ve ertesi gün nişanı bozdum. Güya ailem benden para gizliyor olabilirmiş.
- +1 yıl
@yedirenk7 “Kız kardeşim sağlıklı olsaydı ve bir görümcelik yapsaydı şu kızın saçını başını yolsaydı diyorum.” Güldüm 😂😂
- +1 yıl
Bence gelinliği makul bir fiyata satabilirdiniz, yazık olmuş.. ☹️
- +1 yıl
Üşenmeden hepsini okudum.. öncelikle üzülmeyin, nasibinizde yokmuş demek kişi. Rabbim daha hayırlısını, daha iyisini, size ve ailenize saygıda kusur göstermeyen bir eş ikram etsin. Lakin üzülmeyin, değmez çünkü! Eğer kız ve aile normal olsaydı bunları saklamak yerine, aksine söylerlerdi ama şöyle bir şeyde var, ben çalışıyorum ve çalıştığım iş yerini sevmiyorum, insanları ikiyüzlü, dedikoducu ve ben nişanlanmış olsaydım bunu o insanlara söylemezdim ama saklamazdımda, sorduklarında söylerdim ama seçimi bana bıraksalar, haberlerinin olmasını istemezdim, çünkü burnunu onları alakadar etmeyen şeylere sokacaklarından ve belkide eski nişanlındada durumlar böyleydi? Ve çok materyalist olmaları zaten kendi kalitelerini ortaya koyuyor.. ve sizin için, belki aileninizin sizden sakladığı mallarının olması cidden normal değil.. böyle bir düşünce bile çok absürt.. insan sevdiği insanın malına bakmaz ki.. yüreğine bakar. Eğer yüreği zenginse devam eder, yoksa gerisi boş..
- +1 yıl
Ben müsaadenizi istiyim. Dediğim gibi dert olur sohbet olur daima yardımcı olmaya çalışayım bugün baya yoruldum az dinleneyim keyifli günler huzurlu vakitler diliyorum. Kardeşim son olarak hiç kafaya takma öyle insanlara değmez senin kardeşin senin için daha değerli onunla vakit geçir onlar baldan tatlıdır huzur kokar. Sevgi ve saygılarımla 🙏
- +1 yıl
Teşekkürler, aynı şekilde sizede keyifli gün ve huzurlu vakitler dilerim. Sağlıcakla kalın 👋🏼
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım rica ederim , ben teşekkür ederim. 🙏😌
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım kız kardeşim saç baş yolardi. Hastalığa rağmen biraz cadı bir duruşu var.
- +1 yıl
Teyzemin kızına 120 gram altın mehir verildi, 30 gram altın da hediye edildi dedi. Ben 50 gram altın nikahta verecektim, 50 gram altını sonraya bırakırım dedim. O 50 gram altın için süre belirlemek lazım dedi. Süre belirleyip ödeyemezsem ne olacak, icraya mı vereceksin dedim. Mesele süre belirlemek filan değil, mesele başka örnekler verip mukayeseler yapması vs.
- +1 yıl
Nişan hediyeleri filan her şey iade edildi. Ancak maddi ve manevi çok yıprandık. Ülkede hukuk olsa ve bu hukuk biraz da erkeklerden yana çalışsa nişanın bozulmasına sebebiyet vermek suçlamasıyla karşı tarafa manevi tazminat davası açardım ve herşeyi mahkemelerde anlatırdım. Ancak kanunlar hep kadınlara çalışıyor maalesef.
- +1 yıl
@yedirenk7 bu yüzden ben öyle ciddi konuda hemen karar vermem. İyice tanırım iyice anlarım tekrar tekrar kendimce karar verir zamanla doğru mu bakarım ve her seferinde doğru karar verdiğimi düşünürsem öyle açılır evlenme teklifi yaparım. Yani bende 1 sene bile azdır 1 sene insanı tanımak için iyi zamandır sobra söz olur nişan olur. Ben öyle 2-3 ay tanıdığım kıza evlenme teklifi yapmam. Bak ne diyorsun maddi manevi yıprandık. Bende şöyle durum var kolay kolay o aşamaya gelmem çünkü sevdiğimi çok sınava tabi tutarım. O noktaya geldim mi de vazgeçmem. İlerde sorun yaşamamak için en başta çözerim. Oluru yoksa en başta vazgeçerim
- +1 yıl
Yine de aklımı seviyorum ki nişanı attım. Erkek tarafının nişan atması kızın nişan atmasına benzemiyormuş. Bunu fark ettim. Kimse sebebi bilmese de kız ailesi otomatik olarak damga yiyor. Bir erkek neden nişan atar sorusu zihinlere giriyor.
Bu işin boşanmadan farklı bir yanı var. Boşanma hasta bir insanın ölümü gibi bir şey. Demekki sevgi saygı kalmış boşanmış diyorlar. Nişan atmak öyle değil. Bunlar aynı eve bile girmeden ne oldu böyle algısı oluşuyor insanlarda. Kesin bir tarafın kusuru ağır anlayışı oluşuyor. - +1 yıl
Nişan bozulunca karşı taraf "neden" diye sormadılar, hemen kabullendiler. Aldıkları yatak takımını bile bize sattılar. Bana kalsa ben tırcı tutup yatak takımını evlerinin önüne atacaktım. Ailem mesele çıkmasın diye yatak takımını satın aldı. Üstelik yatak takımını satın alırken fatura bedeli üzerinden mi yoksa bugünkü kur üstünden mi diye soruldu. Bu soruyu soran kim? Kız kişisinin ailenin senden gizli hesapları olabilir dediği annem ve babam.
- +1 yıl
Nasip değilmiş demek, bilemezdiniz böyle olacağını, kimse bilemezdi Allah’tan başka. Her şerde vardır bir hayır. Şimdi belki “ne hayır olacak bunda” diye düşünebilirsin belki ama her zaman o hayırı görmeyiz, sonradan görürüz. Bunun için üzülme, babanda üzülmesin. Maddi, manevi kötü olmuş, gelinliğede üzüldüm ama naparsın?
- +1 yıl
@yedirenk7 yapacak bir şey yok adam doğal olarak senin haline üzülmüştür. Doğru insan hemen bulunmuyor. Dayın keşke başta söyleseymiş sana düşünceni ama nasip böyleymiş. Takma yoluna devam et. Babanla otur dertleş Buda sana bir ikramdır. Ben babalık sevgisi görmedim. Ondan duygulanırım o kelşme de. Çok şükür sağ ama dağa canım oğlum bile duymadım ya da ilgi alaka görmedim aynı evde iki yabancıyız
- +1 yıl
Bu nişanın bir faydası daha oldu. Babaannem huzur içinde vefat etti. Kanser hastasıydı. Nişanın ilk zamanlarında nişanlımı el öpmeye getirdim. Kadın çok mutlu oldu. Bir müddet sonra eceli geldi ve vefat etti. Sonradan hala kızı bana "anneannem senin evlenmeni çok istedi. Senin nişanlandığını görmeden vefat etseydi ben eminim ki gözü açık gidecekti. Ben doğum yaptığımda bile anneannem bu kadar çok sevinmedi. Belki bu kızın senin hayatına girmesinin sebebi anneannemin bu konuda mutlu olması içindir, biz bilemeyiz" dedi.
- +1 yıl
@yedirenk7 14 yaşıbda sırf soğan sevmediğimi söyledim diye bıçak dayadı boğazıma annem engel oldu. Kısa özet geçeyim 10 gün önce işe girdim o gece annemler ananemlere gittiler geç geldiler diye onlar gelmeden kendi kendine bağırdı çağırdı ortalığı dağıttı ne kadar sakin ol desem de yok sonra ben çıldırdım intihar edecektim Allah korkusu işte olmadı sonra o psikoloji beni bığdu işten çıktım
- +1 yıl
@İslamkrgz Hey o lafı ben etmiştim bile 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ne lafı ya ne yaptım yine ben 😂🤣
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Annem her defasında "sen kurtuldun kurtulduğuna şükret, bu işin sonrası da vardı" deyip duruyor.
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım gelinlik kısmı mı yıksa 😂 takıla takıla oraya mı takıldın ya 🤣🤣
- +1 yıl
@yedirenk7 ben futbolcuydum hayalimden etti beni. Üniversite yokluktan okuyamadım. Hocalarım sen çok zekisşb okuman lazım dedi. 2014 de 68 bin tl borç vardı 4 yıl fabrikada çalıştım yetmedi 4 yıl Suriye’de görev aldım şimdi çok şükür idare ediyorum ama ben hayata farklı bakarım sevgi yönünden çok eksik kaldım bu yüzden çocuklarla oynar sohbet eder onlarla vakit geçiririm. Ve tabi güvercinlerim
- +1 yıl
@İslamkrgz Hayır tabii ki, “her şerde vardır bir hayır.” Cümlesine 😂
Ben demişim zaten, niye tekrarlıyorsun? 😂😂 - +1 yıl
Sen çok evliya gibi adamsın. Babadan göremediğin sevgiyi içinde biriktirmişsin. Bu arada senin yazılarını okudukça dün gece sırf muhalif damarımın kabarması sonucu yazdığım mesajlardan dolayı kendimden utandım. Bu arada dünkü mesajlarımda yazdığım hususlarla gerçek hayatta bunun uygulaması bağlamında Almancı hesap anlayışını hiç uygulamadığımı belirteyim. 😄😄😄
- +1 yıl
@yedirenk7 anneniz haklı.. şükretmek gerek
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım tapu kadastrodan ben aldım üstüme lafı 😂😂 görmemiş olamaz mıyım suçlama beni hemen belki sen suçlusun 😂
- +1 yıl
@yedirenk7 Nasıl yani, Almancı hesap anlayışını hiç uygulamadığını belirtiyorsun?
- +1 yıl
@İslamkrgz O zaman bir zahmet görün, boşuna yazmıyorum ya. Sakalımız yokki ciddiye alınalım e tabii 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Bu arada o nişan bozma konusunda ailem hiçbir zaman "nişanı boz" demedi. İlk başta baba itiraz ettiler, sonra tamamen sessiz kaldılar, bir şey demediler.
- +1 yıl
@yedirenk7 övdün mü 😂 ya bir abimin şu lafı vardı ondan hayatı önemsemiyorum. Ayda bşr de olsa mezarlığa git hem nereye gideceğini görürsün hemde malın mülkün öneminin olmadığını. Yani özünü kaybetmezsin diyor. Ben mal mülk para kazanmak istemiyorum dost arkadaş kazanmak samimi sohbet istiyorum. Şimdi asıl zenginlik bu çıkarsız menfaatsiz bşr dost
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım orada sinir gördüm sinir gördüm aman sakin sonra tokat yemeyelim 🤣 pür dikkatim siz yazın görürüm ben 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Evet öyle, belki bir özlemi muhalif damarla dile getirmiş olabilirim. Gıcıklık değil mi? 😂 Hakikat şu ki hesabı ben öderim ve yoluma devam ederim.
- +1 yıl
@İslamkrgz Yok efenim estağfurullah, müessesemizde baylara tokat bulunmamaktadır 😂
- +1 yıl
@yedirenk7 Ne yani, başta yazdıklarınızda ciddi değil miydiniz?
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım bak tahmin ettiğim şeyler olmadın tokats razıyım 😂 trip felan aman ha 😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Ciddi değildim ama o anki halet-i ruhiyem biraz farklıydı. Sonradan iyice yumuşadım.
- +1 yıl
@İslamkrgz Tokata razı, tripe gıcıksınız demek?
- +1 yıl
@yedirenk7 Anladım.. iyi bari, sevindim. Kitap okur musunuz, ya da sohbet dinler misiniz? Ve bunlar tasavvufla alakalı mı?
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım öyle demeyelim de çok süründürüyorsunuz 🤣 tribe maalesef katlanıyoruz mecburuz 🤣😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Çokça kitap okurum. Tam bir tarih ve sanat tarihi manyağıyım. Tasavvufla müzik boyutunda daha çok ilgileniyorum.
- +1 yıl
@İslamkrgz Doğru anladıysam, siz az önce korktunuz mu? 😂
- +1 yıl
@yedirenk7 Bazı kullandığınız kelimelerden belli oluyor.. 😁
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım kadınlardan korkmayan adam kendinden korkarmış 😂 ben kendimle barışık birisiyim ama kafındab korkarım çünkü vursa bile ben elimi kıpırdatmam olmaz yani o yüzden alttan alır huyuna giderim 🤣😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Doğrudur. Hangi kelimeler acaba?
- +1 yıl
@İslamkrgz Anladım, iyi güzel güzel. Böyle devam 😂
- +1 yıl
@yedirenk7 Halet-i ruhiyem kelimesi
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım teveccühünüz bu övgüleri hak edecek ne yaptım denem tabiki yaptım birleyler 😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım 😄😄😄 İtiraf edeyim ki gerçek ismimi bazı yerlerden duymuş bile olabilirsiniz. Haftanın bazı günlerinde ismim bazı kitle iletişim araçlarından duyuluyor.
- +1 yıl
Soru sahibi nasıl sıkılmıyor anlamıyorum veyahut 1234567yemezler
- +1 yıl
@yedirenk7 Allah Allah neymiş ki isminiz?
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Belki sessiz sessiz bizim yorumları okuyordur soru sahibi
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım İsmim Tuncay
- +1 yıl
@yedirenk7 ahahah cidden buna inanıyor musunuz? Zannetmiyorum. Ben olsam soruyu silerdim, veyahut @İslamkrgz’ın görüşünü 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım benim görüşümden ne istiyorsun 🤣🤣
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım yüzde yüz görüş sahibiyim kıskanmayalım 🤣😂😂
- +1 yıl
@yedirenk7 Hayır, yani sıklıkla duyduğum bir isim değil, yani tam olarak neyi kast ediyorsunuz burada?
- +1 yıl
Ee tabii almışsın o kadar yorumu, rekor kırmışsın, ben olsam bende silinmesini istemezdim 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Bir radyocu olmayı kastediyorum.
- +1 yıl
@İslamkrgz Evet çok kıskandık, yedirenk7 ile kıskancımızdan çatlamak üzereyiz 😂
- +1 yıl
Aa radyocu musunuz? Ne güzel 😃
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım krem vereyim mi iyi gelir 😂😂
- +1 yıl
Yok, sende kalsın 😒
- +1 yıl
@yedirenk7 tabii
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ah ah silinse ne olur tazelemez miyiz değil mi. Efenim bşr rica mı kıracaksınız 🤣😂😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Teşekkür ederim.
- +1 yıl
@yedirenk7 Evet dinliyorum, neymiş o itiraf merak ettim 😂
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım @İslamkrgz Geleyim itirafıma. Haddim olmayarak ve dahi biraz utanarak söylemek istiyorum ki, yorumlarınızdaki güzellikler ve sadelikler son derece dikkatimi çekti. Ben burada birbiriyle uyumlu iki güzel insanı gördüm diyorum ve yorumu takdirlerinize sunuyorum. 😄😂😄😂
- +1 yıl
@İslamkrgz Hayırlı geceler
- +1 yıl
@yedirenk7 Pardon seni etiket yapıcaktım. Hayırlı geceler
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım Sen para avcısı ve kalitesiz bir kızsın.
- +1 yıl
Ahahaha bu kanata nereden varıyorsunuz acaba bay çok bilmiş?
- +1 yıl
@Strong_Warrior
- +1 yıl
@İslamkrgz Öteki paylaşımda yorum yapamıyorum, başka bir soruya etiket yaptım, bilmiyorum gördün mü?
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ne oldu anlamadım bakıyorum
- +1 yıl
Olmuyor
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım sen yeni soru oluştur istersen ben oraya yorum atarım. Sayfaya bak konuşmamızı yasakladı resmen 😒😒
- +1 yıl
Oluşturdum. Öyle oldu
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım neyse ben geldim sen gittin sanırım müziğimi açıyorum yatıyorum ben iyi geceler
- +1 yıl
Kitap okuyordum
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım müzik dinliyorum bende yatıcam iyi geceler !
- +1 yıl
OK, sanada
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım özür dilerim. Öyle beğeni yapıp yorum yazmayınca zoruma gitti dolayısıyla. Ondan tepki verdim.
- +1 yıl
Anladım, tamam. 👍🏼
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım ya gerçekten özür dilerim. Verdiğim tepki yanlıştı ama ne bileyim beğeni atıp yorum yapmaman kötü etti. Özürümü kabul et lütfen.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Aslengerizekalıyım konuşmuyor muyuz? 😒😒
- +1 yıl
Kadınları anlamak zordur dostum. İşte ben artık bu kadınları anlama konusuna baktım ki daha fazla kafa yoramayacağım, İşte bu yüzden nişanı bozdum gitti. Bazen en güzel hareket yol vermektir. Bir de şu kız babası denilen yaratığa "ne biçim kız yetiştirmişsin" deyip içimin yağlarını biraz daha eritsem daha süper olacak. :)
+1 yıl- Merhaba.Şu var : Bu cinselliğe olan açlıktan dolayı olur daha çok yani amaç tanımak değildir insanı sadece etinden faydalanmaktır, durum tam anlamıyla böyle yalnız beş parmağın beşi bir değil maalesef her türlü insan var.
- Her birimiz bir insanız insanın içinde istek olduktan sonra üstesinden gelinmeyecek bir durum yok hayatın, her alanın da mücadele var evde işte sokakta aklınıza neresi geliyor ise orada insanın olduğu yerde bu olur ekmeği de ağzımıza alıyoruz çiğnediğimiz an midemize gidiyor bakın bu bile bir çaba gerektiriyor nihayetin de şimdi şu an ne yaşandıysa, silerek unutarak yepyeni bir başlangıca merhaba demelisiniz.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, demek ki bu konuyu çok önemsiyor yani önemsemesi kendi açısından normal ama ilk konuşmada da sorulacak bir soru değil yani haklısınız konuşulmaz bence de. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
126
Cevap
137Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.
+1 yılİlk konuşmada penis boyu soran kadınla arasında pek bir fark yoktur. Amaç belli eğer yaşamaya gönlü olan konuşmaya devam eder, eğer gönlü isteği yoksa da zaten iletişimi sürdürmez.
60 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHayır konuşulmaz. Bir bakışta anlaması lazımdı.
21 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılHayır konuşulmaz sapık niyeti belli.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,7b cevap paylaştı.
u +1 yılOlmaz tabi ki
00 Yorumla
+1 yılBence konuşulmaz. Daha ilk andan böyle davranan birinin bir kaç gün sonra ki konuşmaları tahmin etmek zor değil. Amacı ciddi bir ilişki değil zaten cinsellik üzerine birliktelik kurmaya çalışan birine benziyor.
21 Yorumla- +1 yıl
Ciddi ilişki ne demek? Hiç şakası yok mu?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılNe demek fazla üzerine gitmek istememek? Böyle sapıkların ne yapmasını bekliyorsunuz, taciz olduğunu idrak etmek için? Gerek sözel gerek bedensel. Göğüs ölçülerini herkesle paylaşan biriysen konuşabilirsin, sakıncası yok. Değilsen, bin pişman et.
12 Yorumla
Soran+1 yılTabiki de değilim
- +1 yıl
Bu yanlış ancak evlilik yoluna girerken hiç konuşmamak da yanlis
Gizli Üye(25-29)+1 yıl1 hafta önce başıma gelen şey.. Daha yeni yebi tanışıyoruz gelmiş bana penis boyu sorun olur mu ve gögüş ölçüsü göğüs rengi vb soruyor. Sonra da diyor ki nette okuıyurm çok metkalıyım her şeyi sorarım cevap vermeyince de takıntılı hep hangi soruya cevap alamazsa devamlı onu soruyordu
21 Yorumla
Soran+1 yılNe yaptın sonra
- Aşk İlişkileri konusunda 887 cevap paylaştı.
+1 yılİlk buluşma da derken şunu mu düşünüyor kadınlar " ilk görüşme de sormasınlar sevgili olalım birlikte vakit geçirdikten sonra sorabilir " gibi bir düşünce hissediyorum.
Ben kadın olsam bırak ilk görüşmeyi hiç soramaz hatta evliyken de soramaz ! Sananae benim penis boyumdan göğüs boyumdan 😡04 Yorumla- +1 yıl
Ben niye buna güldüm ama doğru söylüyorsun
- +1 yıl
Öyle değil mi sence vala doğru diom, Eywallah teşekkür ederiz
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
@Tuanamgecem Bende güldüm 😂
+1 yılBilemem. Ne den sordu? Arkadaki düşüncesi de önemli? Ben kadına sigara içer misin diye sorarım. Hemen arkasından demir seviyen nasıl hiç baktırdım mı diye sorarım. Eğer kadınsa zaten ne dediğimi anlar. Ama arkada düşüncem bebeğimiz olursa oksijen yetersizliği çekip çekmeyecek mı? Halbuki bazı kadınlar da bana sen regl ye bağlayanlar da var. Tamam bağlanır ama konu başka
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter önemlidir, fiziksel görünüşe bakmam diyen kadınların çoğunun samimi olmadığına ispat olarak bu paylaşımını gösterebiliriz.
Birisi ilk buluşmada bunu soruyorsa amacı bellidir ve eğer soruya muhatap kişi kendisini basit görmüyorsa anında yapması gereken de basittir ve bellidir ama işte kimileri fiziksel olarak beğendim diyip bazı şeyleri görmezden gelebiliyorlar, prensipleri olmadığını da böylece göz önüne sermiş oluyorlar.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Hep seni bulmaz herkes yasiyor bunu artik. Sende kestirip atmak yerine yumusat geri cevir. Belki hayatinin aski odur. Seni tanimiyor ve firsati degerlendirmek istiyor. Baktin israrla cinsellik istiyor o zaman yol ver. Ama belkide konustjkca cok guzel anlasacaksiniz, o zaman oda sana daha farkli bakmaya baslicak.
02 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahah şaka misinjz ya aynen buluşur bulusmaz göğüs bedeni soragak kadar ayı bir adama yumuşak davranacak nasıl kafalar bunlar aynen nikah bile basılır zaten bu adama 😅😅
- +1 yıl
@Sinirliguzinabla sen cahil, anlayisi kit, saygisiz ve hadsiz birisin. Benim ne demek istedigimi anlamamissin bide alayci tavirla konusuyosun. Sanane? Git kendi dusunceni yaz. Baksan kimbilir ne yanlislar yapmistir ne haltlar yemistir burada bis bos konusuyosun densiz.
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaklısın bundan böyle hemde çok haklısın dahada ayni kişiye sevgi vermem bıktım iyicene ümidim gitti sagodum hayatı yalan makinesi olmuş konuştum halen aynı madem başkalarıyla konuşmak amacın bnle değil bende kendime arkadaşlarla bulurum sonra alinmayal8m gucenmeyelim hiçbir sozede bakmam iyi gecerler
00 YorumlaNasıl bir ortamda veya ne amaçla tanıştığına bağlı olarak değişir bu işler. Her erkek sana aynı şekilde yaklaşıyorsa bir sorun var demektir.
Bir söz vardı. Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılHerkes aynı yaklaşıyor en kırmızı çizgim bu muhabbetler sevmiyorum bana böyle gelince soğuyorum direk ama herkes bana bu şekilde geliyor
Soran+1 yılSanırım fazla göze batan biriyim
Soran+1 yılÇok seksisin dedi yüzümle ve tenimle alakalı galiba anlamadım
+1 yılKonuyu cinselliğe çekmek istemiş. Aşırı tepki verilecek hiçbir şey yok. Hoşlanmadığını söylemen yeterli. Fazla tepki verdiysen cinsel travmaların var demektir. Cinselliği tabulaştırmışsın demektir. Sorun onda değil, sende. Kusura bakma.
10 Yorumla
+1 yılBir erkek bunu sormamali. Niye gerek duyuyorlar konuşacak başka şey mi yok. ınstagramda yabancı bir manken var dikkatimi çekti yorumlara baktım göğüsleri hakkında hiç kimse bir kelime etmiyor. Birkaç yorum var bizim abazanlar yapmış.
10 Yorumla
+1 yılCinsel yönde sürekli seni arzulayan sana bakınca tahrik olan biri seni rahatsız etmiyor ise devam et dersen höst ulan haddini bilsin zihni ve kalbinde sadece aşk olan olsun ayrıl deriz
20 Yorumla
+1 yılKişinin kumaşı nasılsa er ya da geç aşikar eder. Bereket ki erken göstermiş yüzünü. Zamanınıza yazık.
Görüntüden ziyade bir insanın ahlakını ve karakterini incelemenizi tavsiye ederim.
30 Yorumla
+1 yılHiçbir zaman böyle bir soru sorulmamali bence.
Kadında erkeğe penis boyunu sorarsa erkekler kızarır ufak oldugu için 😊 Türkiye'de çoğu erkek kadını zaten doyuramiyor bamyasi ile
Ne mutlu ki benim öyle bir sorunum yok 😊00 Yorumla
+1 yılTabiyki hayir direk engellenir..
Niyeti belli.. ben anlayamiyorum bu insalari!
Hic kimseyle yazismayida tercih etmiyorum artik 😒01 Yorumla
Soran+1 yılBende etmiyorum bıktım herkesten
Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. İlk konuşmada sorulacak yüzlerce soru varken göğüs bedeni sormak karşı tarafın niyetini belli eder nitelikte bir soru olmuş.
Karşı tarafın kafasındaki isteklere sahipsen konuşmaya devam et. Değilsen ufaktan yolu vermelisin.00 Yorumla
+1 yılYüzüne söylediğini sanmıyorum? Eğer öyleyse yaklaş kulağına söyleyim diyip dizini bacak arasına geçirseydin, yerde kıvranırken de el sallayıp gitseydin :D
02 Yorumla
Soran+1 yılMesaj da söyledi yüzüme değil
- +1 yıl
Mesajda söylüyorsa zaten amaç belli
- Aşk İlişkileri konusunda 15,3b cevap paylaştı.
u +1 yılTerzi değilse soramaz elbette ama maalesef bu soruyu sordugundaı duygularda onemlı cınsel obje olarak gorup sorduysa cok saglıklı bır dıyalog dıyemeyız ve her ne olursa olsun ılerı boyutta bu konusmanın yönü ve seklı de degısmıs olurdu
00 Yorumla Yok hep seni bulmuyor. Beni de buluyor.
Kızla buluştum önce boyumu sonra 'boyunu' sordu. Neyin boyu diyorum, neyin varsa diyor kıkırdayarak.
Boş ev olmadığına mı yanayım, o güzel ve hoş kızın kaşar oluşuna mı yanayım bilemedim.00 YorumlaSadece cinsellik için birlikte olan bir tiptir gögüs önemli ama sadece gögüs bacak kalça vücut yüz içinde biriyle olunmaz gerçekten değer verildiği için biriyle olunur
10 Yorumla
+1 yılKKKonuşulmaz. En tiksindiğim erkek tipi de eli si. kinde gezen erkektir. İnsan değildir bunlar. Böyle şeylere çok önem veriyosa karı kızla çok ilgileniyo demektir. Gercekten tiksinç.
10 Yorumla
+1 yılKonuşulmaz potansiyel sapık bu, sen konuşmaya devam ediyorsun belli ki yarın da başka şeyler sormaya başlar.
11 Yorumla
Soran+1 yılBaşka şeyler sorarsa konuşma biter kimse vazgeçilmez değildir
Profil fotoğraflarında göğüs çatalını bırak, yarısı dışarıda. Öylelerine sorulmaz bile🤣 Sohbet akışına göre sorulabilir🙂 Ama ilk dakikalarda değil...🙂
10 Yorumla
+1 yılAhshhshsh önemli olan iç güzelliği derken erkeklerin kastettiği bu olmalı.
40 Yorumla
+1 yılAmacı bellidir eğer o konuda bosluktaysam ki hiç olmadım konuşurum
41 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiraz olsun konu açıldı mı? Çok pat kadar mı sordu? Patavatsızlık olabilşr çocukta ya da büyük göğüs takıntısı olabilir. Patavatsızsa önemseme.
01 Yorumla
Soran+1 yılKonuyu kapatmaya çalıştıkça o sanki inadına yapar gibi herşeyi soruyor
Bence konuşulmaz. Böyle bir soru sormaya da gerek yok. Daha doğru düzgün tanımadığı birine göğüs bedeni soran biri belki ilişki de neler neler yapacak. Niyet kötü…
00 Yorumlabir kızda bana boyu sordu ilk buluşmada bende gereken neyse yaptım her yere yaymadım ay yani sadece erkekler böyle sorular sormuyor yani kızlarda soruyor
00 Yorumla
+1 yılSakin ol biraz her görüşe saygı duy bence biraz daha sıcakkanlı ol öğrenmek isteyebilir bunda bir şey yok ki
04 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyorum tepki göstermesem daha fazlasını isteyecek
- +1 yıl
Bence biraz sağduyulu olman lazım
Soran+1 yılNasıl sağduyu
- +1 yıl
Söyle utanma çekinme
+1 yılYanlış bir davranış. İlk buluşmada böyle şeyler çok absürt geliyor ve sürekli soru şeklinde gitmeside sıkıcı önce nornal konuşulması gerek konu açıldıkda soru sorulur.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmışsın
Göğüs sevme favorisi varsa Adam da ee oda sende yoksa Adam ne yapacam bunu ustumemi cekecem deyip onceden ogrenmek istemis birde burdan bakmak lazim
doğrudur demiyorum00 Yorumla
+1 yılAçıkçası yükselmiş bir anına denk gelmiş olabilirsin. Senin söylediklerine saygı duyuyorsa devam edebilirsin konuşmaya.
04 Yorumla
Soran+1 yılSaygı duyuyo
- +1 yıl
Muhtemelen öyle olmuştur. Gece mi konuşuyordunuz sorduğunda?
Soran+1 yılEvet yani akşam sayılır çok geç değil
- +1 yıl
Tekse olabilir. Seni önemsiyor sanırım devam et konuşmaya
+1 yılöyle biriyle konuşulmaz ilk konuşmada göğüs bedeni sorduysa kesin azmış kudurmuş ve amacı da sadece cinsellik eğer onun seks oyuncağı olmak istemiyorsan unut onu
01 Yorumla- +1 yıl
Kuduz köpek diyorsun yani
Gizli Üye(25-29)+1 yılBöyle biriyle konuşulmaz. Böyle bir adam sana saygı duysa amacı fbuddylik olsa bile senin niyetini anlamadan senle böyle bir şey konuşmaz. Bir iletişim özrlüyü hala çekici buluyorsan sende de sorun vafdır.
10 Yorumla
+1 yılNormal degil bana gore. Evlendiginde sorulacak soruyu simdi sormus. Bence durust biri degil
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılBunu diyen adam 2 gün sonra mevzuyu cinselliğe getirir. Böyle bi ilişki istemiyorsan (ki belli ki istemiyorsun) doğru olanı yapmışsın
00 Yorumla Uzak dur sapığın ônde gideni
Tipe değil karaktere edebe bak04 Yorumla
Soran+1 yılBen herşeye bakıyorum yine de yok şansım
Soran+1 yılKimseyle tanısacak halimm kalmadı ya
- +1 yıl
Sen bana bir şans ver söz senin bir dediğini iki etmeyecek
Her daim seni sevmeye çalışacak
Her daim senin yüzündeki gülümseme olacak bir adam olacam
Yeterki şans ver tanışalım
Ama yinede ikimiz Anlaşamazsak iki medeni insan gibi bir daha konuşmayız
Senden sadece bir şans istiyorum
Niyetini gayet açık şekilde belli etmiş daha ne istiyorsun :) Ya tamam ya devam diyeceksin bu kadar basit
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. zaten kendi cevabını konuşmayarak vermişsin
aklımın ucundan geçmemişti senelerdir soru sorarım ama göğüs bedeni soran ilk defa duydum bundan sonra bende sorayım 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Ceylanı ürküttüğü için konuşulmaz 🤣
Zeki adam, ceylanı ürkütmeden o göğüslerin ölçüsünü kendi elleriyle almayı bilir 😈
01 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılilk buluşmada maaş soran ve ahiret soran kadınlarla oluyorsa böyle bir soru soran erkekle de olur
00 Yorumla
+1 yılEli çükünde erkek çok doğru insanı bulmakta zor hayırlısı olsun😊 heveslenmeden konuş ne olacağı belli olmaz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 751 cevap paylaştı. Çok saçma bi muhabbet olmuş gerisi gelir yüz verirsen 🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılYok olmaz
+1 yılYazık maalesef Allah'tan polisi aramadın da terslemişsin yani bunda ne var yanlış anlayacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe yokki
Aşk İlişkileri konusunda 495 cevap paylaştı. Hayır konuşmam ne alaka beni tanımak için onca soru varken
03 Yorumla
Soran+1 yılYemin ediyorum hepsi başımda ya
Soran+1 yılKeşke herkes böyle düşünse
İlk konuşmada da sorulmaz yani 😂 amacım bu baştan belli edeyim demek istemiş.
10 Yorumla
+1 yılNiyeti çok belli değil mi sence de? Niyetini bilerek konuşmak istiyorsan konuş, sana kalmış
10 Yorumlaİlk konuşmada değil hiç konuşmada sorulmaz. Ne biçim soru o öyle...
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı.
+1 yıl😂 ikincide de sen ona sorarsan neden olmasın shsh keyifli günler..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı.
+1 yılO çocuğu şiddetle kınıyorum al işte kınadımmm 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılSapık biriyle konuşmak istemiyorsan kesilmesi lazım yok benim için fark etmez diyorsanız sorun yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMaşallah, portakal gibi top top göğüslerini ortalıkta saçarak yürümesen kimse sana göğüs bedeni sormaz. İğneyi kendine batır hatun.
04 Yorumla
Soran+1 yılSaçma sapan konuşma be
Cevap sahibi+1 yılYalan mı? Sana niye desen ki başka türlü?
Cevap sahibi+1 yılGöğüsler portakal gibi adamın avuçlarının içini dolduracak büyüklükteyse bedeni de sorarlar, herşeyi sorarlar.
Cevap sahibi+1 yılCanım karpuz gibi sulu sulu göğüs yalamak çekti.
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılBu neyin kafası merak ettim. Sırf soru olsun diye sorulmus soru 😂
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok abes bir soru. Edep olmalı biraz insanda , kalite olmalı..
00 Yorumla
+1 yılOdaklanmadan, sana hissettirmeden bakıp anlamadıysa devam etme zaten ☺️
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. 1 doğruyu bulana kadar onlarca yanlışın içinden geçiyoruz
00 Yorumla- Devamını Gör (203)
Devamını Gör(248)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem