• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

''Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır'' sözüne katılıyor musunuz?

Gloster_
Gloster_ Takip Et
Guru Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
23
Yapay Zekaya Sor
Bir kadını eğitirseniz, bir kuşağı eğitirsiniz demiş düşünür. Sizce de öyle mi?
''Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır'' sözüne katılıyor musunuz?
#KadınOlmak
Kadın Soruları Sizce Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• ciğerkûşem
    ciğerkûşem Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 32
    +1 yıl

her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır sözü doğru, ancak çoğu kişinin anladığı gibi bu kadın eşi veya sevgilisi değil annesidir. çünkü eş veya sevgili tamamen karşılıksız ve menfaatsiz olarak bir erkeğin arkasında durmaz, menfaat dediğim müşterek olan hayattır. ancak anne öyle değil. bilir ki bir gün oğlu evinden çıkıp gidecek ve belki ayda yılda bir hatır soracaktır, belki onu bile sormayacaktır ancak yine de kundaktan damatlığa kadar, hatta daha sonrasında bile oğlunun arkasında güçlü bir şekilde durur. çoğu kadın, evlatlarını babasız büyütür. ölmüş veya ayrılmış olması gerekmiyor, baba sabahtan akşama kadar çalıştığı için anne çoğu konuda tek başına sorumluluk alır çoğu zaman. bir erkeğin bütün başarılarının ve hatta bütün hatalarının arkasında çocukken annesinden gördüğü muamelenin eseri vardır. o yüzden gerçekten, "bir kadının eğitirseniz bir kuşağı eğitmiş olursunuz." tabi ben sadece güçlü erkeklerin arkasında değil, güçlü kadınların da arkasında güçlü bir kadın silüeti görüyorum :)

1
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Ninas
    Ninas Takip Et
    Bilge Yaş: 31 , eic 46%
    +1 yıl

Erkeklerin beynini kullanamadıkları bir gerçek. Kadın emreder erkek yapar. Tarihte de hep böyle olmuştur. Erkeklerin yaratıcılık kabiliyetleri düşüktür. Kadınların hayal gücü daha gelişmiştir. Kadın der ki şu da şöyle olsaydı erkek de çözümünü bulur. Patent bizde yani. Her zaman öyle mi değil tabii. Ama tarihte çok da fazla eşcinsel bilim adamına rastlayamazsınız genelde hep heteroseksüeller bulmuş bir şeyleri. Bunlar hep kadından. Ya anasıdır dize getiren ya da karısı. Kadın kışkırtır erkek yapar :s

0
    0 Yorumla
  • Psikotikdeli
    Psikotikdeli Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 74%
    +1 yıl

Bir kadın böyle bir düşünceyi nasıl kabullenir? Neden tüm dünyada kadının rolü teknik direktörlük oluyor? Başarılar erkeğin, motivasyon kadının. Bu resmen erkek kayırmacılığı. Her başarılı kadının arkasında bir erkek vardır kimse diyemez çünkü hiçbir erkek bunu kabul etmez. Erkeğin toplumsal rolüyle kadınınki bir değil. Neden değil ben de bunu anlamıyorum. Kadının başarısı üzerine söz yok. Kadının fendi erkeği yendi diye bir söz var. Bu da haksız olan erkekten kadının hakkını almasına işarettir. O bile ne kadar mütevazi

3
    1 Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Kabullenen var valla bilemedim.

Yorumla
  • mehcab
    mehcab Takip Et
    Master Yaş: 81 , eic 75%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.

Aynen noktası virgülüne ve her harfine katılıyorum.. Kadın adamı vezirde eder rezil de sözü çuk oturmuştur.. Biz ne başarılı erkekler gördük hep yarı yolda kaldılar eşlerinin zevzekliği yüzünden ve ne erkekler gördük başarılara koşan eşlerinin arkalarında ki inanılmaz desteği ile.. Aynı şekilde görevimde her zaman başarılı olduğumda hep arkamda eşim vardı takdir gören..

3
    1 Yorumla
    • mehcab
      mehcab
      +1 yıl

Teşekkür ederim.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

166

Cevap

212

Cevap

• _Mirza-Crysania_
    _Mirza-Crysania_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 35
    +1 yıl

Alakası yok...''Bir kadını eğitirseniz, bir kuşağı eğitirsiniz'' < çok mübalağa bir söz değil mi?
    Kadınlar günümüzde eğitiliyor en iyi şekilde ama girişimci ve üreten kadın yok denecek kadar az. Bilimci fizikçi kaç kadın var? O zaman şöyle diyelim ''Bir erkeği eğitirsek gezegenleri marsı jüpiteri falanda eğitirsiniz''' bu böyle devam eder. Ayrıca başarılı erkeklerin arkasına sığınıp kendi cinsiyetinizi ön plana çıkarmanıza gerek yok, kadınlar erkeklerin başarısının arkasına sığınır sadece, evlenip boşandıktan sonra bile erkeğin tüm mal varlığını elinden alan kadın değil mi o halde hangi güçten bahsediyoruz? Ev araba iyi bir yaşam bunları size erkek sunar, güçlü erkeğin arkasında kadın var derken, erkek kadından aldığı sevgi ve aşkla gücüne güç katar sadece olay bu, erkeğin başarısının sırrı kadın'dır demek yanlış. Herşeyde kendine pay çıkarmayın.

2
    1 Yorumla
    • _Mirza-Crysania_
      _Mirza-Crysania_
      +1 yıl

Zaten Nikola Tesla elektriği kablosuz iletirken yanında hanımı varmış ahahahahaha

Yorumla
  • Masterofwaves
    Masterofwaves Takip Et
    Xper 6 Yaş: 48 , eic 64%
    +1 yıl

anne kavrami cok nettir, gizli sirlar bagislayicilik hep ondadir.. bir nevi tampon gorevini ustlenir anne... bir sonraki anne olacak kisiye insan olmayi, bir sonra baba olacak kisiye yine insan olmayi ogretir... erkegin kadina bakisini, kadinin erkege bakisini bir heykeltras gibi yontar... ne goster ama elletme. amaaaan oglum elinin kiri salla gidrr yaklasimini yapmayan bir annedir... anneyi egitirseniz bir kusagi egitirsiniz KESINLIKLE

1
    0 Yorumla
  • yineyenidenben123
    yineyenidenben123 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 29
    +1 yıl

katilmiyorum. benim ne annem bana annelik yapti, ne de sevgilim bana sevgililik yapti. yasim 20,

kendi cabamla 3 tane ev sahibi oldum, 2 tane de arabam var.
    borsa da ise 50 bin dolar degerinde hisselerim var.

haftaya amerikaya gidiyorum, sirketime ortaklik teklif eden amerikali bir firmayla görüsmek icin. bekledigim kazanc, önümüzdeki 3 yil icinde, sirketim icin 10 milyon dolar, benim cebime ise 2.5 milyon TL.

güçlü erkek sifatina girer miyim bilmiyorum, ama basarili oldugum orta'da ve arkamda, yanimda, önümde bir tane bile kadin bulunmamakta.

1
    2 Yorumla
    • love__
      love__
      +1 yıl

Belki hayatın da kadın olsaydı bu kadar başarılı olamazsın :D

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Ben salladığını düşünüyorum :d

Yorumla
  • Gizli_Üye333
    Gizli_Üye333 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 36
    +1 yıl

Evet. Çocuğun birincil öğretmeni annedir, onun ellerinden hayata yürür çocuk. O öğretmenin hali, tavrı, bilgisi... gelecekteki birey olan çocuğu derinlemesine etkiler.
    Diğer taraftan başarılı erkekler ve arkasında kadın... Erkekler, ben yönetirim yapısında, esasen kadınların sevgi bazlı yönetimine ihtiyaç duyan insanlardır. Çocuksu yapıları ve sevgiye, ilgiye muhtaçlıkları , kadınların gizli yönetmen koltuğunda oturduğunun en önemli ispatı olan kozlardır. Kısaca kadınlqrıda erkekleri de, kadınlar eğitir.

1
    0 Yorumla
  • SonHevesBükücü
    SonHevesBükücü Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 46%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.

Doğru. Ancak sadece olumlu taraflarından bahsetmeyelim... Güçlü olarak değil de, başarılı erkek olarak duymuştum o lafı. O şekilde söyleyeyim. Her başarılı erkeğin arkasındakini konuşuyorsunuz ama, her başarısız erkeğin arkasındaki kadını niye konuşmuyorsunuz? Orada da siz varsınız çünkü...

1
    0 Yorumla
  • korman
    korman Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 74%
    +1 yıl

şöyle bir durumdur bu eger erkek güçlüyse zaten kadına ya da başka etkene çok gerek yok ancak kendını bılmez ya da erkegını taşıyamacak bır kadına denk gelınırse bu bır sıkıntıdır ancak erkegıde ıyı taşıyan zekı bır kadın olursa tabıkı daha güzel ve hızlı yol alınır hayatta yanı bunun açılımı şudur bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı ;)

1
    0 Yorumla
  • PanikDefans
    PanikDefans Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 44%
    +1 yıl

yalandır. Kadınlar doğaları gereği güçsüzdür. Sadece fiziksel olarak değil ruhende güçsüzdürler beyin olarakta gelişimlerini tam tamamlyamamışlardır. Erkeğe yardımcı olmaktan çok kabrisleriyle takıntıları ve paronayaları ile erkeğe ayakbağı olmaktan başka birşey değiller.

0
    0 Yorumla
  • blackx6
    blackx6 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30 , eic 84%
    +1 yıl

Buna katılıyorum, hayatını paylaştığın kadın, - ister evli ol ister sevgili ol - eğer sana bişeyler katacak bir kadınsa, arkanda duracak bir kadınsa, seni ileriye taşır, belki tek başına yapamayacağın şeyleri sana destek olarak yapmanı sağlayacak, en en en önemlisi, belki yapmak isteyip yapamadığın şeyler için cesaret verecek...

0
    0 Yorumla
  • Daddy1987
    Daddy1987 Takip Et
    Xper 3 Yaş: 39 , eic 62%
    +1 yıl

Uydurulmus cogu laftan birisi. Dünyayi yöneten GÜCLÜ erkekler olduguna göre, ki bu bir gercek; kadinlarin böyle bir lafin arkasina siginip kendilerini iyi hissetmeleri mümkün degil... Zira dünyanin hali ortada. Erkek despot'tur, ve genellikle elini attigi herseyi yikar, yakar ve perisan eder. Kadinlari daha naif görüyorum bu konuda. Tabi dünyayi kadinlar yönetmedigi ve hicbir zaman yönetmeyecegi icin icinizde ki gercek HITLERI hicbir zaman göremeyecegiz.

0
    2 Yorumla
    • brilliant17
      brilliant17
      +1 yıl

Güçlü bir erkek derken "başarılı, zengin, saygıdeğer" özelliklerindendir bahsediliyo. Yönetimden falan değil. Kadın erkeği motive eden kişi midir anlamında soruluyo. Daha başlığı anlayamıyosunuz.

Yorumla
    • Daddy1987
      Daddy1987
      +1 yıl

@brilliant17 Verdigim cevabi kulaginla degil, gözün ile okusaydin zaten cevap verdigimi anlardin senin istedigin soruya.

Yorumla
  • musiclower
    musiclower Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 44%
    +1 yıl

tabiki bir kadın erkeğini sevip sayıyorsa ona güven duygusu hissettiriyorsa onu mutlu ediyorsa böylesine erkekte kendinden emin bir şekilde cesaretli davranır yanlışı olsa dâhi arkasında bir kadın varsa yine hatasını düzeltir ve kadın sayesinde onun hissettirdiği olumluluk mutluluk ile yoluna devam eder ;) :)

0
    0 Yorumla
  • Middlestar
    Middlestar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 61%
    +1 yıl

Kesinlikle öyle. çocuk eğitimi büyük oranla annelerin sorumlulugunda , bu yuzden kadınlar eğitimli olursa, kendine saygısı ve sevgisi olursa , kendini de bir birey gibi gorur ve tabi ki sevilirse yetiştireceği çocuklar toplum için Altından daha değerlidir.

0
    0 Yorumla
  • Arzu_cici
    Arzu_cici Takip Et
    Bilge Yaş: 27
    +1 yıl

Olabilir. Bu yanlız sevgili /eş değil anne , karfeş, abla ve s. De ola bilir
    Ama bir keime duydum:"Erkeği erkek yapan kadındır" diye. Yani kadın isterse kendi erkeğini millet içinde aşağılayarak, her kesin önünde kusurlarını vurarak onu hiç eder ;isterse en kötü alışkanlıkları , huyları olmasına rağmen onu ezdirmez kimseye ve her kes o erkeği pırlanta gibi sanır.

0
    0 Yorumla
  • 90sGrunge
    90sGrunge Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 45%
    +1 yıl

Guc kavrami da biraz kompleks. Basarili, cevresi tarafindan sayilan, ve kendini iyi yonde gelistirebilmisse ve yaninda guclu ve zeki bir kadin varsa, evet buna inaniyorum, ve bu her iki cins icinde gecerli.

1
    0 Yorumla
  • akhenta13
    akhenta13 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 40%
    +1 yıl

Bence kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Erkeği adam yapan da kadındır. Önce annesi eker filizlendirir. Sonra eşi büyütür.
    Bence kadın başlı başına bir devrimdir...

1
    0 Yorumla
  • BeN_RoMeO
    BeN_RoMeO Takip Et
    Xper 6 Yaş: 36
    +1 yıl

Kadınlar güçlü değil. Güçsüzler şikayet ederler. Kadınlar karmaşık ve güçsüzler. Erkekte dereyi geçene kadar yalan söyler sonra becerir birakir bir kenera bu böyle olmuş buzamanda böyle gider. Önyargılı olması normal bir kadının

1
    0 Yorumla
  • Serif12334
    Serif12334 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 58%
    +1 yıl

Kadın insandır bizler insanoğlu demiş biri kim demiş bilmiyorum ama aynen öyle ayrıca hepimizi bir kadın büyüttü hepimiz bir kadından geldik bu yüzden kadına saygım kesinlikle sonsuzdur.

1
    0 Yorumla
  • DeSTiCan
    DeSTiCan Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 34%
    +1 yıl

güçlü ve parali erkeğin arkasında kürklü akli saman dolu koca parasiyla dogurdugu çocuğu cafeden cafeye götüren egoist kadin vardr

2
    1 Yorumla
    • Mirbeyy
      Mirbeyy
      +1 yıl

Bence enig secilmeli

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ben kadınların güçlü olmasini tercih ederim hicbir erkeğin arkasına siginmayan onurlu gururlu cesur kadinlar ! kadinlarin bir cogu ayrica bir nesilden sorumludur kadinlarin cesaretli olmasi gerek kendilerini farketmeleri gerek bunca yildir saklandik zaten...

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@ne3555 kadinlar merhametlidir güç dediginiz saldirgan tavirlari sergilemekten cogu zaman kacinirlar ayrica ikili iliskilerde de güclüdür kendi ayaklari üzerinde de durabilir isterse herseyi yapar

Yorumla
  • SoMeDaYS
    SoMeDaYS Takip Et
    Xper 6 Yaş: 42 , eic 50%
    +1 yıl

hayatta ne ıstedıysem , ne hedeflediysem , yaptığım yapamadıgım herseyde sadece BEN vardım. çok şükür

1
    0 Yorumla
  • Güzyağmurum
    Güzyağmurum Takip Et
    Master Yaş: 28
    +1 yıl

Dünyayı erkekler yöntiyor olabilir ancak erkekleri de kadınlar yönetiyor

3
    0 Yorumla
  • Ragnar_Lodbrok
    Ragnar_Lodbrok Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.

Değil. Güçlü erkeğin etrafında zaten çok kadın olur.

Kadinlarin kendilerini erkegin yancisi konumuna dusuren bu tur laflari bir övgü zannetmelerine de hakkaten guluyorum.

2
    0 Yorumla
  • Mrs_daisy
    Mrs_daisy Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl

Gerçekten çok doğru bir söz..
    Sonuçta erkeğini vezir yapanda kadındır , erkeğini rezil yapanda..

2
    0 Yorumla
  • elmahkum
    elmahkum Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 76%
    +1 yıl

Su sorunun tam tersini sordum kimse iplemedi😢
    Demekki senin gibi yapmak lazimmis 😕
    Gerci tamamen aynisini sorsaydim bile erkek ve normal kullanici olma dezavantajlari ile birlikte yine basariya ulasamazdim...😨

0
    0 Yorumla
  • yorek
    yorek Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 58%
    +1 yıl

karısı adamı rezil de eder vezir de eder atasözümuzun günümüze hitap eden eden şekli olan """Her basarili/güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardir""" sözüdür. .. cokta haklı ve doğru bir sözdür katılıyorum 😊

0
    0 Yorumla
  • deadalus
    deadalus Takip Et
    Master Yaş: 38 , eic 50%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.

her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne katılırım ki ya o kadın erkeğe destek olmuştur ve erkek başarıya ulaşmıştır ya da erkek kadını arkada geçmişte bırakmıştır ve başarıya ulaşmıştır her türlü doğru yani katılırım ;)

0
    0 Yorumla
  • byyesilgolge
    byyesilgolge Takip Et
    Yoda Yaş: 37 , eic 90%
    +1 yıl

ortalama yaparsak dunyanin yarisi kadindir. diyer yarisinida kadinlar yetistir. kadin oyle bir varliktirki cennet bile ayaklarin ayaklarin altindadir. cevaba gelince kisira bakma ama kadin insani rezilde eder vezirde.

0
    0 Yorumla
  • iştekuzukuzugeldim
    iştekuzukuzugeldim Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 60%
    +1 yıl

Ben bu sözdeki anlayışı benimsemiyorum, kadının hep erkeğin arkasında durması, ön plana çıkmaması, arkalarda bir yerde sessiz sessiz oturması gerektiği yönünde bir algı içerdiği için.

1
    0 Yorumla
  • kainatpar
    kainatpar Takip Et
    Xper 2 Yaş: 27 , eic 38%
    +1 yıl

güçlü bir erkekse arkasında annesi vardır yani güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır

1
    0 Yorumla
  • poncikbirkiz
    poncikbirkiz Takip Et
    Guru Yaş: 27
    +1 yıl

Tabii ki katılıyorum.
    Katılmayan erkekler kendilerini yetiştirenin bir kadın olduğunu unutmuş olmalı...

1
    0 Yorumla
  • 4llah-Diyen-Portakal
    4llah-Diyen-Portakal Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 39%
    +1 yıl

Her güçlü erkeğe kendisini yamamaya çalışan bir kadın vardır

1
    0 Yorumla
  • NeOlsun55ibilirsin
    NeOlsun55ibilirsin Takip Et
    Guru Yaş: 31 , eic 34%
    +1 yıl

Hayır = ) yarıdan fazlasında böyle olması doğruluk sağlamaz =)

1
    0 Yorumla
  • DişiAslan-_-
    DişiAslan-_- Takip Et
    Yoda Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Katılmıyorum kadınlar arkada olmaz doğrusu şu. Her güçlü erkeğin yanında bir kadın vardır

1
    0 Yorumla
  • kotukizzx
    kotukizzx Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 35%
    +1 yıl

vardır tabiki.

yok diyenler olacaktır anneleri ne güne duruyor diye sorarım.

1
    0 Yorumla
  • AhmetAyvacık
    AhmetAyvacık Takip Et
    Bilge Yaş: 39 , eic 56%
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.

hayır katılmıyorum bir erkek tek başına da başarılı olabilir

1
    0 Yorumla
  • ZararlıAdaM
    ZararlıAdaM Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 38%
    +1 yıl

Katılıyorum, kadın gibi kadın erkeğini yüceltir. Beraber deviremiyecekleri zorluk yoktur.

1
    0 Yorumla
  • baytolga
    baytolga Takip Et
    Xper 7 Yaş: 38
    +1 yıl

eski abd başkanı donald reagen hakkında bir belgesel izlemiştim de bu sözün doğruluğuna inandım :D

1
    0 Yorumla
  • gamercookie
    gamercookie Takip Et
    Master Yaş: 35
    +1 yıl

Dogru. Erkek kendini yonetebilecek bir beyne sahip degildir.

3
    0 Yorumla
  • Ömer_24
    Ömer_24 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    +1 yıl

evet katılıyorum sonuna kadar dusunsenıze sevgılı olarak dusunmeyın sadece ornek verıyorum hastanede yatarsınız yanınızda annenız olur esınız olur bır bslangıc ypacaksınız esınız olur annenız olur en basıtınden hayata gozlerınızı acıyorsunuz ve guclu bır hayata baslıyorsunuz ve sızın arkanızda sızı hayata getırmek ıcın 9 ay karnında tasıyn annenız olur...

0
    0 Yorumla
  • Pnr35-1925
    Pnr35-1925 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 54%
    +1 yıl

tabikide doğru bir sözz bir erkeğin arkasında annesi veyada ona değer vermeyen bir kadın olmasa o adam berduşun teki olur. erkeği rezil de eden vezirde eden kadındır...

0
    0 Yorumla
  • byn_kumral
    byn_kumral Takip Et
    Xper 4 Yaş: 28 , eic 75%
    +1 yıl

Senin kadını eğitme gibi bir durumun yok ki hani şöyle olur seven kadın adamın dediklerine boyun eğer okadar güçlü bir erkeğin arkasında tabiki de güçlü bir kadın vardır ki onu taşısın tasiyabilsin

0
    0 Yorumla
  • Piskiyatriniz
    Piskiyatriniz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Her başarılı erkeğin arkasında bir vicdansız kadın vardır. Erkeği duygularına yenik kılmayan da vicdansız olan kadındır kadınların hükmettiği bir erkek başarılı olamaz

0
    0 Yorumla
  • Gathom
    Gathom Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 30%
    +1 yıl

Atalarımız boşuna dememiş ;
    Akılsız kadın kocasını köle yapar, kendiside kölenin karısı olur.
    Akıllı kadın ise kocasını kral yapar, kendisinde kralın karısı olur.

0
    0 Yorumla
  • AylizBige
    AylizBige Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 34%
    +1 yıl

Katılmıyorum açıkçası. Bütün bireyler farklıdır. Evet kadınlar daha duygusal, erkekler daha mantıklı davranır genelde fakat herkes için geçerli değildir bu. Cinsiyet değil, kişilik meselesi bu.

0
    0 Yorumla
  • GeleceğinEfendisi
    GeleceğinEfendisi Takip Et
    Guru Yaş: 29
    +1 yıl

bu sözün manası kadın erkeği destekledi diye erkek güçlü oldu demek değildir kesinlikle asıl manası erkek güçlü olduğu için kadın peşinden koşuyor demektir

0
    5 Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Daha çok erkekler kadınların peşinden koşuyor

Yorumla
    • GeleceğinEfendisi
      GeleceğinEfendisi
      +1 yıl

konuyu değiştirme güçlü erkekten bahsediyoruz

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Ben güçlü kadınlarla ilgili bir soru sordum sen neyden bahsediyorsun bilmem :D

Yorumla
    • GeleceğinEfendisi
      GeleceğinEfendisi
      +1 yıl

bende yukardaki sözün asıl manasını açıkladım zoruna gittiyse gidebilirsin

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Polemiğe girmek değildi amacım iyi günler :)

Yorumla
  • Vivomate
    Vivomate Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 69%
    +1 yıl

Evet güçlü akıllı anne veya güçlü seven eş vardır. Ancak erkekte zekidir çabalamıştır ki bu kadınların emekleri ziyan olmamış sonuç vermiştir.

1
    0 Yorumla
  • mekangiz
    mekangiz Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 51%
    +1 yıl

hayır inanmıyorum. koca parası yiyen bir sürü kadın var ki kocalarına tek faydaları cüzdanlarını hafifletmek

1
    0 Yorumla
  • sevgidelisi83
    sevgidelisi83 Takip Et
    Yoda Yaş: 42
    +1 yıl

evet. ne demis atalar bir kadin erkegi vezir de eder rezil de.

1
    0 Yorumla
  • PushingForɱyÐreams
    PushingForɱyÐreams Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 64%
    +1 yıl

Katılmıyorum.

Kadınları yüceltip yalakalık yapmak için söylenmiş bir söz.

1
    5 Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Çocuğunu bir erkek doğurmayacak ya da seni bir erkek doğurmadı. Kim neden yalakalık yapsın?

Yorumla
    • PushingForɱyÐreams
      PushingForɱyÐreams
      +1 yıl

Anne doğurdu, tamam ama büyüyüp kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenen insanın kendisi.

Bu iş kısır döngüye girer bak. Hani diyorlar her güçlü kadının arkasında iyi bir baba vardır diye.

Yorumla
    • Gloster_
      Gloster_
      +1 yıl

Bunu sonra whatsaptan konuşuruz o halde :)

Yorumla
    • PushingForɱyÐreams
      PushingForɱyÐreams
      +1 yıl

Nasıl istersen... :D

Yorumla
    • KürşattTarıkk
      KürşattTarıkk
      +1 yıl

Kadınları pek övmüyor, gömüyor

Yorumla
  • bomonti216
    bomonti216 Takip Et
    Guru Yaş: 48
    +1 yıl

Ünlü filozof sokrates bir sözü var
    "Mutlaka evlenin, karınız iyise mutlu , kötüyse filozof olursunuz"

1
    1 Yorumla
    • bomonti216
      bomonti216
      +1 yıl

ayrıca evlilik erkekler için üretkenliğin azalması anlamına geliyor. Bütün ünlü fizikçi ve matematikçilere bakın, evlendikten sonra yeni şeyler üretememişlerdir.

Yorumla
  • aysimacorek
    aysimacorek Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 67%
    +1 yıl

tabiki katılıyorum her basarılı erkeğin arkadasında basarılıbir kadın vardır gerek yetirdiği annesi gerek karısı :)

0
    0 Yorumla
  • AsilKan96
    AsilKan96 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 34%
    +1 yıl

Her başarısız erkeğin arkasında da güçlü bir kadın vardır maalesef.. azimle erkeğini yok etmeye çalışan. buna daha fazla şahit oldum..

0
    0 Yorumla
  • KaderÇabaya_Aşık
    KaderÇabaya_Aşık Takip Et
    Xper 7 Yaş: 36 , eic 43%
    +1 yıl

E bekar mı kalıcaz
    Evleniyoruz mütevazilikten dolayı karım yaptı diyoruz
    Ah biz masum şefkatli erkekler

0
    0 Yorumla
  • skilletsever
    skilletsever Takip Et
    Xper 7 Yaş: 29 , eic 56%
    +1 yıl

Bir kadını eğitirseniz bir kuşağı eğitirsiniz sözüne katılıyorum ancak soruyla görselin hiç alakası yok

0
    0 Yorumla
  • smhard
    smhard Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 32%
    +1 yıl

kesinlikle ve kesinlikle evet. Arkanızda sağlam bir hayat arkadaşınız varsa herşey daha kolay olacaktir.

0
    0 Yorumla
  • yalnız0123
    yalnız0123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 28 , eic 30%
    +1 yıl

kesinlikle evet kadın onun yanımda durup destek verip moralini yüksek tutup sürekli onu över ve erkekte başarılı olur

0
    0 Yorumla
  • sıçanuzaylı
    sıçanuzaylı Takip Et
    Xper 3 Yaş: 28 , eic 63%
    +1 yıl

Anne bakımından inanıyorum onlar bir tane ama bu cümle daha çok ortalamaya kaçıyor , tek başına bir şeyleri başaran insanlar da by dünyada

0
    0 Yorumla
  • Ela__Çocuk
    Ela__Çocuk Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 31%
    +1 yıl

aynen oyledir. Kadinlar egitilmeli el ustunde tutulmali ki gunu gelince arkanda saglam bir duvar olsun

0
    0 Yorumla
  • Okşan98
    Okşan98 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 28 , eic 57%
    +1 yıl

Kesinlikle doğru, önce anne sonra bir eş olarak erkekleri desteklemek çok önemli, tabi ki erkeklerin de eşlerini desteklemeleri..

0
    0 Yorumla
  • serious_krat
    serious_krat Takip Et
    Xper 7 Yaş: 28
    +1 yıl

bence her güçlü erkeğin arkasına erkekden daha güçlü bir kadın vardır

2
    0 Yorumla
  • krm_cn
    krm_cn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

olabilir ama zaten kadınlar da güçlü erkeklerin peşindedir. o yuźden tavuk ve yumurta misaline benzer bunun cevabi biraz da.

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (318)
Devamını Gör(363)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > ''Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır'' sözüne katılıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

''Her başarılı erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır.'' sözü doğru mu? 87 cevap verildi
Her güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır derler. Bu sözü nasıl yorumluyorsunuz? 100 cevap verildi
'Güçlü Kadın' ifadesinin karşılığını kendinizde görüyormusunuz? 10 cevap verildi
Her başarılı erkeğin arkasında bir kadın her güçlü kadının arkasında kendisi mi vardır? 11 cevap verildi
Güçlü kadın kavramına inanıyormusunuz? 4 cevap verildi
"Kadının en büyük süsü, hayâsıdır" sözüne katılıyor musunuz? 8 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Aşure sever misiniz, aşurede olmazsa olmaz malzemeniz nedir?
  • İlişkilerde yaş farkı önemli midir sizce ne kadar olmalı?
  • Sizin için en iyi mutluluk tatlısı hangisi, pastane usulü mi ev yapımı mı?
  • Gideni gitmeye mecbur bırakana ne demeli?
  • Kimler öğlen kahvesi içti?
  • Belgesel izlemeyi seviyor musunuz?
  • Ötenazi hakkında düşünceniz nedir, sizce hayatımızı keyfimize göre sonlandırmak doğru mu?
  • Çevrendeki herkes seni gerçekten tanıyor mu?
  • Bir mucize olsa ne dilerdin?
  • GTA6 oynayabilmek için PlayStation5 mi almalıyım yoksa seneye bekleyip bilgisayardan mı almalıyım?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨