Saygı ve sevgi onlar da barınmaz ayrıca sadece sana saygı gösteripte etrafa göstermiyorsa da sorun zaten etrafa hitap etme şekli de önemli eğer tercihin bu yönden ise gerçekten söylüyorum sorun çok büyük
Sözünü herkese dinletemez zorbalik yapmasi lazim sevilen sayilan kısmına gelirsek ben herkese para dağıtacak olsam beni de herkes sever ayrıca bunu önemseyen kız da yani milletin düşüncesine önem veren kişi de benim için basittir
Peki Çarşafa Peçeye gir dese girer misin kimseye yüzünü bile göstermiyeceksin tokalaşmayacaksın evden dışarı da çıkmayacaksın kabul eder misin peki mesela bunları istese
Sevgilim var ve benden bunlari istemiyor sevgilime Instagram sifremi verdim rahatsiz degilim snap puanim 200.000 gibi biseydi rahatsiz oldu diye yeni hesap actim. Kendim bi takim tutmuyorum sevgilimin istedigi takimi tutuyorum. Kısacası sevgilim de sevgilim o ne derse o
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bad boy hic sevmedim hayatimda acikcasi. Ve Şu an sevgilimde poncik birisi bad boyla alakasi yok jsjdjdj
Nesi saçma geldi ben gayette seviyorum
Neden peki?
Hoşuma gidiyo o tarz erkekler
Tamam nesi hoşuna gidiyor
Immm nasıl anlatsam çekici oluyo öyleleri
Çekici kılan özelliği nedir?
Hal hareketleri tabiki, özgüvenli oluyolar benim gibi bu onlara artı bir özellik katıyo
Sence normal mi peki bu hal ve hareketleri tavirlari kimsenin yarına yataktan kalkacağının garantisi bile yokken neyin özgüveni bu?
Çok derin ve ayrıntılı düşünüyosun bu işler nedenini sorgulamakla olmaz nedensiz de sevilir öylesi
Düz mantık bakarsak herşeye ilerleyemeyiz kainatta her şey sebep - sonuç ilişkisine bağlıdır
Çok felsefe yapıyosun sende yaa dkddkjf
Bad boylarla takılıyorlar ama evlenmiyorlar
Evet öyle ama bu gidişle yine onlara kalırlar ben mesela asla bu karakter de birisiyle evlenmem
Kizlar efendi pek sevmior
Ben Kız olsam Efendi Dürüst Ahlaklı Delikanlı Adam severim yoksa Adamlık dediğimiz şey Serserilik Mafyalık bunlar değil
Yo saygi onemli
@selinnmisim krolarda hosunuza gdior. Kabul edin
Saygı ve sevgi onlar da barınmaz ayrıca sadece sana saygı gösteripte etrafa göstermiyorsa da sorun zaten etrafa hitap etme şekli de önemli eğer tercihin bu yönden ise gerçekten söylüyorum sorun çok büyük
Herkese karsi saygılı olmali ama sozunu herkese dinletebilmeli sevilen sayilan biri olmali bende demiyorum ki bi dag ayisi olsun
Sözünü herkese dinletemez zorbalik yapmasi lazim sevilen sayilan kısmına gelirsek ben herkese para dağıtacak olsam beni de herkes sever ayrıca bunu önemseyen kız da yani milletin düşüncesine önem veren kişi de benim için basittir
Saygili efendi ornek alinan bi kisilik olabilir mesela?
Sadece korumaci erkek seviyoruz
Peki sizi onlardan kim koruyacak bunu hiç düşündün mü?
Ayrıca öyle erkeklere yüz vermeseniz zaten sizin korunmaniza da ihtiyaç kalmayacak çünkü o tipler de aynı güruhtan çıkıyor zaten
Istedigimiz bizi bi erkekten korumalari degil giydigimiz en ufak kiyafetten tatli bi kiskanclik herkese agir abi bizim yanımızda sirin olmalari
Neden Psikolojik sorunlariniz mi var?
Kıskançlık sonra şiddete dönüşebiliyor ve hiç sevimli falan da değiller herkese ağır abi takılırsa da sert bir kayaya çarparsa da görürüm o zaman
Sevdigim adamin beni kiskanmasi hosuma gidiyor beni kisitlamadan kıskandığı taktirde
Peki Çarşafa Peçeye gir dese girer misin kimseye yüzünü bile göstermiyeceksin tokalaşmayacaksın evden dışarı da çıkmayacaksın kabul eder misin peki mesela bunları istese
Seni o kadar kıskanıyor ki bunları istiyor senden mesela
Seni kısıtlamadan kıskanması o da güzel mantıklıymış bu ara da bravo yani ne şiş yansın ne kebap gibi
Sevgilim var ve benden bunlari istemiyor sevgilime Instagram sifremi verdim rahatsiz degilim snap puanim 200.000 gibi biseydi rahatsiz oldu diye yeni hesap actim. Kendim bi takim tutmuyorum sevgilimin istedigi takimi tutuyorum. Kısacası sevgilim de sevgilim o ne derse o
Bu bir şaka olmalı 😂