Cevabın nedir?
+1 yılher güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır sözü doğru, ancak çoğu kişinin anladığı gibi bu kadın eşi veya sevgilisi değil annesidir. çünkü eş veya sevgili tamamen karşılıksız ve menfaatsiz olarak bir erkeğin arkasında durmaz, menfaat dediğim müşterek olan hayattır. ancak anne öyle değil. bilir ki bir gün oğlu evinden çıkıp gidecek ve belki ayda yılda bir hatır soracaktır, belki onu bile sormayacaktır ancak yine de kundaktan damatlığa kadar, hatta daha sonrasında bile oğlunun arkasında güçlü bir şekilde durur. çoğu kadın, evlatlarını babasız büyütür. ölmüş veya ayrılmış olması gerekmiyor, baba sabahtan akşama kadar çalıştığı için anne çoğu konuda tek başına sorumluluk alır çoğu zaman. bir erkeğin bütün başarılarının ve hatta bütün hatalarının arkasında çocukken annesinden gördüğü muamelenin eseri vardır. o yüzden gerçekten, "bir kadının eğitirseniz bir kuşağı eğitmiş olursunuz." tabi ben sadece güçlü erkeklerin arkasında değil, güçlü kadınların da arkasında güçlü bir kadın silüeti görüyorum :)
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Erkeklerin beynini kullanamadıkları bir gerçek. Kadın emreder erkek yapar. Tarihte de hep böyle olmuştur. Erkeklerin yaratıcılık kabiliyetleri düşüktür. Kadınların hayal gücü daha gelişmiştir. Kadın der ki şu da şöyle olsaydı erkek de çözümünü bulur. Patent bizde yani. Her zaman öyle mi değil tabii. Ama tarihte çok da fazla eşcinsel bilim adamına rastlayamazsınız genelde hep heteroseksüeller bulmuş bir şeyleri. Bunlar hep kadından. Ya anasıdır dize getiren ya da karısı. Kadın kışkırtır erkek yapar :s
00 Yorumla
+1 yılBir kadın böyle bir düşünceyi nasıl kabullenir? Neden tüm dünyada kadının rolü teknik direktörlük oluyor? Başarılar erkeğin, motivasyon kadının. Bu resmen erkek kayırmacılığı. Her başarılı kadının arkasında bir erkek vardır kimse diyemez çünkü hiçbir erkek bunu kabul etmez. Erkeğin toplumsal rolüyle kadınınki bir değil. Neden değil ben de bunu anlamıyorum. Kadının başarısı üzerine söz yok. Kadının fendi erkeği yendi diye bir söz var. Bu da haksız olan erkekten kadının hakkını almasına işarettir. O bile ne kadar mütevazi
31 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Aynen noktası virgülüne ve her harfine katılıyorum.. Kadın adamı vezirde eder rezil de sözü çuk oturmuştur.. Biz ne başarılı erkekler gördük hep yarı yolda kaldılar eşlerinin zevzekliği yüzünden ve ne erkekler gördük başarılara koşan eşlerinin arkalarında ki inanılmaz desteği ile.. Aynı şekilde görevimde her zaman başarılı olduğumda hep arkamda eşim vardı takdir gören..
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
166
Cevap
212Cevap
+1 yılAlakası yok...''Bir kadını eğitirseniz, bir kuşağı eğitirsiniz'' < çok mübalağa bir söz değil mi?
Kadınlar günümüzde eğitiliyor en iyi şekilde ama girişimci ve üreten kadın yok denecek kadar az. Bilimci fizikçi kaç kadın var? O zaman şöyle diyelim ''Bir erkeği eğitirsek gezegenleri marsı jüpiteri falanda eğitirsiniz''' bu böyle devam eder. Ayrıca başarılı erkeklerin arkasına sığınıp kendi cinsiyetinizi ön plana çıkarmanıza gerek yok, kadınlar erkeklerin başarısının arkasına sığınır sadece, evlenip boşandıktan sonra bile erkeğin tüm mal varlığını elinden alan kadın değil mi o halde hangi güçten bahsediyoruz? Ev araba iyi bir yaşam bunları size erkek sunar, güçlü erkeğin arkasında kadın var derken, erkek kadından aldığı sevgi ve aşkla gücüne güç katar sadece olay bu, erkeğin başarısının sırrı kadın'dır demek yanlış. Herşeyde kendine pay çıkarmayın.21 Yorumla- +1 yıl
Zaten Nikola Tesla elektriği kablosuz iletirken yanında hanımı varmış ahahahahaha
+1 yılanne kavrami cok nettir, gizli sirlar bagislayicilik hep ondadir.. bir nevi tampon gorevini ustlenir anne... bir sonraki anne olacak kisiye insan olmayi, bir sonra baba olacak kisiye yine insan olmayi ogretir... erkegin kadina bakisini, kadinin erkege bakisini bir heykeltras gibi yontar... ne goster ama elletme. amaaaan oglum elinin kiri salla gidrr yaklasimini yapmayan bir annedir... anneyi egitirseniz bir kusagi egitirsiniz KESINLIKLE
10 Yorumla
+1 yılkatilmiyorum. benim ne annem bana annelik yapti, ne de sevgilim bana sevgililik yapti. yasim 20,
kendi cabamla 3 tane ev sahibi oldum, 2 tane de arabam var.
borsa da ise 50 bin dolar degerinde hisselerim var.
haftaya amerikaya gidiyorum, sirketime ortaklik teklif eden amerikali bir firmayla görüsmek icin. bekledigim kazanc, önümüzdeki 3 yil icinde, sirketim icin 10 milyon dolar, benim cebime ise 2.5 milyon TL.
güçlü erkek sifatina girer miyim bilmiyorum, ama basarili oldugum orta'da ve arkamda, yanimda, önümde bir tane bile kadin bulunmamakta.12 Yorumla
+1 yılEvet. Çocuğun birincil öğretmeni annedir, onun ellerinden hayata yürür çocuk. O öğretmenin hali, tavrı, bilgisi... gelecekteki birey olan çocuğu derinlemesine etkiler.
Diğer taraftan başarılı erkekler ve arkasında kadın... Erkekler, ben yönetirim yapısında, esasen kadınların sevgi bazlı yönetimine ihtiyaç duyan insanlardır. Çocuksu yapıları ve sevgiye, ilgiye muhtaçlıkları , kadınların gizli yönetmen koltuğunda oturduğunun en önemli ispatı olan kozlardır. Kısaca kadınlqrıda erkekleri de, kadınlar eğitir.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDoğru. Ancak sadece olumlu taraflarından bahsetmeyelim... Güçlü olarak değil de, başarılı erkek olarak duymuştum o lafı. O şekilde söyleyeyim. Her başarılı erkeğin arkasındakini konuşuyorsunuz ama, her başarısız erkeğin arkasındaki kadını niye konuşmuyorsunuz? Orada da siz varsınız çünkü...
10 Yorumla şöyle bir durumdur bu eger erkek güçlüyse zaten kadına ya da başka etkene çok gerek yok ancak kendını bılmez ya da erkegını taşıyamacak bır kadına denk gelınırse bu bır sıkıntıdır ancak erkegıde ıyı taşıyan zekı bır kadın olursa tabıkı daha güzel ve hızlı yol alınır hayatta yanı bunun açılımı şudur bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı ;)
10 Yorumla
+1 yılyalandır. Kadınlar doğaları gereği güçsüzdür. Sadece fiziksel olarak değil ruhende güçsüzdürler beyin olarakta gelişimlerini tam tamamlyamamışlardır. Erkeğe yardımcı olmaktan çok kabrisleriyle takıntıları ve paronayaları ile erkeğe ayakbağı olmaktan başka birşey değiller.
00 YorumlaBuna katılıyorum, hayatını paylaştığın kadın, - ister evli ol ister sevgili ol - eğer sana bişeyler katacak bir kadınsa, arkanda duracak bir kadınsa, seni ileriye taşır, belki tek başına yapamayacağın şeyleri sana destek olarak yapmanı sağlayacak, en en en önemlisi, belki yapmak isteyip yapamadığın şeyler için cesaret verecek...
00 YorumlaUydurulmus cogu laftan birisi. Dünyayi yöneten GÜCLÜ erkekler olduguna göre, ki bu bir gercek; kadinlarin böyle bir lafin arkasina siginip kendilerini iyi hissetmeleri mümkün degil... Zira dünyanin hali ortada. Erkek despot'tur, ve genellikle elini attigi herseyi yikar, yakar ve perisan eder. Kadinlari daha naif görüyorum bu konuda. Tabi dünyayi kadinlar yönetmedigi ve hicbir zaman yönetmeyecegi icin icinizde ki gercek HITLERI hicbir zaman göremeyecegiz.
02 Yorumla- +1 yıl
Güçlü bir erkek derken "başarılı, zengin, saygıdeğer" özelliklerindendir bahsediliyo. Yönetimden falan değil. Kadın erkeği motive eden kişi midir anlamında soruluyo. Daha başlığı anlayamıyosunuz.
- +1 yıl
@brilliant17 Verdigim cevabi kulaginla degil, gözün ile okusaydin zaten cevap verdigimi anlardin senin istedigin soruya.
+1 yıltabiki bir kadın erkeğini sevip sayıyorsa ona güven duygusu hissettiriyorsa onu mutlu ediyorsa böylesine erkekte kendinden emin bir şekilde cesaretli davranır yanlışı olsa dâhi arkasında bir kadın varsa yine hatasını düzeltir ve kadın sayesinde onun hissettirdiği olumluluk mutluluk ile yoluna devam eder ;) :)
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle öyle. çocuk eğitimi büyük oranla annelerin sorumlulugunda , bu yuzden kadınlar eğitimli olursa, kendine saygısı ve sevgisi olursa , kendini de bir birey gibi gorur ve tabi ki sevilirse yetiştireceği çocuklar toplum için Altından daha değerlidir.
00 YorumlaOlabilir. Bu yanlız sevgili /eş değil anne , karfeş, abla ve s. De ola bilir
Ama bir keime duydum:"Erkeği erkek yapan kadındır" diye. Yani kadın isterse kendi erkeğini millet içinde aşağılayarak, her kesin önünde kusurlarını vurarak onu hiç eder ;isterse en kötü alışkanlıkları , huyları olmasına rağmen onu ezdirmez kimseye ve her kes o erkeği pırlanta gibi sanır.00 YorumlaGuc kavrami da biraz kompleks. Basarili, cevresi tarafindan sayilan, ve kendini iyi yonde gelistirebilmisse ve yaninda guclu ve zeki bir kadin varsa, evet buna inaniyorum, ve bu her iki cins icinde gecerli.
10 YorumlaBence kadının elinin değdiği her yer güzelleşir. Erkeği adam yapan da kadındır. Önce annesi eker filizlendirir. Sonra eşi büyütür.
Bence kadın başlı başına bir devrimdir...10 YorumlaKadınlar güçlü değil. Güçsüzler şikayet ederler. Kadınlar karmaşık ve güçsüzler. Erkekte dereyi geçene kadar yalan söyler sonra becerir birakir bir kenera bu böyle olmuş buzamanda böyle gider. Önyargılı olması normal bir kadının
10 Yorumla
+1 yılKadın insandır bizler insanoğlu demiş biri kim demiş bilmiyorum ama aynen öyle ayrıca hepimizi bir kadın büyüttü hepimiz bir kadından geldik bu yüzden kadına saygım kesinlikle sonsuzdur.
10 Yorumlagüçlü ve parali erkeğin arkasında kürklü akli saman dolu koca parasiyla dogurdugu çocuğu cafeden cafeye götüren egoist kadin vardr
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen kadınların güçlü olmasini tercih ederim hicbir erkeğin arkasına siginmayan onurlu gururlu cesur kadinlar ! kadinlarin bir cogu ayrica bir nesilden sorumludur kadinlarin cesaretli olmasi gerek kendilerini farketmeleri gerek bunca yildir saklandik zaten...
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@ne3555 kadinlar merhametlidir güç dediginiz saldirgan tavirlari sergilemekten cogu zaman kacinirlar ayrica ikili iliskilerde de güclüdür kendi ayaklari üzerinde de durabilir isterse herseyi yapar
hayatta ne ıstedıysem , ne hedeflediysem , yaptığım yapamadıgım herseyde sadece BEN vardım. çok şükür
10 Yorumla
+1 yılDünyayı erkekler yöntiyor olabilir ancak erkekleri de kadınlar yönetiyor
30 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğil. Güçlü erkeğin etrafında zaten çok kadın olur.
Kadinlarin kendilerini erkegin yancisi konumuna dusuren bu tur laflari bir övgü zannetmelerine de hakkaten guluyorum.20 Yorumla Gerçekten çok doğru bir söz..
Sonuçta erkeğini vezir yapanda kadındır , erkeğini rezil yapanda..20 YorumlaSu sorunun tam tersini sordum kimse iplemedi😢
Demekki senin gibi yapmak lazimmis 😕
Gerci tamamen aynisini sorsaydim bile erkek ve normal kullanici olma dezavantajlari ile birlikte yine basariya ulasamazdim...😨00 Yorumlakarısı adamı rezil de eder vezir de eder atasözümuzun günümüze hitap eden eden şekli olan """Her basarili/güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardir""" sözüdür. .. cokta haklı ve doğru bir sözdür katılıyorum 😊
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardır sözüne katılırım ki ya o kadın erkeğe destek olmuştur ve erkek başarıya ulaşmıştır ya da erkek kadını arkada geçmişte bırakmıştır ve başarıya ulaşmıştır her türlü doğru yani katılırım ;)
00 Yorumla
+1 yılortalama yaparsak dunyanin yarisi kadindir. diyer yarisinida kadinlar yetistir. kadin oyle bir varliktirki cennet bile ayaklarin ayaklarin altindadir. cevaba gelince kisira bakma ama kadin insani rezilde eder vezirde.
00 Yorumla
+1 yılBen bu sözdeki anlayışı benimsemiyorum, kadının hep erkeğin arkasında durması, ön plana çıkmaması, arkalarda bir yerde sessiz sessiz oturması gerektiği yönünde bir algı içerdiği için.
10 Yorumlagüçlü bir erkekse arkasında annesi vardır yani güçlü erkeğin arkasında bir kadın vardır
10 Yorumla
+1 yılTabii ki katılıyorum.
Katılmayan erkekler kendilerini yetiştirenin bir kadın olduğunu unutmuş olmalı...10 Yorumla
+1 yılHer güçlü erkeğe kendisini yamamaya çalışan bir kadın vardır
10 Yorumla
+1 yılHayır = ) yarıdan fazlasında böyle olması doğruluk sağlamaz =)
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum kadınlar arkada olmaz doğrusu şu. Her güçlü erkeğin yanında bir kadın vardır
10 Yorumlavardır tabiki.
yok diyenler olacaktır anneleri ne güne duruyor diye sorarım.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 438 cevap paylaştı.
+1 yılhayır katılmıyorum bir erkek tek başına da başarılı olabilir
10 Yorumla
+1 yılKatılıyorum, kadın gibi kadın erkeğini yüceltir. Beraber deviremiyecekleri zorluk yoktur.
10 Yorumlaeski abd başkanı donald reagen hakkında bir belgesel izlemiştim de bu sözün doğruluğuna inandım :D
10 Yorumla
+1 yılDogru. Erkek kendini yonetebilecek bir beyne sahip degildir.
30 Yorumlaevet katılıyorum sonuna kadar dusunsenıze sevgılı olarak dusunmeyın sadece ornek verıyorum hastanede yatarsınız yanınızda annenız olur esınız olur bır bslangıc ypacaksınız esınız olur annenız olur en basıtınden hayata gozlerınızı acıyorsunuz ve guclu bır hayata baslıyorsunuz ve sızın arkanızda sızı hayata getırmek ıcın 9 ay karnında tasıyn annenız olur...
00 Yorumla
+1 yıltabikide doğru bir sözz bir erkeğin arkasında annesi veyada ona değer vermeyen bir kadın olmasa o adam berduşun teki olur. erkeği rezil de eden vezirde eden kadındır...
00 Yorumla
+1 yılSenin kadını eğitme gibi bir durumun yok ki hani şöyle olur seven kadın adamın dediklerine boyun eğer okadar güçlü bir erkeğin arkasında tabiki de güçlü bir kadın vardır ki onu taşısın tasiyabilsin
00 Yorumla
+1 yılHer başarılı erkeğin arkasında bir vicdansız kadın vardır. Erkeği duygularına yenik kılmayan da vicdansız olan kadındır kadınların hükmettiği bir erkek başarılı olamaz
00 YorumlaAtalarımız boşuna dememiş ;
Akılsız kadın kocasını köle yapar, kendiside kölenin karısı olur.
Akıllı kadın ise kocasını kral yapar, kendisinde kralın karısı olur.00 YorumlaKatılmıyorum açıkçası. Bütün bireyler farklıdır. Evet kadınlar daha duygusal, erkekler daha mantıklı davranır genelde fakat herkes için geçerli değildir bu. Cinsiyet değil, kişilik meselesi bu.
00 Yorumla
+1 yılbu sözün manası kadın erkeği destekledi diye erkek güçlü oldu demek değildir kesinlikle asıl manası erkek güçlü olduğu için kadın peşinden koşuyor demektir
05 Yorumla- +1 yıl
konuyu değiştirme güçlü erkekten bahsediyoruz
- +1 yıl
bende yukardaki sözün asıl manasını açıkladım zoruna gittiyse gidebilirsin
Evet güçlü akıllı anne veya güçlü seven eş vardır. Ancak erkekte zekidir çabalamıştır ki bu kadınların emekleri ziyan olmamış sonuç vermiştir.
10 Yorumlahayır inanmıyorum. koca parası yiyen bir sürü kadın var ki kocalarına tek faydaları cüzdanlarını hafifletmek
10 Yorumla
+1 yılevet. ne demis atalar bir kadin erkegi vezir de eder rezil de.
10 Yorumla
+1 yılKatılmıyorum.
Kadınları yüceltip yalakalık yapmak için söylenmiş bir söz.15 Yorumla- +1 yıl
Anne doğurdu, tamam ama büyüyüp kendi ayaklarının üzerinde durmayı öğrenen insanın kendisi.
Bu iş kısır döngüye girer bak. Hani diyorlar her güçlü kadının arkasında iyi bir baba vardır diye.
- +1 yıl
Nasıl istersen... :D
- +1 yıl
Kadınları pek övmüyor, gömüyor
+1 yılÜnlü filozof sokrates bir sözü var
"Mutlaka evlenin, karınız iyise mutlu , kötüyse filozof olursunuz"11 Yorumla- +1 yıl
ayrıca evlilik erkekler için üretkenliğin azalması anlamına geliyor. Bütün ünlü fizikçi ve matematikçilere bakın, evlendikten sonra yeni şeyler üretememişlerdir.
+1 yıltabiki katılıyorum her basarılı erkeğin arkadasında basarılıbir kadın vardır gerek yetirdiği annesi gerek karısı :)
00 YorumlaHer başarısız erkeğin arkasında da güçlü bir kadın vardır maalesef.. azimle erkeğini yok etmeye çalışan. buna daha fazla şahit oldum..
00 Yorumla
+1 yılE bekar mı kalıcaz
Evleniyoruz mütevazilikten dolayı karım yaptı diyoruz
Ah biz masum şefkatli erkekler00 Yorumla
+1 yılBir kadını eğitirseniz bir kuşağı eğitirsiniz sözüne katılıyorum ancak soruyla görselin hiç alakası yok
00 Yorumlakesinlikle ve kesinlikle evet. Arkanızda sağlam bir hayat arkadaşınız varsa herşey daha kolay olacaktir.
00 Yorumla
+1 yılkesinlikle evet kadın onun yanımda durup destek verip moralini yüksek tutup sürekli onu över ve erkekte başarılı olur
00 Yorumla
+1 yılAnne bakımından inanıyorum onlar bir tane ama bu cümle daha çok ortalamaya kaçıyor , tek başına bir şeyleri başaran insanlar da by dünyada
00 Yorumla
+1 yılaynen oyledir. Kadinlar egitilmeli el ustunde tutulmali ki gunu gelince arkanda saglam bir duvar olsun
00 YorumlaKesinlikle doğru, önce anne sonra bir eş olarak erkekleri desteklemek çok önemli, tabi ki erkeklerin de eşlerini desteklemeleri..
00 Yorumla
+1 yılbence her güçlü erkeğin arkasına erkekden daha güçlü bir kadın vardır
20 Yorumlaolabilir ama zaten kadınlar da güçlü erkeklerin peşindedir. o yuźden tavuk ve yumurta misaline benzer bunun cevabi biraz da.
00 Yorumla- Devamını Gör (318)
Devamını Gör(363)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > ''Her güçlü erkeğin arkasında güçlü bir kadın vardır'' sözüne katılıyor musunuz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler