En sevdiğim durumdur bu,
Bakıyorlar erkeklere, az popo sallasalar göğüs yapsalar erkek tav oluyor zannediyor
tek doğru olan kısım Türkiyenin cinsel açlığın afrikası olduğu gerçeği ve Erkeklerin kadın vucuduna olan düşkünlüğüdür.
Lakin bu sadece hormonel çıkarımdır bundan yola çıkarak Erkekleri basitleştiren kızların sonu kapı önünde ağlamakla sonuçlanır.
Siz bir erkeğin kalbine girmeye çalışırsanız işte o zaman bir insanın size çektireceği çileyi başlatırsınız
Siz bir erkeğin kalbine değilde yatağına girmeye çalışırsanız işte o zaman işiniz kolay ama bunun sonu 2 gece sonra sizi aramayan Erkek vakasıyla sonuçlanır.
:D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hepsi birbirinize güzel işaretler bazılarına başka yerlerde özel muamele sonundaki para kazanın kendinize 👋
Böyle düşünen erkekler kendini çok zeki mi sanıyor
böyle düşünen kadınlar olduğun da ne hissettiğimizi az buçuk anlamışsınızdır umarım.
Böyle düşünen bir kadın olmadığım için bunun savunmasını ben yapamam
ama bu yorumu tüm insanlar için geçerli sayabilirsin?
böyle düşünenler aloo Erkeği belli bir sınıfa koyanlar
kadını belli bir sınıfa koyanlar ve sonrada buna göre yorum yapanlar
siz kendinizi çok mu zeki zannediyorsunuz?
yoksa insanları cinsiyetlere göre kategorize etmeye bayılıyor musunuz?
yoksa başınıza gelen her karmaşık ve acı da egonuzu tatmin etmek için basitleştirmeye mi çalışıyorsunuz?
böyle düşünenler, seçiliyorsunuz
bir Erkeğin değil ERKEK DEĞİL
bir İNSANIN kalbine girmeye çalıştığınız da
SEÇİLİYORSUNUZ
artık şu herkesin kafasına girmesi gerek 3-5 pop salladım göğüs yaptım oo ne güzel erkek peşimde artık anlayışını abaza erkeklerden öğrenmiş olabilirsiniz
ama gerçeği aşık olduğunuz erkekler söyleyecek size..
demek istiyorum ben.
Dediklerinden çok bir şey anlamadım ama 3-5 popo sallayıp erkekleri elde ettim diye düşünmediğim için de savunma yapamam, bir erkeğin kalbine girmek istersem karakterimle ve kalbimle girmek isterim bunu anlamayacak biriyse de çıkar giderim, siz kadınları sadece kullanmak için seviyormuş gibi yapıyorsunuz ya emin olun herkes her şeyin farkında
öyle herkes her şeyin farkında umarım anlaşılır bu.
Bu kompozisyonu için 4 b den mahmutu sırasına uğurluyoruz. Tebrikler Mahmut.
kompozisyon böyle yazılmıyor bari eleştiri yaparken az buçuk bilgi içersin şimdi uza.
sonunda durust bi erkek rspu ânni icin yalan soylemiyor
Yaklaşım doğru ancak üslup yanlış.
yanlış olan bir üslup yok sizi rahatsız eden bir şey var orada
"Erkeğin kadınları gecelik yapması"
iğrenç bir şey bu kabul ediyorum ama ne yazık ki erkeği basitleştirenlerin sonu bu oluyor.
Herkesin kendi tercihi. Benim hiç ilişkim olmadı yani bir kişi ile olsun ve onunla devam edeyim kafasındayım ve anlamsız buluyorum kıyafet değiştirir gibi ilişki yapanları ancak eleştirininde bir dozu olmalı. Kimseyi kınamıyorum, herkesin kendi hayatı. Çevremde aynı anda onlarca erkekler öylesine flört eden kişilerde var. Seviyeli bir şekilde eleştiriyorum, Uyarıyorum, yaşam biçimlerini doğru bulmuyorum ancak aşağılayıcı bir üslupla yaklaşmıyorum kendilerine. İlk taşı günahsız olanınız atsın. Kimse 4/4 lük değil. Bir alanda günahsız veya tutarlılık içerisindeyiz diye, yaşamın geri kalan alanlarındada aynı durumda olacağız anlamına gelmiyor. Bu konuda eleştiriler yapıyorsunuz ancak sosyal hayatta belli konularda sizinde eleştirilecek icraatlarınız eminim vardır. Alıngan yapıda insanlarda var ve kurduğum üç beş cümle ile kimsenin huzurunu bozup kalbini kırma taraftarı değilim. Bana göre doğru ve etkili bir iletişimde Üslup önemli ve kâle alınması gereken bir husus. Aksi takdirde karşı taraf içgüdüsel olarak pençelerini çıkarıp size açık bir algı ile zihinsel olarak kulak dahi vermez. Sizde anca kendi kendinize kurduğunuz kelimeler silsilesi ile kalırsınız.