Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Eğer bir Kadın olacaksa bu kesinlikle bir Annedir.
Kişi belli bir yaşa gele kadar hep Annenin gözetimindedir, korumasındadır dâhi terbiyesi altındadır. Bu onu disiplinli, prensipli ve kaliteli yetişmesini sağlayacaktır.
Elbette ki Baba' nın rolünü unutmamak gerekir. Baba evladını doğuramaz ama hayata hazırlar. Beli bir yaştan sonra çocuk Baba' sından gördüklerinden feyz alır. Babasının hayat mücadelesi, onurlu duruşu, azmi, çalışkanlığı, sabrı, tevazûsu, kimseye muhtaç olmamak için sarf ettiği hayat mücadelesi, güzel ahlakı, bey efendiliği, gözleriyle bakışlarıyla her şeyi anlatabilmesi çocuğa da sirayet eder. Hani Baba' nın gölgesi yeter derler ya işte o hesap misalidir Baba.
Baba görünüş olarak eliyle bir şeyler yazmaz ama görünmeyen bir ile çocuğu terbiye eder. Bir Heykel traşçının sanat dokunuşları gibi Baba da çocuğuna son dokunuşları yapar. Varlığı ile Baba çocuğuna örnek olur. Bir mürşit gibi onu eğitir aslında. Bir Aslan terbiyecisi gibi.
Elbette ki ileride Eşi olacaktır o kişinin. Eşinin de elbette küçük dokunuşları olacaktır. Belki de eksik taraflarını da tamam edecektir. İşte o zaman Prens ve Prenses gibi olacaklardır. Güzellik bulaşıcıdır. İnşallah herkese böyle güzellikler bulaşır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılGenel olarak doğru bir söz olmasa da gerçekten bazı erkeklerin başarısının arkasında kadınların olduğunu düşünüyorum ve bunu da görüyoruz. Ama her başarılı bir erkeğin arkasında kadın vardır diyemem yani genele vurmak doğru olmaz diye düşünüyorum.
10 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHer güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır. Her güçlü kadının da arkasında bir kadın vardır. Bana göre iki cümledeki kadın anne karakterini tarif etmektedir. Şöyle ki, kişinin özelliği, özgüveni, öz saygısını, yani onu güçlü kılacak bütün duygular anne karnında yüklenmeye başlar, çocukluk yıllarında anneyle iletişim, sevgi ve merhamet yoluyla yüklenme tamamlanır. Yani sevilmiş ve gerçek anlamda bir yetişkin anne tarafından yetiştirilmiş her erkek veya her kadın, günü geldiğinde dimdik durarak ilham olur, ışık saçar, göz alır.
Bu benim yorumum.
00 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Eril ve dişil enerji sahibi iki canlı, iki insan birbiriyle rastgelebilmişse ve birbirlerini muazzam tamamlayabilmişlerse ortaya gıpta edilesi bir kuvvet çıkması kaçınılmazdır. Kadın erkeğinden erkek te kadınından aldığı enerjiyle gücüne güç katacaktır. Sadece erkeğin değil kadının da böyle fikrimce. Birbirinden kuvvet alan iki güzel canlı.⭐
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
72Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılHer güçlü erkeğin arkasında ona güç katan kadın vardır. Basit konuları sorun etmeyen, şımarıklık bilmeyen kadın vardır.
Kötü bir günün ardından nasıl davrancağını bilen kadın vardır, elinde benzin bidonuyla koşup gelmeyen.
Başkalarının hayatına özenip, kendi hayatını ziyan etmeyen kadın vardır.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 268,8b cevap paylaştı.
u +1 yılHayır katılmıyorum en güçlü insanlar yalnız kalmış insanlardır
00 Yorumla
+1 yıl
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Eril ve dişil enerji sahibi iki canlı, iki insan birbiriyle rastgelebilmişse ve birbirlerini muazzam tamamlayabilmişlerse ortaya gıpta edilesi bir kuvvet çıkması kaçınılmazdır. Kadın erkeğinden erkek te kadınından aldığı enerjiyle gücüne güç katacaktır. Sadece erkeğin değil kadının da böyle fikrimce. Birbirinden kuvvet alan iki güzel canlı.⭐
#selamgençlik 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀#selamgençlik 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀#selamgençlik 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀
#tubasueda 🍀🍀00 Yorumla
+1 yılişin özü annelerimizde gizli aslında..
Bir evi çekip çeviren kadındır baba her ne kadar ön planda olsa da bütün kararları veren bütün her şeyi şekillendiren kadındır ancak bunu asla göstermez..
Yakın zaman da bir dizi izliyordum beraberce savaşıp sonunda tahta geçen bir kral ve eşi var kadın gücü adamla paylaşmak istediğin de adam buna karşı çıktı kadın bir adım geri çekildi ama yine her şeyi kendi istediği gibi yönlendirdi ve sonuca ulaştı adam ben güçlüyüm diye övünürken kadın arka planda bir çok şeyi adam istiyormuş gibi gösterip yaptı..
Dolayısıyla biz erkekler güçlü olduğumuzu sandığımızda bunu arkamızdan bizi destekleyen kadınlara borçluyuz bu önce annemiz sonra hayatımıza aldığımız değer verdiğimiz sevdiğimiz kadınlar ve zeki kadınlar özellikle..10 Yorumla
+1 yıliki yönlü bu aslında yetiştirilme ve coğrafya ile de ilgisi var ama şöyle söyleyim ben önceden ders çalışan biri değildim eski sevgililerimden biri aldatınca ünlü bir koleje %100 bursla girdim yazılım öğrendim yaşıtlarım pubg oynarken ben yazılımla para kazanıyordum azda olsa daha sonra resim çizmeyi öğrendim artık okul sergilerinde benim resmim var eski sevgilimin kendii okulundan tanıdığım hoacayada gönderdim resimlerimi onun okulunda da sergilendi yani önceden sadece oyun oynayıp yatan çocuk bi anda büyüdü ve boş vakit geçiremez oldu ama dediğim gibi baba ve anneden ninde çok çok etkisi var ben aileme uysam aslında şu an sıfırdım diplerdeydim onlarada uymadım o söz ; her başarılı erkeğin arksında bir kadın vardır sözü doğrudur ama kadın arkada değildir erkek ya terk edilmiştir ya da aldatılmıştır...
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aslında orada bence birleşen güçten, pozitif enerjiden bahsediyor. Hani mesela beni bir erkek destekleyince ben de çok güçlenirim veya bir erkeği bir kadın destekleyince o erkek güçlenir.
Bence kesinlikle tüm kadınların eşine verebildiği bir şey değildir bu. Bazı kadınlar vardır ve evet kocalarının güçlenmesini sağlar.
Ben böyle düşünüyorum.
20 Yorumla
+1 yılGereksiz kalıp sözler. Tesla bir kuşa aşık bakir öldü. Newton yalnız ve bakir öldü. Elon Musk elli tane karı eskitti. Leonardo DiCaprio 25'e geldi mi yol veriyor kızlara. Trump elli tane karı eskitti. Ali Ağaoğlu elli tane karı eskitti. İbrahim Tatlıses 20 yaşında bir kızla beraber. Yok öyle bir şey başarı bireyseldir.
13 Yorumla- +1 yıl
20 mi mi iyyyyy 🤥
- +1 yıl
Alan mutlu veren mutlu ıyyyy mıyyyy karı da para için bedenini satıyor ona da ıyyy
- +1 yıl
Ona da Iyyy tabi para için
+1 yılHiç sanmam. Zira Atatürkün arkasında, güçlü kadın yoktu. Eşi, tam bir ruh hastası idi. Atatürk düşmanlarının da en önemli çakma delillerinden birisi olmakta. Kaldı ki Ben de birtakım sıkıntılı dönemler atlattım ve hiç birinde de kadın yoktu. Yalnız Kurt yenilmez 🐺
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
u +1 yılKarılmıyorum. Her güçlü insanın gücünün arkasında kendisi vardır. Aile, sevgili ne kadar yanında olursa olsun her şey insanın kendini iç sesinde çabasında bitiyor.. Dimdik durmak için ilaki bir başkasına gerek yok. Kendine yaslanan dik durur.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 870 cevap paylaştı.
+1 yılYorumsuz çünkü çok değişken bu durum eskiden atalarımızın ettiği bir söz şu an kadınlar çok aktif bir şekilde başarıdan başarıya koşuyor spor sanat iş yaşamı ama ben şahsen bunu bir erkeğin varlığına bağlamıyorum güç kişinin ruhunda kalbinden hayatındaki insan destekçin ise sadece motivasyonunu arttırır direk başarıları veya başarısızlıkları birine bağlayan günah keçisi seçen bir işaret söz bu çok sevmiyorum ama söylenmiş işte🫣
00 Yorumla Olabilir aslında. Erkek tarafı bazen sıkıntılı durumlara düşebiliyor. İş stresi, günlük hayatın koşuşturmacası yoruyor. Böyle zamanlarda eşinden destek görmesi, erkeği daha da hayata bağlıyor. Ben öyle düşünüyorum.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Doğru bir söz kadın adamı vezirde eder rezilde eder
50 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılHanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin beyefendilerin peşinde koştukları için sanırım bu söz o sebeple söylenmiş. Peşinden koştuklarının arkasında olmaları normaldir. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun beni de yalnızlığımdan ayırmasın. 😊
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Dünyada nice Erkek var başarılı ve yanlız bunların arasında bilim insanlarından mucide çok kişi var. He ama doğru kadın güç verir mi Evet verir. Fakat aksi ise Sokratesinde söylediği üzere kötüyse kafayı yakmış bi filozofa dönüşüsünüz🤣
00 Yorumla
+1 yılBekarlığın sultanlık olmadığını bilenler, evlerinde huzur içinde olurlar ve bu huzur da erkeğin daha verimli olmasını sağlar. Kısa olarak böyle. Tabi bu konuyla ilgili çok uzun makaleler de yazılabilir.
00 Yorumla
+1 yılKadın ve erkek bir elmanın iki yarısı diğer yarısıyla tamam oluyor gerçekten diğer yarısını bulabilirse tamam oluyorsun işte yarım bi insan ne y
01 Yorumla- +1 yıl
Yarım bi insan ne kadar başarılı olabilirki
- Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.
+1 yılZor anında destek olan , yorulunca bunalınca moral veren canlandıran, yeri gelince yeter ki o çalışsın uğraşsın diye geri hizmette çalışan hatta adamın k. çını toplayan
00 Yorumla
+1 yılHayır benim arkamda fitness salonu var. :) şaka bir yana evet benimde arkamda bir kadın var oda annem. Üzerimde emeği gerçekten çok fazla.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen daha çok şu ata sözünü düşünüyorum
derdin mi var karınla paylaş sonra hem derdinle hemde karınla uğraş
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılHer insan kendi karanlığını aydınlatacak birini arar durur ama aslında önemli olan en karanlık anlarda bile yanında kalacak biridir... Kadın erkek farketmez bu arada
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence her güçlü erkeğin değilde her güçlü insanın arkasında bir kadın vardir oda " ANNEDİR ' diğerleri teferruattır...
01 Yorumla- +1 yıl
Çok salladın sende. Annesi olmayanlar ne yapacak.
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılbir çok erkek için doğru bir sözdür aslında bu sözün derinlerinde çok büyük anlamlar yatıyor da anlayana
00 Yorumla Erkeği aşağılayan bir cümle. Motivasyon kaynağı sadece kadın değildir. İnsan bir şeyleri kafasında tamamlıyorsa zaten başarır.
00 YorumlaBence tam tersi. Güclü olan erkeğin arkasında kadın vardır. Kadınlar parasız, yaşam kalitesi düşük erkeği sevmezler. Nerde o Anadolu kadınları.
00 Yorumla
+1 yılsadece erkek başarısı üzerine kurulan ve kadınları back stage’e atan bi sistemi sevmiyorum, sözlerini kullanmıyorum
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.
+1 yılGenel olarak bunu düşünüp yorumlamıyorum. Bireyler erkek ya da kadın fark etmez kendi başlarına da güçlü olabilirler.
00 Yorumla
+1 yılYahu kimse kimsenin arkasında durmasın yanında dursun yeter
10 Yorumla
+1 yılBence erkek mutlu ise güçlüdür eh onu mutlu eden de kadın tabii o yuzden solenmış olabilir
10 Yorumla
+1 yılinanmam yalnız olup başarıli olan cok erkek tanıdım
18 Yorumla- +1 yıl
@Yüce_Türk Olmayan vardı
- +1 yıl
@Yüce_Türk Daha çok küçükken vefat etmişti annesj tek çocuk bi de. Çok dar düşünüyosun olayları bakış açını genişlet
- +1 yıl
@Yüce_Türk Istisnai durumu söyledim. Her zaman her sekilde bir kadın olmayabilir kisinin arkasında
- +1 yıl
Yüce Türk ne alaka? Sen gücünü dişi bireylerden mi alıyorsun? O profil fotoğrafı yapıpta havalı sandığın jitem üyelerinin arkasında kadınlar mı var sanıyorsun 😂
- +1 yıl
@Yüce_Türk anladık kardeşim ana kuzususun çoöu yoruma damlıyorsun herkes de ağzının payını veeiyo ya bi sal kendini seninle evlenicek kadına ALLAH sablr versin
- Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.
+1 yılPek doğru değil. Edebiyat gibi bişey. He olabilir bu tarz durumlar ama herkeste olmaz.
00 Yorumla
+1 yılEsas her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 12,2b cevap paylaştı.
+1 yılher basarılı erkek sanki o :)
güc daha kolay bir ulaşılırlıkda :)
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO kadınlardan kalmadı be. Şimdi ki güçlü erkeklerin hepsi yalnız.
00 Yorumla Beceriksiz hemcinslerinin kendilerini avutma cümlesi Tuğçecim
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı. kadınların kendine başarıdan pay çıkarması. her başarısız erkeğin yanında bir kadın yok mu yani?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,4b cevap paylaştı. Kadının mutlunbir aile ve erkeğin başarısından önemini belirtmiş
00 Yorumla
+1 yılKimseye muhtaç değiliz çok şükür kadınların yaptığı her işi bizler daha iyi yaparız
10 Yorumla
+1 yılEvet. Eşin ya da sevgilin ya da ailen destek olduğu zaman daha başarılı olursun.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.
+1 yılBen de niye bu aralar güçsüzüm diyordum. Arkam boşmuş, o kadın beni bulsun😅
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılBen güçsüzmüşüm demek ki me sağda ne solda ne önde ne arkada kadın yok çok yalnızım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılevet ya aldatılmıştır yarı yolda bırakılmıştır ya da o kadını elde etmek için güçlenir
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 812 cevap paylaştı. Bence doğru bir söz benim arkamda annem var ve de onu dinlediğim her zaman her konuda başarılı oldum
00 Yorumla
+1 yılGüçlü değil başarılı deseydin kadın diyebilirdim. 😄
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın vardır. Erkeğini rezil eder. KADIN vardır. Erkeği vezir eder.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı. Yerinde bir söz bu dünyada herkesin herkeste hakkı vardır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 816 cevap paylaştı.
+1 yılYalann yanlış atıp tutmasınlar, dua eden bir annesi vardır sadece
00 Yorumla
+1 yılKadının erkek üzerindeki etkisini tartışamayız. Çoğu erkek kadının sayesinde güçlü kalır. Sevdiğim güzel bir laf vardır kadın erkeğini köle yaparsa kölenin kral yaparsa kralın karısı olur diye.
00 Yorumla
+1 yılAnnelerin evdeki performansından dolayı, yemek ütü temizlik vs yani güç kısmıyla kadının bir alakası yok bence kendine pay çıkarmayı seven kadınların lafı işte :D
00 Yorumla
+1 yılhızlı koşan her erkegin arkasında bir kadın vardır.
00 YorumlaAlakasi yok bazen olabilr ama hep oyle degil iyi turtrli akili kadndaa olursa tabiki moral ve guc verirrir ackcasi
00 Yorumla
+1 yılİnanmıyorum güçlü olan herkes kendi kendine güçlü olmuştur.
00 Yorumla
+1 yılErkek sadece kendi gücüyle değil ardındaki kadınında gücünü alır
00 YorumlaZannetmiyorum maalesef bir ilişkide ya da evlilikte yalan varsa hiç bir şey olmazz
00 Yorumla
+1 yılYalan sadece sömüren kadin vardır acun jeff bezos vs.
00 Yorumla
+1 yılEğer arkanda bir kadın varsa zaten güçten daha fazla şeylere sahipsindir
00 Yorumla
+1 yılErkeğin başarısından kadına pay çıkartmak diye yorumlarım
00 Yorumla
+1 yılbekâr erkeklerle ilgisi olmayan bi söz
00 Yorumla
+1 yılSaçma buluyorum :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılKısmen doğru tam değil bence 🙂
00 Yorumla
+1 yılYanlış bence. Erkek erkektir kadın da kadindir
10 Yorumla- Devamını Gör (36)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım