Güncellemeler
+1 yıl
Bu kadar açık durmayacak üstten birkaç düğmeyi açık bırakacağım sadece. Hoş duruyor bence
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Erkekler Ne Diyor
Gayet güzel
Benim için hele ki çok iyi.
Keşke benimle buluşmalarda şöyle giyinen olsa
Keşkelerle yaşıyoruz hayatı
Ben de seviyorum böyle kot gömleği ceket gibi kullanıp braletle kombinlemeyi. Altına da beyaz sneakerla sahil için güzel olur dedim ama herkes yok çok dikkat çekici yok çok cesur gibi kötü yorumlar yaptı. Bence abartılı bir yanı yok normalde de kullandığım bir kombin ama karşı taraf basit mi görür?
Hayır abartı vesaire yok
Seksi oluyor ondan demişlerdir
Ben seksi bulurum mesela
Seksi bulmasını isterim zaten ama yanlış bir izlenim de bırakmak istemiyorum. Sevgilim değil benim hoşlandığım kişi
Bulur seksi bulur
Bunu seksi bulmayan erkeğe erkek demem
Hani abartı tarafı zatende böyle olması
Boş ver sen böyle buluş
Ters bir şey hakkını helal etmezsin olur biter
Hani benim dediğimle veya insanların dediği ile hareket etme kendi bildiğini okuyarak hareket et
Haklısın ben karar vermiştim zaten ama erkekler de ne düşünür diye sormak istedim. Teşekkürler
:)
Çok soft bir havasi var, deniz kiyisinda yürüyüş yapip, ayakkabilari çıkarıp uzun bir yola çıkmayı anımsattı... Hoş bir elbise...
Sahilde buluşacağız zaten. Kot gömleği üstüme ceket gibi alarak altına da beyaz sneakerla güzel olur dedim ama herkes kötü dedi. Abartılı bir açıklık yok ki dekolte giysem daha dikkat çekici okur
*olur
Ben çok beğendim... Gömleği ilekleyin üstten birkaç düğme açık olduğunda da olur. Komple açık olması karşı tarafa bağlı, öyle şeylere değil size değer veriyorsa çok önemsemeyin. Nasıl hoşunuza giderse. Ama Ben çok beğendim... Öyle karşılanmak hoşuma giderdi açıkcası... Belki şapka ve çantayada dikkat edilmeli..
Bence de gayet hoş duruyor ama kötü yorumlar olunca kararsız kaldım. Normalde de kullandığım bir kombin zaten ama erkekler tarafından basit mi görülür?
Basitlik bana göre sadece, giyim ile nitelenemez. O an işte o elbisenin içindeki nedir? Nasıl bişiydir? Öyle anlam kazanır.
Bunları dert etmeyiniz sadece kendiniz olun, nasıl en iyi hissediyorsanız kafi...
Doğrusu öyle de zaten her erkek aynı düşünmüyor. Hoşuna gitsin beğensin istiyorum ama yanlış bir izlenim de bırakmak istemem. Sevgilim değil sonuçta ben biraz hoşlanıyorum
Kendinizi nasıl iyi, mutlu ve kendiniz hissediyorsanız öyle karar veriniz o halde. Sağlıcakla kalınız...
Teşekkür ederim siz de öyle
Rica ederim. İyi akşamlar :)
bende yanlış bir izlenim bırakır.. ilk buluşmasına dekoltesine ve içine giydiği şeye dikkat çekmek isteyen şekilde gelen bir kız , hoş değil. .
Evet hoşuna gitsin istiyorum ama normalde de kullandığım bir kombin. Ayrıca bu kadar açık durmayacak üstten birkaç düğmesini açık bırakacağım sadece. Abartılı durmuyor bence
o halde sen bilirsin diyeceğim ama senin benim kastettiğim şeyi anladığını varsayıyorum. "iddialı" olmaktan ziyade , derli toplu ve temiz pak olman daha doğru olacaktır ki sen bu şekilde olduğun sürece zaten hoşuna gideceksindir.. yani nasıl diyeyim.. öyle bir şekilde yap ki kombinini , adamın gözleri 20 saniyede bir dekoltene inmesin. ;)
Gider tabi. Keşke şöyle bana göre bir kız olsa da böyle şeyler giyse buluşsak
Cesur bir seçim, ama gereksiz.
Çok hoş da benlik değil tabi
Amaç azdırmak ise olur
Hoşuma gitmez.
Güzel
Hayır gitmiyor
Hayır
Gider
Çekici görünüyor
bayılırım
Hayır