+1 yılBir çeşit Stockholm Sendromu yaşayan, bundan zevk alan hatta olsun diye hayalini bile kuran kızlarımız var maalesef. Bunun altında yatan nedenler aslında ciddi ebeveyn sevgisizlik ve ilgisizliğidir. Şu güne kadar ki yapılan yanlış davranış biçimlerimizin çoğu da zaten çocukluk zamanlarımızdan kalma travmalarımız kaynaklıdır. Dönemsellik açısından ergenlik çok doğru bir tespit olmuş. Ek olarak ergenlik dönemiden de ziyade sonrası kişi için aslında kilit noktadır. Öz farkındalık bilinci herkeste aynı zamanlarda ya da bazen gelmediği için süreç ya geç ya da hiç olabiliyor. Haliyle "kötü" tabirle adlandırılan üzeni sevenler derneğinin devamlılığı hep varolacaktır.
29 Yorumla- +1 yıl
Muhasebe uzman yardımcısıyım Psikolojiye gerçekten ilgim var sadece bu yüzden sorduğunuzu tahmin ediyorum 🙂
- +1 yıl
Çok teşekkür ediyorum. Kitap okumayı gerçekten seviyorum ve görsel hafızama da güveniyorum sebebinin bunlar olduğunu düşünüyorum.
- +1 yıl
Ben de profesyonel olmasa da yazıyorum devam eden iki kitabım var. Çok seviyorum yazmayı ama işten güçten tamamlamaya da fırsatım olmuyor maalesef.
- +1 yıl
Wattpad resmi anlamda yazdığım tek dijital platformdur severim. 🙂
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılUçlarda yaşamayı seçtiğini düşünen kesimin bir kısmı buna dahil olabilir. Ancak bence asıl sorun efendi iyi erkek olduğunu düşünenlerin efendilikle sıkıcılığı karıştırıyor olmasından kaynaklanıyor. Onlar sıkıcı bulununca badboylar eğlenceli kategorisine girmiş oluyor ki bu büyük bir yanılgı tabii. Yani temel nokta yine insanların yanılgılarından geliyor ve tabii filmler, diziler, kitaplar bu karakterleri önce kötü gösterip sonra içlerinde iyi bir insan bulunduğunu empoze edince ortaya böyle bir tablo çıkıyor. Çoğu kendini akıllı sanan kimse dışardan kötü görünen o iyi insanı aramaya çıkıyor.
29 Yorumla- +1 yıl
Tam olarak değil.
Aslanın içindeki kedi yavrusunu bulma arzusu diyebiliriz. - +1 yıl
:) Özünde kedigillerden sonuçta. Eh bir zamanlar yavruydu. Nasıl ki her insanın içinde henüz öldürmediyse bir çocuk vardır, aslan da öldürmediyse orada bir yerde vardır belki. Kim bilir..
- +1 yıl
Sorunuza cevap verdim, oyun oynamadım.
- +1 yıl
Olabilir.
- +1 yıl
Bence kesinlikle eig alması gereken bir görüş. Katılıyorum sana.
+1 yılFarkındalık bakış açısı oluşmayan insan tiplemelerinin tercihi bence. Zaman en değerli kavram ve durduralamayan akışta sona yaklaşırken insan zihinsel bedensel olarak geliştirmeye odaklamalı. Dünyada bulunduğu sürede topluma faydalı fikirlere, üretimlere ürünlere inovasyon katarak doldurmalı. İnanç fıtrat aile gibi diğer önemli kavramları gerçekleştirebildiği kadar tamamlası gerekir. Hayatın dinamikleri belliyken bu seçimleri yapanların ya psikolojik travmaları var ya da nefsin himayesinde yaşayan tipler olarak ayırabiliriz.
17 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim usta güzel yerinde bir soru olmuş. Yeni neslin artan kişisel yapısına dem vurmuşsun.
- +1 yıl
Bu siteye ilk geldiğim zamanlar toplumsal anlamda daha felsefik sorular soruyordum ama pek görüş gelmiyordu. İnsanlar uzun uzun anlatmayı sevmiyorlar. Döner mi lahmacun mu diye sor 100 tane görüş gelir, hayatın sırrını çözmek için ne yaptınız diye sor, gelecek görüş sayısı en fazla 10..
- +1 yıl
Haklısın açıkçası bende detaylı belirtmek istiyordum ama burasının yapısı gereği kısa tutmak geldi içimden okumak sıkıcı veya antipatik geliyor değerlendirilmiyor maalesef. Inşallah sosyal deneyiniz amacına ulaşır.
- +1 yıl
😂😂 Denemekte fayda var.
Bu durumu açıklamak gerekirse:
1. Çocukluktaki ihmal
Çocuklukta sevgiyi ölçüsüz alan kız çocukları onlara sevgiyi ölçüsüz verecek adama aşık olurlar.
2. Çocuklukta gelişen ozguvensizlik, değersizlik duygusu
Çocukken özgüven gelismediyse ilerleyen yaşlarda bu tip kişiler sevilir. Değer veren birine "ben değersizim bana neden değer veriyor ki" şeklinde yaklaşılır.
Yani olgun, kendine değer veren kadınların böyle boş beleş adamlarla işi olmaz.
11 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
26Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 260,8b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet ergen ve türk kızlarının işi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 766 cevap paylaştı.
+1 yılBu badboy hadisesi şöyle kendine güvenen bad oğlanımız kıza yakınlık gösterir, aşık rolü yapar, aşırı ilgiye boğar kızcağız da kıvama gelince verdiği ilgiyi bir anda geri çeker kardeşim. Geriye her türlü ilgisizliğe, sevgisizliğe kısaca toksik ilişkiye bağımlı kız kalır.
53 Yorumla- +1 yıl
Bu arada Kardeşim diye değiştirmiş site o… anonimm ccocugu bunlar kesinlikle badboy cool adam değiller
Ereen kızların işi midir bilmiyorum ama akıllı insan işi olmadığı kesin. Kadın ruhunun anlamayan tiplerdir. Nezaketten uzak şiddete yakın ve ne yapacağı belli olmayan adamlar. Genelde evet genç kızlar daha çok seviyor böyle tipleri maalesef. Ondan sonra da yana yakılan Müge hanıma çıkıyorlar kurtarın beni diye.
13 Yorumla- +1 yıl
Senin klavyeden çektiğin nedir böyle eren :D
- +1 yıl
Bence kadınlarda da suç var ama genel olarak Türkiye’de erkeklerin çoğu kötü huylu.
+1 yılBen ergenligimde ne badboy ne de badgirl arkadaş edinmemistim. Kendin öyle olmadığın zaman öyleleri ile işin olmuyor. Kadınların genelde eğlence arayan hop zip olanları, kendileri gibilerinin peşinden koşuyor. Yaşları ilerlese bile böyle. Düzgün erkekleri de düzgün kızların elinden kapıp evlenmeye çalışıyorlar. Tabi bu arada o fırlama eskileri ile devam etmiyor değil bazıları.
12 Yorumla- +1 yıl
👍
+1 yılHayatın, sorumluluklarının farkında olan, kendine değer veren ve ne istediğini bilen kadınların tercihi olmayacağı kişilerdir badboy diye nitelendirilen güruh. 30 yaşına gelmiş ve hâlâ tercih eden bir kadın varsa onun beyin yaşı geriden geliyordur.
11 Yorumla
+1 yılKeşke öyle olsa koca koca kadınlar da seviyor oghk
34 Yorumla- +1 yıl
Sen peki? Sen ne alemdesin?
- +1 yıl
Ben mi? Dünyanın en akıllı, en düşünceli, en zeki, üslubuna tavrına duruşuna hayran olduğum bir adamı seviyorum 😌
- +1 yıl
Daim olsun.. 🙏😌
- +1 yıl
🙏
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgenlik, sadece bir dönemdir. Bu tabiri bu yüzden bu dönemi geçmiş kişilere kullanmak doğru değil.
Ayrıca kimsenin alnında "Bu kötü." yazmıyor. İnsanları zamanla tanıyoruz ki biz kızlar erkeklere göre daha duygusal canlılarız. Haliyle zaman geçirdikçe alışmaya da başlıyoruz. Bunu şöyle de düşünebilirsin : Madde bağımlısı birisi gibi düşün. Hemen öyle vazgeçebilir mi alıştığı şeyden?
11 Yorumla- +1 yıl
Öyle tabiki. Benim de sorduğum tam da bu aslında. Hani tamam ergen yaştaki kızların badboy tercihlerini anlayabiliyorum ama acaba bu durum olgun kadınlarda da var mı?
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBazen bazı kadınlar aynı karakter ama farklı isimleri olan kişilerle aynı şeyleri tekrar tekrar yaşamaktan büyük keyif alırlar filmin sonu hiç bir zaman değişmez ama ^^'
Bu dünyada iki şey bakidir.
Ya hak ettiğini yaşarsın ya da yaşattığıni yaşarsın
Bunun ergeni olgunu yok bana göre20 Yorumla
+1 yılÖzellikle bunlara çekilenler için evet bu söylenebilir bence. Sevenin değilde üzenin peşinden koşan herkes için söylenebilir.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Hayır ne alaka. Görüşlerde evet ergenlerin işi yazan kızların %98’i şerefsiz erkeklerden hoşlanıyor. Tespit gibi tespit.
41 YorumlaEvet ergen kızların işi. Olgun olan insan kendine zarar veren insanlara katlanmak zorunda olmadığını bilir ve kendine zarar verdirtmez.
33 Yorumla- +1 yıl
süper yorummm
+1 yılOlgun olan bir kadın kendisine zarar verme kapasitesi olan, kötü karakterde erkeği sevmez. Olgun kadın, olgun erkek sever, anlayışlı, düzgün erkek sever. Badboy denen kişilikler mutluluk vermez, mutsuzluk, hüzün verir.
Kadının ince ruhuna badboy erkek hitap eder mi, etmez. Badgirl ve badboylar partner olabilirler. 😄113 Yorumla- +1 yıl
Olgun bir hanımefendinin yorumu👏👏
- +1 yıl
Allah'ım sen koru. Bu nasıl bir yorumdur, alın geri. 😱😂
- +1 yıl
Tabiii
Ben badboy istememm, sizin yorumda bana badboy düşüyor, badgirl olmadığıma göre 😂 - +1 yıl
Ama benim de hakkım. 😏
Siparişle olmazsa dua ile olur, ben isterim Rabbim gönderir. 😎😄 - +1 yıl
burada aramıyorum ki 🙄
- +1 yıl
Ben bambaşka anlamışım sorun yok 😂😂😂
- +1 yıl
Amiiinnnnnn ☺☺
Karşıt cins hepten değişken olur kardeşim bunun ergenlikle alakası olduğunu düşünmüyorum. 😃
16 Yorumla- +1 yıl
Neyle alakası var peki sence?
- +1 yıl
Kardeşim herkesin kendine göredir düşünceleri.
Ergen yaşta genelde karşıt cinslerin ileri yaşlarda kişilerden hoşlanmaları duygu düşünceleri oluyor. Kendi yaşıtlarına kafa yapılarının uymadığını düşünmeleridir. Kimisi de maddiyata bakar yani. Özellikle okuyan kesimlerde olduğunu görüyoruz bunu. - +1 yıl
Belli bir sebep yok yani..
- +1 yıl
Tek sebebi yok yani bence. Çünkü düşünceler sabit değildir.
- +1 yıl
Hemcinslerimizin düşünceleri çok karmaşık değildir ama karşıt cins çok detaycı olduğu için çok karmaşık okuyor bu yüzden.
- +1 yıl
Son soruma da göz atar mısın?
Yoo baya okumuş yaşını almış kızlar yapıyor tamamen kekolukla alakalı
15 Yorumla
+1 yılgenel olarak gördüğü her kıza yawsamayan ve belaltı yapmayan, neredeyse hic bisey ilgisini cekmeyen ve soğuk olan erkek ilgimi ceker. Yani benim karsı cins vers desem daha doğru olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlenme çağına gelmiş aklı başında kızlar bad boy değil ev bakabilecek sorumluluk alıcak erkek ister serseriyi napcaz
12 Yorumla- +1 yıl
Öyle ama çekiyor ya hani ondan bahsediyor yoksa kim ister üzülmeyi
+1 yılbu zavallı erkeklerin uydurması hiçbir kız onlara bakmadığı için
40 Yorumla
+1 yılEvet tabii ki. Bu yaşta biz sevecek değiliz sonuçta.
Tam huzuru ararken badboylarla kim uğraşacak.. tabii ki ergenler20 Yorumla
+1 yılDeğil tabiki ben mesela ergenlikte daha sessiz cocuklari severdim ama 19 yasindan sonra daha maco abi gibi gezen kisilerden hoslanmaya basladim
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılSanırım badboylarla eğlenip goodboylarla evleniyorlar 😊 Ben black pillci olup sevilmediğimi kabullendim. 😊 Herkese mutluluklar dilerim. 😊
10 Yorumla Ne tarafa kusabiliriz😶😶😶😵💫 asla ama asla tercih etmem düşünen (okuyan) erkek>diğer erkekler bad boy iyk😑
10 Yorumla
+1 yılÇoğu badboy sevdiğine göre çoğu ergen oluyor.. aslında sonuç ortada görünen köy kılavuz istemez hesabı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılÖyledir elbette. Aklı başında bir birey aklı başında birisini arar ki badboylar buna zıttır.
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılKarakter gelişimi oluşmamış insanların işi yani evet ergenlerin işi
20 Yorumla
+1 yılevet ergen işi bunlar cahiller onlara normal geliyor öyle takılıyorlar
20 YorumlaWatpadd okuyanlar ve Türk dizisi izleyenlerin hali.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılBad boy beni sinir sahibi yapar. Daha olgun kişiyi tercih ederim
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı. Ergenlik ama sadece ergen kızlarda gözlemlenmiyor, yetişkin ergen de çok
10 Yorumla
+1 yıldoğru ama kişiden kişiye değişir ben hiçbir zaman hoşlanmadım öyle erkeklerden
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı. Hayır her kadına tesir eder bu ruh hali çekici bir durum neden bilmiyorum
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBenim işim olmadığı kesinde 😅 Kimin işi orasını da bilemem.. 🤷♀️
10 Yorumla Öyle yahu beyefendi erkekler dururken tövbee böyle iş mi olur
12 Yorumla- +1 yıl
Oluyor görüyoruz
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılKesinlikle öyle. Zaten %90 da ya aldatılır ya da köleliğe dayanamayarak kaçar gider..
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlgunlaşamamış kızlar bunları seviyor genelde. Sonra da ''kullanılıp'' da bırakılıyorlar
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılGaliba ergenler seviyo hoş ben ergenken bile sevmezdim o tipleri
10 Yorumla
+1 yılÜmitcan uyguna gelen aşk mesajlarından yola çıkarak cevabı bulabilirsiniz sanırım akdklwmxlwlx
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhahah kaç kisi sedat p.. ek. er seviuor söylesin hddhhd🤣🤣
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBadboy ne oluyor cahilligimu af buyurun
27 Yorumla- +1 yıl
Türkçe karşılığı kötü çocuk. Yani kişilik özelliği olarak genellikle bencil, narsist, empati yoksunu olan; kötü alışkanlıklar ve bağımlılıklara açık olan kişiler anlamında kullanılıyor..
- +1 yıl
Tesekkür ederim. Bu durum geçmişten gelen olaylara baglantili olarak gelişiyor bence. Kimileri kötü insan seviyor. Ergenlikle bağdaştırılması duygularin en yoğun olduğu dönem itibariyle kullanılıyor galiba.
- +1 yıl
Evet ergenlikte kafada kavak yelleri esiyor bilirsin..
- +1 yıl
Benim hiç esmedi ya keşke biraz esseydi
- +1 yıl
Doğduğundan beri böyle misin? Jfjshfh 😂😅
- +1 yıl
Kafasında kavak yelleri esen bir ergen değildim 😄 cocukluk biraz yaramazmis
- +1 yıl
Ben de tam tersi çok usluymuşum. Haddinden fazla hatta..
+1 yılOlabilir, sen de öyle görünüyorsun
29 Yorumla- +1 yıl
Öyle göründüğünü söyledim sadecee 🙄😒
- +1 yıl
Badboy?
- +1 yıl
Öylesin demedim öyle gözüküyorsun dışarıdan öyle ama öyle bir insan old düşünmüyorum
- +1 yıl
Fark ettim
+1 yılya ben belalı severim heyecanlı oluyor bizim muhtarın oğlu kerem mesela aşağı yukarı 3-5 kişi itmiştir yani öyle şeyler çok erkeksi geliyor bana
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı. Ben yaşlıyım o gruba girmiyorum Allah tan
12 YorumlaEvet bayağı ergence. Midem bulandı
20 Yorumla
+1 yılBence biraz öyle
20 Yorumla
+1 yılwattpad okuyan kızların hayali
10 YorumlaErgen değil embesil işi
10 Yorumla
+1 yılÖyle olabilir, saçma bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ergenlerin işi
10 Yorumla
+1 yılYok değil Kardesim kendimden biliyorum 😀
10 Yorumla
+1 yılBoşluktaki insan işidir
10 Yorumla
+1 yılEn güzeli badroom valla,
10 Yorumla
+1 yılbad boy falan sevmem
29 Yorumla- +1 yıl
hayır 😀
- +1 yıl
ingilizce sınavında mıyım hocam 😂
- +1 yıl
niçin 😒
- +1 yıl
iyi bakalım o zaman banane niçininden 😃
+1 yılKötü çoçuk seviyorsunuz yani
13 Yorumla- +1 yıl
18 yaşındayım ama ben sevmiyorum bakıyorsun 30 yaşındaki kadın bayılıyor
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence psikolojisi bozuk insanların işi.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAkıllı kadınların işi
10 YorumlaYooo ne alaka
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYoooo
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBen ciddiyim bu arada
+1 yılErgenlerin işi
20 Yorumla
+1 yılBence öyle
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır degil
29 Yorumla- +1 yıl
Seninde mi böyle bir arayışın var?
- +1 yıl
@NedirBuyrak yok benim sevgilim var😌😌
- +1 yıl
Ah bee beğenmiştim seni alacaktım 😒😒😒
- +1 yıl
@NedirBuyrak sen kız değil msin 🙄😂
- +1 yıl
Bisexim 😝😝
- +1 yıl
@NedirBuyrak ne 🙄🧐 benden uzak dur ozmn
- +1 yıl
😂😂 tepkin güzeldi sevdim seni 😃
- +1 yıl
Sevgilin de badboy o zaman fatmanur
- +1 yıl
@Sabırsızbrad hayır o badboy değil ki o aklı başındanerde ne yapmasını iyi biln olgun biri
Evet başka soru
31 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne