• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aşk İlişkileri

Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Bu sözü nasıl yorumluyorsunuz?

BiBilen

Tuğçe Alp
Tuğçe Alp Takip Et
Davranış Bilimleri
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
13
Yapay Zekaya Sor
Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Bu sözü nasıl yorumluyorsunuz?
Kadın Soruları Yorum Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
4 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Afacan_37
    Afacan_37 Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.

Eğer bir Kadın olacaksa bu kesinlikle bir Annedir.

Kişi belli bir yaşa gele kadar hep Annenin gözetimindedir, korumasındadır dâhi terbiyesi altındadır. Bu onu disiplinli, prensipli ve kaliteli yetişmesini sağlayacaktır.

Elbette ki Baba' nın rolünü unutmamak gerekir. Baba evladını doğuramaz ama hayata hazırlar. Beli bir yaştan sonra çocuk Baba' sından gördüklerinden feyz alır. Babasının hayat mücadelesi, onurlu duruşu, azmi, çalışkanlığı, sabrı, tevazûsu, kimseye muhtaç olmamak için sarf ettiği hayat mücadelesi, güzel ahlakı, bey efendiliği, gözleriyle bakışlarıyla her şeyi anlatabilmesi çocuğa da sirayet eder. Hani Baba' nın gölgesi yeter derler ya işte o hesap misalidir Baba.

Baba görünüş olarak eliyle bir şeyler yazmaz ama görünmeyen bir ile çocuğu terbiye eder. Bir Heykel traşçının sanat dokunuşları gibi Baba da çocuğuna son dokunuşları yapar. Varlığı ile Baba çocuğuna örnek olur. Bir mürşit gibi onu eğitir aslında. Bir Aslan terbiyecisi gibi.

Elbette ki ileride Eşi olacaktır o kişinin. Eşinin de elbette küçük dokunuşları olacaktır. Belki de eksik taraflarını da tamam edecektir. İşte o zaman Prens ve Prenses gibi olacaklardır. Güzellik bulaşıcıdır. İnşallah herkese böyle güzellikler bulaşır.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Sarışıngenc23
    Sarışıngenc23 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 28
    +1 yıl

Genel olarak doğru bir söz olmasa da gerçekten bazı erkeklerin başarısının arkasında kadınların olduğunu düşünüyorum ve bunu da görüyoruz. Ama her başarılı bir erkeğin arkasında kadın vardır diyemem yani genele vurmak doğru olmaz diye düşünüyorum.

1
    0 Yorumla
  • saçmabirkişilik
    saçmabirkişilik Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 81%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır. Her güçlü kadının da arkasında bir kadın vardır. Bana göre iki cümledeki kadın anne karakterini tarif etmektedir. Şöyle ki, kişinin özelliği, özgüveni, öz saygısını, yani onu güçlü kılacak bütün duygular anne karnında yüklenmeye başlar, çocukluk yıllarında anneyle iletişim, sevgi ve merhamet yoluyla yüklenme tamamlanır. Yani sevilmiş ve gerçek anlamda bir yetişkin anne tarafından yetiştirilmiş her erkek veya her kadın, günü geldiğinde dimdik durarak ilham olur, ışık saçar, göz alır.

Bu benim yorumum.

0
    0 Yorumla
  • tuba-sueda
    tuba-sueda Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 40
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

#selamgençlik 🍀🍀

⭐ Eril ve dişil enerji sahibi iki canlı, iki insan birbiriyle rastgelebilmişse ve birbirlerini muazzam tamamlayabilmişlerse ortaya gıpta edilesi bir kuvvet çıkması kaçınılmazdır. Kadın erkeğinden erkek te kadınından aldığı enerjiyle gücüne güç katacaktır. Sadece erkeğin değil kadının da böyle fikrimce. Birbirinden kuvvet alan iki güzel canlı.⭐

#tubasueda 🍀🍀

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

24

Cevap

72

Cevap

• OurangMedan u
    OurangMedan Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 38
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.

Her güçlü erkeğin arkasında ona güç katan kadın vardır. Basit konuları sorun etmeyen, şımarıklık bilmeyen kadın vardır.
    Kötü bir günün ardından nasıl davrancağını bilen kadın vardır, elinde benzin bidonuyla koşup gelmeyen.
    Başkalarının hayatına özenip, kendi hayatını ziyan etmeyen kadın vardır.

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 263,8b cevap paylaştı.

Hayır katılmıyorum en güçlü insanlar yalnız kalmış insanlardır

0
    0 Yorumla
  • Alinsdnfndjsnfmdmsj
    Alinsdnfndjsnfmdmsj Takip Et
    Xper 4 Yaş: 91
    +1 yıl

#selamgençlik 🍀🍀

⭐ Eril ve dişil enerji sahibi iki canlı, iki insan birbiriyle rastgelebilmişse ve birbirlerini muazzam tamamlayabilmişlerse ortaya gıpta edilesi bir kuvvet çıkması kaçınılmazdır. Kadın erkeğinden erkek te kadınından aldığı enerjiyle gücüne güç katacaktır. Sadece erkeğin değil kadının da böyle fikrimce. Birbirinden kuvvet alan iki güzel canlı.⭐

#selamgençlik 🍀🍀

#tubasueda 🍀🍀#selamgençlik 🍀🍀

#tubasueda 🍀🍀#selamgençlik 🍀🍀

#tubasueda 🍀🍀

#tubasueda 🍀🍀

0
    0 Yorumla
  • Affedilmeyen
    Affedilmeyen Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 42
    +1 yıl

işin özü annelerimizde gizli aslında..
    Bir evi çekip çeviren kadındır baba her ne kadar ön planda olsa da bütün kararları veren bütün her şeyi şekillendiren kadındır ancak bunu asla göstermez..
    Yakın zaman da bir dizi izliyordum beraberce savaşıp sonunda tahta geçen bir kral ve eşi var kadın gücü adamla paylaşmak istediğin de adam buna karşı çıktı kadın bir adım geri çekildi ama yine her şeyi kendi istediği gibi yönlendirdi ve sonuca ulaştı adam ben güçlüyüm diye övünürken kadın arka planda bir çok şeyi adam istiyormuş gibi gösterip yaptı..

Dolayısıyla biz erkekler güçlü olduğumuzu sandığımızda bunu arkamızdan bizi destekleyen kadınlara borçluyuz bu önce annemiz sonra hayatımıza aldığımız değer verdiğimiz sevdiğimiz kadınlar ve zeki kadınlar özellikle..

1
    0 Yorumla
  • nikolatesla12
    nikolatesla12 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

iki yönlü bu aslında yetiştirilme ve coğrafya ile de ilgisi var ama şöyle söyleyim ben önceden ders çalışan biri değildim eski sevgililerimden biri aldatınca ünlü bir koleje %100 bursla girdim yazılım öğrendim yaşıtlarım pubg oynarken ben yazılımla para kazanıyordum azda olsa daha sonra resim çizmeyi öğrendim artık okul sergilerinde benim resmim var eski sevgilimin kendii okulundan tanıdığım hoacayada gönderdim resimlerimi onun okulunda da sergilendi yani önceden sadece oyun oynayıp yatan çocuk bi anda büyüdü ve boş vakit geçiremez oldu ama dediğim gibi baba ve anneden ninde çok çok etkisi var ben aileme uysam aslında şu an sıfırdım diplerdeydim onlarada uymadım o söz ; her başarılı erkeğin arksında bir kadın vardır sözü doğrudur ama kadın arkada değildir erkek ya terk edilmiştir ya da aldatılmıştır...

0
    0 Yorumla
  • Lnmac
    Lnmac Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

Aslında orada bence birleşen güçten, pozitif enerjiden bahsediyor. Hani mesela beni bir erkek destekleyince ben de çok güçlenirim veya bir erkeği bir kadın destekleyince o erkek güçlenir.

Bence kesinlikle tüm kadınların eşine verebildiği bir şey değildir bu. Bazı kadınlar vardır ve evet kocalarının güçlenmesini sağlar.

Ben böyle düşünüyorum.

2
    0 Yorumla
  • Hanicancan
    Hanicancan Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Gereksiz kalıp sözler. Tesla bir kuşa aşık bakir öldü. Newton yalnız ve bakir öldü. Elon Musk elli tane karı eskitti. Leonardo DiCaprio 25'e geldi mi yol veriyor kızlara. Trump elli tane karı eskitti. Ali Ağaoğlu elli tane karı eskitti. İbrahim Tatlıses 20 yaşında bir kızla beraber. Yok öyle bir şey başarı bireyseldir.

1
    3 Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

20 mi mi iyyyyy 🤥

Yorumla
    • Hanicancan
      Hanicancan
      +1 yıl

Alan mutlu veren mutlu ıyyyy mıyyyy karı da para için bedenini satıyor ona da ıyyy

Yorumla
    • Tuğçetoffee
      Tuğçetoffee
      +1 yıl

Ona da Iyyy tabi para için

Yorumla
  • Yalnızkurt1881
    Yalnızkurt1881 Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Hiç sanmam. Zira Atatürkün arkasında, güçlü kadın yoktu. Eşi, tam bir ruh hastası idi. Atatürk düşmanlarının da en önemli çakma delillerinden birisi olmakta. Kaldı ki Ben de birtakım sıkıntılı dönemler atlattım ve hiç birinde de kadın yoktu. Yalnız Kurt yenilmez 🐺

1
    0 Yorumla
  • Bihteeerrr u
    Bihteeerrr Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Karılmıyorum. Her güçlü insanın gücünün arkasında kendisi vardır. Aile, sevgili ne kadar yanında olursa olsun her şey insanın kendini iç sesinde çabasında bitiyor.. Dimdik durmak için ilaki bir başkasına gerek yok. Kendine yaslanan dik durur.

0
    0 Yorumla
  • avicenna90
    avicenna90 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 871 cevap paylaştı.

Yorumsuz çünkü çok değişken bu durum eskiden atalarımızın ettiği bir söz şu an kadınlar çok aktif bir şekilde başarıdan başarıya koşuyor spor sanat iş yaşamı ama ben şahsen bunu bir erkeğin varlığına bağlamıyorum güç kişinin ruhunda kalbinden hayatındaki insan destekçin ise sadece motivasyonunu arttırır direk başarıları veya başarısızlıkları birine bağlayan günah keçisi seçen bir işaret söz bu çok sevmiyorum ama söylenmiş işte🫣

0
    0 Yorumla
  • Burakx12
    Burakx12 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 95%
    +1 yıl

Olabilir aslında. Erkek tarafı bazen sıkıntılı durumlara düşebiliyor. İş stresi, günlük hayatın koşuşturmacası yoruyor. Böyle zamanlarda eşinden destek görmesi, erkeği daha da hayata bağlıyor. Ben öyle düşünüyorum.

0
    0 Yorumla
  • KaRTaL_27
    KaRTaL_27 Takip Et
    Master Yaş: 42 , eic 66%
    +1 yıl

Doğru bir söz kadın adamı vezirde eder rezilde eder

5
    0 Yorumla
  • BenimHepUmudumVar
    BenimHepUmudumVar Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 69%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.

Hanımefendiler kaslı uzun boylu ve zengin beyefendilerin peşinde koştukları için sanırım bu söz o sebeple söylenmiş. Peşinden koştuklarının arkasında olmaları normaldir. Allah herkesi sevdiğine kavuştursun beni de yalnızlığımdan ayırmasın. 😊

0
    0 Yorumla
  • Milabeni
    Milabeni Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.

Dünyada nice Erkek var başarılı ve yanlız bunların arasında bilim insanlarından mucide çok kişi var. He ama doğru kadın güç verir mi Evet verir. Fakat aksi ise Sokratesinde söylediği üzere kötüyse kafayı yakmış bi filozofa dönüşüsünüz🤣

0
    0 Yorumla
  • Tezcan_Ağa
    Tezcan_Ağa Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 98%
    +1 yıl

Bekarlığın sultanlık olmadığını bilenler, evlerinde huzur içinde olurlar ve bu huzur da erkeğin daha verimli olmasını sağlar. Kısa olarak böyle. Tabi bu konuyla ilgili çok uzun makaleler de yazılabilir.

0
    0 Yorumla
  • Çokkarışıkca
    Çokkarışıkca Takip Et
    Xper 5 Yaş: 43 , eic 100%
    +1 yıl

Kadın ve erkek bir elmanın iki yarısı diğer yarısıyla tamam oluyor gerçekten diğer yarısını bulabilirse tamam oluyorsun işte yarım bi insan ne y

0
    1 Yorumla
    • Çokkarışıkca
      Çokkarışıkca
      +1 yıl

Yarım bi insan ne kadar başarılı olabilirki

Yorumla
  • Ayrılıkotu
    Ayrılıkotu Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 86%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 398 cevap paylaştı.

Zor anında destek olan , yorulunca bunalınca moral veren canlandıran, yeri gelince yeter ki o çalışsın uğraşsın diye geri hizmette çalışan hatta adamın k. çını toplayan

0
    0 Yorumla
  • Saknuzulmetmmmi
    Saknuzulmetmmmi Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Hayır benim arkamda fitness salonu var. :) şaka bir yana evet benimde arkamda bir kadın var oda annem. Üzerimde emeği gerçekten çok fazla.

0
    0 Yorumla
  • Hatırlasevgilim55
    Hatırlasevgilim55 Takip Et
    Master Yaş: 109 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Ben daha çok şu ata sözünü düşünüyorum

derdin mi var karınla paylaş sonra hem derdinle hemde karınla uğraş

1
    0 Yorumla
  • EjderyamNerde
    EjderyamNerde Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.

Her insan kendi karanlığını aydınlatacak birini arar durur ama aslında önemli olan en karanlık anlarda bile yanında kalacak biridir... Kadın erkek farketmez bu arada

0
    0 Yorumla
  • r_engarenkyollar
    r_engarenkyollar Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.

Bence her güçlü erkeğin değilde her güçlü insanın arkasında bir kadın vardir oda " ANNEDİR ' diğerleri teferruattır...

0
    1 Yorumla
    • ErtugrulKARTAL1903
      ErtugrulKARTAL1903
      +1 yıl

Çok salladın sende. Annesi olmayanlar ne yapacak.

Yorumla
  • MatthewFox
    MatthewFox Takip Et
    Guru Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

bir çok erkek için doğru bir sözdür aslında bu sözün derinlerinde çok büyük anlamlar yatıyor da anlayana

0
    0 Yorumla
  • emre505
    emre505 Takip Et
    Master Yaş: 32 , eic 38%
    +1 yıl

Erkeği aşağılayan bir cümle. Motivasyon kaynağı sadece kadın değildir. İnsan bir şeyleri kafasında tamamlıyorsa zaten başarır.

0
    0 Yorumla
  • _Ǥнσsτ10_
    _Ǥнσsτ10_ Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Bence tam tersi. Güclü olan erkeğin arkasında kadın vardır. Kadınlar parasız, yaşam kalitesi düşük erkeği sevmezler. Nerde o Anadolu kadınları.

0
    0 Yorumla
  • galadriel0
    galadriel0 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

sadece erkek başarısı üzerine kurulan ve kadınları back stage’e atan bi sistemi sevmiyorum, sözlerini kullanmıyorum

0
    0 Yorumla
  • GOKHANoturumactı
    GOKHANoturumactı Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 11,8b cevap paylaştı.

Genel olarak bunu düşünüp yorumlamıyorum. Bireyler erkek ya da kadın fark etmez kendi başlarına da güçlü olabilirler.

0
    0 Yorumla
  • nurrcerenn
    nurrcerenn Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 96%
    +1 yıl

Yahu kimse kimsenin arkasında durmasın yanında dursun yeter

1
    0 Yorumla
  • renbilmiyo
    renbilmiyo Takip Et
    Xper 5 Yaş: 19 , eic 88%
    +1 yıl

Bence erkek mutlu ise güçlüdür eh onu mutlu eden de kadın tabii o yuzden solenmış olabilir

1
    0 Yorumla
  • nonnocere002
    nonnocere002 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 22 , eic 109%
    +1 yıl

inanmam yalnız olup başarıli olan cok erkek tanıdım

1
    8 Yorumla
    • Yüce_Türk
      Yüce_Türk
      +1 yıl

Anaları ablaları veya bacıları yokmuydu bunların

Yorumla
    • nonnocere002
      nonnocere002
      +1 yıl

@Yüce_Türk Olmayan vardı

Yorumla
    • Yüce_Türk
      Yüce_Türk
      +1 yıl

Havadanmı düştü leyleklermi getirdi bunları mk

Yorumla
    • nonnocere002
      nonnocere002
      +1 yıl

@Yüce_Türk Daha çok küçükken vefat etmişti annesj tek çocuk bi de. Çok dar düşünüyosun olayları bakış açını genişlet

Yorumla
    • Yüce_Türk
      Yüce_Türk
      +1 yıl

Hepsininmi

Yorumla
    • nonnocere002
      nonnocere002
      +1 yıl

@Yüce_Türk Istisnai durumu söyledim. Her zaman her sekilde bir kadın olmayabilir kisinin arkasında

Yorumla
    • Rich_Sanchezs
      Rich_Sanchezs
      +1 yıl

Yüce Türk ne alaka? Sen gücünü dişi bireylerden mi alıyorsun? O profil fotoğrafı yapıpta havalı sandığın jitem üyelerinin arkasında kadınlar mı var sanıyorsun 😂

Yorumla
    • Sirac147
      Sirac147
      +1 yıl

@Yüce_Türk anladık kardeşim ana kuzususun çoöu yoruma damlıyorsun herkes de ağzının payını veeiyo ya bi sal kendini seninle evlenicek kadına ALLAH sablr versin

Yorumla
  • Khadimdost
    Khadimdost Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 529 cevap paylaştı.

Pek doğru değil. Edebiyat gibi bişey. He olabilir bu tarz durumlar ama herkeste olmaz.

0
    0 Yorumla
  • zalimsinhayat91
    zalimsinhayat91 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Esas her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır

0
    0 Yorumla
  • nomorebets35
    nomorebets35 Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 64%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 12b cevap paylaştı.

her basarılı erkek sanki o :)

güc daha kolay bir ulaşılırlıkda :)

0
    0 Yorumla
  • Brooklyn88
    Brooklyn88 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

O kadınlardan kalmadı be. Şimdi ki güçlü erkeklerin hepsi yalnız.

0
    0 Yorumla
  • Oluştur
    Oluştur Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 74%
    +1 yıl

Beceriksiz hemcinslerinin kendilerini avutma cümlesi Tuğçecim

1
    0 Yorumla
  • Çöl_Ayısı
    Çöl_Ayısı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 102 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.

kadınların kendine başarıdan pay çıkarması. her başarısız erkeğin yanında bir kadın yok mu yani?

0
    0 Yorumla
  • Hadiiyani
    Hadiiyani Takip Et
    Master Yaş: 53 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 18b cevap paylaştı.

Kadının mutlunbir aile ve erkeğin başarısından önemini belirtmiş

0
    0 Yorumla
  • zzzaaafffeeerrr
    zzzaaafffeeerrr Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Kimseye muhtaç değiliz çok şükür kadınların yaptığı her işi bizler daha iyi yaparız

1
    0 Yorumla
  • ErtugrulKARTAL1903
    ErtugrulKARTAL1903 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 68%
    +1 yıl

Evet. Eşin ya da sevgilin ya da ailen destek olduğu zaman daha başarılı olursun.

0
    0 Yorumla
  • kingkong321
    kingkong321 Takip Et
    Bilge Yaş: 29 , eic 70%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 854 cevap paylaştı.

Ben de niye bu aralar güçsüzüm diyordum. Arkam boşmuş, o kadın beni bulsun😅

0
    0 Yorumla
  • Burak167034
    Burak167034 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.

Ben güçsüzmüşüm demek ki me sağda ne solda ne önde ne arkada kadın yok çok yalnızım

0
    0 Yorumla
  • SPORTMENcentilmen
    SPORTMENcentilmen Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

evet ya aldatılmıştır yarı yolda bırakılmıştır ya da o kadını elde etmek için güçlenir

0
    0 Yorumla
  • Kağannnn1
    Kağannnn1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 801 cevap paylaştı.

Bence doğru bir söz benim arkamda annem var ve de onu dinlediğim her zaman her konuda başarılı oldum

0
    0 Yorumla
  • Mickywomen
    Mickywomen Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Güçlü değil başarılı deseydin kadın diyebilirdim. 😄

0
    0 Yorumla
  • Darbeli_Hilti
    Darbeli_Hilti Takip Et
    Guru Yaş: 45 , eic 87%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Kadın vardır. Erkeğini rezil eder. KADIN vardır. Erkeği vezir eder.

0
    0 Yorumla
  • Yüce_Türk
    Yüce_Türk Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 881 cevap paylaştı.

Yerinde bir söz bu dünyada herkesin herkeste hakkı vardır

0
    0 Yorumla
  • VesSelamTR
    VesSelamTR Takip Et
    Guru Yaş: 30
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 817 cevap paylaştı.

Yalann yanlış atıp tutmasınlar, dua eden bir annesi vardır sadece

0
    0 Yorumla
  • Kızlarıalmıyoruz
    Kızlarıalmıyoruz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadının erkek üzerindeki etkisini tartışamayız. Çoğu erkek kadının sayesinde güçlü kalır. Sevdiğim güzel bir laf vardır kadın erkeğini köle yaparsa kölenin kral yaparsa kralın karısı olur diye.

0
    0 Yorumla
  • Baltazar93
    Baltazar93 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 32
    +1 yıl

Annelerin evdeki performansından dolayı, yemek ütü temizlik vs yani güç kısmıyla kadının bir alakası yok bence kendine pay çıkarmayı seven kadınların lafı işte :D

0
    0 Yorumla
  • ErotikAdam
    ErotikAdam Takip Et
    Guru Yaş: 36
    +1 yıl

hızlı koşan her erkegin arkasında bir kadın vardır.

0
    0 Yorumla
  • Agusa
    Agusa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 54
    +1 yıl

Alakasi yok bazen olabilr ama hep oyle degil iyi turtrli akili kadndaa olursa tabiki moral ve guc verirrir ackcasi

0
    0 Yorumla
  • Mineekaraca96
    Mineekaraca96 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30
    +1 yıl

İnanmıyorum güçlü olan herkes kendi kendine güçlü olmuştur.

0
    0 Yorumla
  • ÖmerHakanAL
    ÖmerHakanAL Takip Et
    Xper 3 Yaş: 22
    +1 yıl

Erkek sadece kendi gücüyle değil ardındaki kadınında gücünü alır

0
    0 Yorumla
  • alibey42
    alibey42 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Zannetmiyorum maalesef bir ilişkide ya da evlilikte yalan varsa hiç bir şey olmazz

0
    0 Yorumla
  • scarface0707
    scarface0707 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Yalan sadece sömüren kadin vardır acun jeff bezos vs.

0
    0 Yorumla
  • SametYeniaras
    SametYeniaras Takip Et
    Xper 4 Yaş: 25
    +1 yıl

Eğer arkanda bir kadın varsa zaten güçten daha fazla şeylere sahipsindir

0
    0 Yorumla
  • layfmacunn
    layfmacunn Takip Et
    Xper 3 Yaş: 29
    +1 yıl

Erkeğin başarısından kadına pay çıkartmak diye yorumlarım

0
    0 Yorumla
  • Romantik__Erkek
    Romantik__Erkek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 80%
    +1 yıl

bekâr erkeklerle ilgisi olmayan bi söz

0
    0 Yorumla
  • Bagatur_Han
    Bagatur_Han Takip Et
    Xper 6 Yaş: 38 , eic 96%
    +1 yıl

Saçma buluyorum :)

0
    0 Yorumla
  • Veysel454588
    Veysel454588 Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Kısmen doğru tam değil bence 🙂

0
    0 Yorumla
  • Yalnizbirerkek
    Yalnizbirerkek Takip Et
    Xper 4 Yaş: 39 , eic 100%
    +1 yıl

Yanlış bence. Erkek erkektir kadın da kadindir

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (36)
Devamını Gör(81)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Bu sözü nasıl yorumluyorsunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

''Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır'' sözüne katılıyor musunuz? 382 cevap verildi
''Her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır.'' sözü doğru mu? 87 cevap verildi
Güçlü bir kadın olmak demek yanında erkek olması mı demek? 19 cevap verildi
'Güçlü Kadın' ifadesinin karşılığını kendinizde görüyormusunuz? 10 cevap verildi
"Güçlü kadınlar vardır, her işlerini kendileri halletmeye çalışan.."💢Karşı cins; neden "güçlüyü... 24 cevap verildi
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın her güçlü kadının arkasında kendisi mi vardır? 11 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • EN COK KİMİ ÖZLÜYORSUNUZ?
  • Asla birlikte olamayacağın birine âşık olmak hakkında bir kitap yazsaydın, son cümlesi ne olurdu?
  • Evli ablamın evine gidince kendimi misafir gibi hissetmem normal mi?
  • İstese bir şans daha verir miydin?
  • Honda Civic Fc5 1.5 VTEC turbo nasıl sizce?
  • Eski sevgilinle arkadaş kalır mısın?
  • Tav olduğunuz durumlar var mi?
  • Seni kandırmak kolay mı?
  • Ağrı kesici kullanır mısın?
  • Yeşil renk hangi ten rengine daha çok yakışıyor?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨