Bir kız “Yine fotoğrafını gördüm içim gitti
Ben yazmam zaten ama bilerek yapıyordum seninle uğraşmak istiyor canım” yazsa
Bir kız “Yine fotoğrafını gördüm içim gitti
Ben yazmam zaten ama bilerek yapıyordum seninle uğraşmak istiyor canım” yazsa
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu uğraşmaya girmiyor aslında. Karşımda ki kişinin kişiliğine göre karar verirdim hoşuma gidip gitmeyeceğine ve aramızda ki ilişki durumana
Neye giriyor? Uğraşmak hoşuma gittiği için yapmışım neyin sorgusu bu
İçim gitti den nasıl bir tahrk etmek ifadesi çıkıyor peki onu anlamadım
O böyle mi anlamıştır? Profilinde küçücük görünen yüzünün olduğu fotodan bahsetmiştim
“ Beni engelleme istersen kışkırtıyorsun yazasım geliyor
Yazacaktım şimdi ama fotoğrafını görünce yine içim gitti
Sen beni engelleme kendimi tanıyamıyorum habire bir şey söyleyesim geliyor
Bu son mesajımcılara dönüyorum
Brn zaten yazmam ki bilerek yapıyordum uğraşmak istiyor canım”
yazmıştım işte ve engellemedi? Tekrar yazmayın diye mi engellemedi anlamadım şimdi
Hayır gerçekte görüp hoşlandım. İkimiz de 26 yüz. Saplantı değil ben herkesten hoşlanmamıyorum o yüzden, hoşlanırsam bir kişiden hoşlanırım hep ben flört etmem kimse olmaz başka erkek böyle biriyim buna demiseksüel deniyor araştırabilirsiniz, ona da söyledim zaten
Ne alaka ya. Kadınkar size taktik yapıyor da siz farletmştorsunuz her kadın böyle hatta çoğu içten pazarlıklı. Ben tek bir kişiden hoşlandığım için yazma sıklığım çok oluyor diğer kadınların 3-5 flörtü olduğu için sıra zor geliyordur…
Bu arada yazdığım mesajı neden engellemedi sizce onu söyler misiniz? Ya da sabah engellerse bu ne demektir? Çünkü engelleme ki tekrar yazmayayım demişim
Neden hemcinslerini gömüyorsun anladım şu an? Doğru tahmin etmişim hastalıklı tavrın ve düşüncelerin var yok başka kızları 3 5 tane flörtu varmış sen sütten çıkma ak kaşıksin zaten. Yazma sıklığı ile hoşlantinin alakası yok bu saplantıdir ben hoşlandığım birisi sıkılmasın sık boğaz olmasin diye darlamam.
Hemcinslerimi gömmek mi ksjdjdjdjd 3-5 flörtlerinin olmasının kötü bir şey olduğunu sen bir taraflarından uydurdun farkındaysan benim kimseyi gömdüğüm yok. O anormal bu normal diye bir şey de yok senin nasıl bir sosyo kültürel yapı içinde büyüdüğün şu bastırılmış duygularını sivrilmeye çalışmandan belli zaten; kendi zihinsel deformelerinle ilgilensen iyi edersin. Demiseksüellik de seksüellik de bir hastalık değildir her biri insanların yapısıyla alakalı anormali normali yok bunun; bilginiz olmayan konularda fikriniz de olmasın zira cahillik kör cahillikten daha iyidir
Ahahaha. Hiç bir duygumu gizli yaşamam. Kimseyi yargılamam senin yaptığın gibi az önce laf ettin hemcinslerine şu an kötü bir şey mi sanki deyip kendini aklamaya çalışıyorsun farkında bile olmadan. Kendini fazla beğenmiş ve farklı görüyorsun ve okuduğunuz şeylere kendinizi inandırıyor ve o olduğunuza inanıyorsunuz. Sadece farklı olmak için o da buna eminim
Hayır hoşuma gitmez
Eminim tatlım
Engelleme sorusunu siz mi sormuştunuz? 2 saat önce
Han fendi ben bakir iffetli bir erkeğim derdim. Lütfen bana bir daha mesaj atmayın derdim.
Yine fotoğrafını gördüm içim gitti bu nasıl söz abi sanki kendimi kız gibi hissetim asdadas
Yo gayette aptalca bulurum
Sana atan olmaz zaten knk rahat ol
Senim gibi yetme bakirelerin ucuzluğu bunlar tabii ki bana kimse yazmaz
Puhahahsha iyi güldüm cacık
Gider. Gitmez diyen yalan söyler.
Hasetliklerinden diyorlar zaten. Erkeklerde var bu herhangi bir erkeğin herhangi bir kadın tarafından ilgi görmesi düşğncesi bunları kudurtuyor içgüdüsel bir şey bu kendileri inkar ederler 🤣
Kendilerine olmadığı için böyle bir şey duyunca berin kudurma moduna geçiyor işte
*beyin
Ama haksızsam söyle 😄
İstekli kız derdim ve koşarak uzalaşmazdım
O nasıl cümle koşarak değil yürüyerek mi uzaklaşırdın ne yani 😂
Hasta heralde derim
Yok hasta olan sen olabilirsin üreme organının için en yakın bir sağlık merkezine görünmeni tavsşye ederim
Onu nerden gordun altima mi yattin :D
Ya da önce psikiyatri; komplekslerin için
Gorusum neden zoruna gitti kompleks ne alaka awk
mallıkta yeni bir seviye
Kıskanmayın
Beni değil o erkeği. Neyse sana açıklayamam bir de boş ver
gitmezdi kanka
Gider mi ne koşarak son hiz kizin yanına giderim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?