Aşk İlişkileri Erkekler, aniden yazarsak mutlu olur musunuz? Marianaa009 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Mesela 3gündür konuşmuyorsanız, aniden mesaj atarsak ne hissedersiniz? Erkekler, aniden yazarsak mutlu olur musunuz? Cevapla Erkek Soruları Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Heyecandan hık diye giderler yapmayın öyle şeyler :D 0 1 Yorumla EmilKurjak +1 yıl dedim ya direk bizi gömün sizde rahat edin bizde, sana kalsa zaten gomersin orasi kesin oldu bu mesajdan sonra. Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı. Kimin yazdığına göre değişir 0 0 Yorumla
EmilKurjak Takip Et Master Yaş: 106 , eic 84% +1 yıl Ne at ne mutlu olalim ablacim gerek yok emin ol böyle daha iyi. 1 0 Yorumla
Ondomann Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Sevdiğimiz kişiden geliyorsa o mesaj acayip saflaşıyoruz dşşdlxldlx 1 0 Yorumla
Mitsuhide Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. ayrıldıysak hayır, biten bir şeyi zorlamayı sevmem ben cevap bile vermem o yüzden 1 0 Yorumla
AilenizinFizikçisi Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Bana bi mesaj at bakalım 3 gün sonra, nasıl hissettiğimi gelip burada yazayım :D 1 0 Yorumla
Haliltekin41 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Oluyor muz tabi ki manyak mısın deliriyor hatta şaşırıyoruz 1 0 Yorumla
SolTwinx Takip Et Xper 6 Yaş: 28 +1 yıl Kimin yazdığına bağlı. Kime mesaj atmak istiyorsun da 0 4 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Enes şerefsizine Yorumla SolTwinx +1 yıl Napti sana hayirdir 😂😂 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Seviyorum bitiyorum yaptı karşılık verince uzaklaştı, mesaj atmıyor Yorumla SolTwinx +1 yıl Vay GT vay Yorumla
bendogu Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Bi anda mutlu olur ve mutlaka yazar , yazmaktan çekinme erkeklerde ilgi sever 😅 0 0 Yorumla
MuhteşemGüneş Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Bence korkabilirler. Şüpheli bir durum 😂 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Çok fena mutlu eden bir şey bu 1 2 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Gerçekten mi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim için öyle Yorumla
yolcu3434 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 31,3b cevap paylaştı. Eğer değer verdiği biriysen hoşuna gider 0 2 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Öyle evet, 3gündür umursamıyor amaKırk takla attım ama yok storylerimi bile açmıyo dhsbshsSon çare yazmak kaldı ama gurur yapıyorum Yorumla yolcu3434 +1 yıl Yaz gitsin Yorumla
muratduru_1991 Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 33% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şaşırırdım 1 0 Yorumla
Mr_KaoS Takip Et Master Yaş: 32 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı. Evet tabi 1 0 Yorumla
masör_gnç Takip Et Xper 1 Yaş: 27 +1 yıl Yazmaaaaa dedimmmm 😄 0 3 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Yok yok yazmadım, aklımdan geçiyo ama yazamıyorum hocamm shsggs Yorumla Marianaa009 +1 yıl Dm den mi Yorumla masör_gnç +1 yıl Evet bana ama ona değil kfkfkckc Yorumla
Titanik52 Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 793 cevap paylaştı. Cıkmaz ki 0 0 Yorumla
hasegec Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 88% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. evet cok 0 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı. Oluruz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dimdik olurum 0 2 Yorumla Marianaa009 +1 yıl Tabi, başını dik tut reisim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 🤣🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
Heyecandan hık diye giderler yapmayın öyle şeyler :D
dedim ya direk bizi gömün sizde rahat edin bizde, sana kalsa zaten gomersin orasi kesin oldu bu mesajdan sonra.
Kimin yazdığına göre değişir
Ne at ne mutlu olalim ablacim gerek yok emin ol böyle daha iyi.
Sevdiğimiz kişiden geliyorsa o mesaj acayip saflaşıyoruz dşşdlxldlx
ayrıldıysak hayır, biten bir şeyi zorlamayı sevmem ben cevap bile vermem o yüzden
Bana bi mesaj at bakalım 3 gün sonra, nasıl hissettiğimi gelip burada yazayım :D
Oluyor muz tabi ki manyak mısın deliriyor hatta şaşırıyoruz
Kimin yazdığına bağlı. Kime mesaj atmak istiyorsun da
Enes şerefsizine
Napti sana hayirdir 😂😂
Seviyorum bitiyorum yaptı karşılık verince uzaklaştı, mesaj atmıyor
Vay GT vay
Mutlu olurdum valla ne yalan söyleyim
Bi anda mutlu olur ve mutlaka yazar , yazmaktan çekinme erkeklerde ilgi sever 😅
Kahretsin başımın belası gedi gene ne istiyor bu😂
Bence korkabilirler. Şüpheli bir durum 😂
Çok fena mutlu eden bir şey bu
Gerçekten mi