B*yü gibi bir şey yapılma ihtimali var mı korkuyorum?

Öncelikle okumanızı ve tavsiye vermenize ihtiyacım var korkuyorum

• bir ilişkim var 2 ay olucak ve bir hafta önce rüyamda ö*düğünü gördüm ama çok gerçekçiydi 10,15 dk ağladım sonra ulaşmaya çalıştım arkadaşı açtı aradığım ama küçük çaplı devam etti korkum sonra kendisi yazdı ben uyuyakalmıştım etkisinden çıkamadım bir kaç gün işte yaz bana sürekli aktif ol falan sonra geçen Cuma kendisini o da ö*lmüş şekilde görmüş baya korktum dün de kabuslarla dolu rüyalar gördüm bu sefer kendimin ö*düğünü rüyadan uyandım takmadım çok geri yattım sonra sevgilim beni hiç sevmemiş konuşuyor alay ediyor benimle inandın mı falan diye sonra uyandım uyuyamadım konuştuk işte dedim bana neden soğuksun değilim diyor anlatmakta çalışıyor sonra soğuk olsam açıklama yapmam iyi misin falan dedi aradı saçma şeylere büründüm beni sevmiyorsun falan diye soğuma geldi ondan anlattım ona şu an istemsizce nefret ediyorum senden dedim kendisi de iyi misin falan dedi ne yaptım ben kavga da etmedik falan dedi düşünüyorum neden oluyor bir şey yapılmış olabilir mi b*yü vs nolur fikir verin kafayı yicem uyamaktan korkuyorum
B*yü gibi bir şey yapılma ihtimali var mı korkuyorum?