Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eskisine dön gibi şeyler söylemeyin. Ben oraya hayatımızdan çıkıp gitmesi için gittim mecbur kaldım yoksa gitmeyecekti. Ben eşimi seviyorum saçma sapan ithamlarda da bulunmayın.
Güncellemeler
+1 yıl
Ben olsam onu yapardım sen şunu yapsaydın gibi şeyler yazmayın sorum ne yapsaydım değil, ne yapacağım.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
ablacım ne ısın var eskılerle evlısın takıl kocanla ıste mutlu degılsen ayrıl yazık degılmı adama harbıden ıyıkı evlnemıyorum xd
Ya yazdım ya soruya ne ilgisi var ben eşimi çok seviyorum ve mutluyum. Yıllar sonra kendisi çıkıp geldi eşim de biliyordu elbette moralim bozuldu hareketlerime yansimis olabilir ama başka bi nedeni yok asla bana da sana her şeyin nedenini anlatmadan gitmem dedi dinlemedi bende hayatımızdan çıkması gitmesi için gittim oraya son kez
adresını versene bı dövem onu adam olsun
zaten eşim dinlemeden etmeden direkt vurdu kavga ettiler onunla adam olacak biri değil eskiden tüm kavgalarda o vardı keko herkesin çekindiği biriydi okulun popüler çocuğuydu
sıkıntı yok ablacım senı rahatısz ederse özelden yaz bana canım sıkılıyor ben ve tayfanın İstanbul bızım :) ama istanbuldaysan
Gerek yok sağ ol
Eşin haklı. sana eski sevgilin yardım edebilir ancak
Ama hiç bir şey düşündüğü gibi değil nasıl edecek de her şey onun yüzünden oldu zaten
o zaman susup bekleyeceksin. irtibat kurmasına müsade etmeyecektin. görüşmeyecektin sende.
Yoksa gitmezdi sürekli arama mesaj ve karşıma cikmalariyla rahatsız ediyordu
o zaman yapacağın şey onla buluşmak değil yasal yollara başvurmak tı. eşinde kavga etmiş adamın başını belaya sokacaktın
sessiz ce bekleyeceksin.
Sessizce bekleyemem eşimle konuşacağım
Dinlemez seni. bir kaç gün bekle
Bekleyebilir miyim sanmıyorum
Kızgın demiri soğutmak gibi biraz beklemende yarar var. eminim dönecektir sana. biraz sakin ol.
Yanlış olmuş sonucta evlisiniz
Sadece her şeyin nedenini anlatacağım onun için geldim yıllardır seni hep sevdim falan dedi ve anlatmadan gitmem dedi ben başta reddettim buluşmayı ama sonra anlatınca tamamen hayatimdan çıkıp gidersen kabul ederim dedim o da tamam dedi ben gitmesi için gittim oraya hiç bi şey düşündüğü gibi değil
Değil ama bu durumu eşinizle konuşup danışşaydınız yinede yanlıs sizin tavrınız
Eşime demiştim çok tepki gösterdi olay çıkartmasından bi şey yapmasından korktum.
Yine diyebilir diniz ve sakince durumu anlatıp onunda fikrini sorup
Olay çıkardı sadece
Anladım
Cinayet çıkmadı mı peki
Eşim direkt üstüne atladı vurmaya başladı baya kavga ettiler çok zor ayırdım
Ben olsam seni 1 dakika düşünmem boşarım
Gitme nedenimi yazdım eğer gitmesem daha da kötü olacaktı sürekli karşıma çıkıyordu konuşmak için mesajlar aramalar eşimin de haberi vardı demiştim ama her karşıma çıktığını anlatmıyordum olay çıkartır diye gitmek zorunda kaldım onun nasıl biri olduğunu bilmiyorsunuz.
Senin hatan eski sevgili ya da bilmem ne hiç kimse bunu kabul etmez peşini bırakmıyor sa eşine dersin bu eski gene benim peşime düştü sen basarsın heryerden engelli kocanda gider o adamın gırtlağını keser... Ama sen yaptığın hayatının yanlış ı ben olsan 1 dakika bile düşünmem boşarım seni
Olan olmuş boşan. Sen yoluna eskiylede iletişim i kes
O geldikten sonra hareketlerin değişti bana karşı hareketlerin farkında değil miyim bi düşün falan dedi tek nedeni moralimin bozuk olmasıydı onun yüzünden başka bir nedeni yok. Eşim kendisini ne kadar çok sevdiğimi biliyor karakterimi böyle bi şey yapmayacağımı da biliyor ama o şekilde görünce dinlemedi bile ve evet haklı da ama başka çarem yoktu
Eşimin başının belaya girmesini istemedim.
Zaten belalı bi tip
Neden böyle bi yanlış anlaşılma saçma sapan bir neden yüzünden boşanayım suçum ne onun suçu ne her şeyi yanlış anladı sadece
Eşinin başı belaya girmesin diye kendini belaya bulaştırma ne mantık peki
Şimdi bunu bir erkek olar düşün. Evlisin karın senden habersiz eski sevgilisi ile görüşüyor... Akıl mı kalır 👍
Ben kendi düşüncemi söylüyorum. Ben olsam seni boşarım ki ben benzer durumlar yüzünden Nişan atan biriyim. Geçmişinizi kapatmadan birinin. Hayatına gitmeyin tek tavsiyem bu
Sadece her şeyin nedenini anlatacağım onun için geldim yıllardır seni hep sevdim falan dedi ve anlatmadan gitmem dedi ben başta reddettim buluşmayı ama sonra anlatınca tamamen hayatimdan çıkıp gidersen kabul ederim dedim o da tamam dedi
Haklısın zaten hak veriyorum eşime
Geçmişimi kapatmasam onunla evlenmezdim ben çağırmadım o geldi
Anlıyorum ama dediğim gibi erkek olarak kimse senin yaptığını doğru bulmaz.. bilmiyorum sorunun çözülür mü. Ben olsam o adamı öldürürüm. . Senide boşarım. Sana şimdi o adamın güveni sonsuz a dek bitti.. eline sağlık tek diyeceğim bu
Pazartesi sabah git boşanma işlerini başlat..
Saçmalama ben niye boşanma işlemi başlatayım sanki diğerine dönmek istiyormuş da buluşma amacım başkaymış gibi mantıklı mı dediğin eşim bile böyle bir şey yapmazken. Eşimle konuşup her şeyi anlatacağım.
Bak bu yolun tek bir çıkar yolu var
Sen bela mela demeyiceksin
Seni eski sevgilin mi her ne haltsa
Onu gidip yasal yollardan heryere şikayet edeceksin.
Kocanda onun kolunu bacağını kırıp engelli bırakacak sende bela bilmem ne korkuyu bırakıp. Eski sevgilini beni taciz ediyor yuvamı yikmama sebeb olacak diye şikayet ederseniz ancak ozaman kocanin güvenini kazanır barışma yolunu bulursun yoksa aski durumda sen evliliğini de kaybedersin
Git o eski sevgilisi zımbırtısını. Tacizden ver mahkemeye
İkisinin de birbirine zarar vermesini istemiyorum. Peki teşekkür ederim öyle yaparım.
Seni hep sevdim gözlerine baktığım an yaşıyormuşum gittikten sonra fark ettim onu sevmiyorum demişsin o günden sonra hiç diyemedim sana sevdin beni biliyorum ikimizde sevdik bende sevdim ama belki de benim yüzümden böyle dedin korkaklık ettim özür dilerim güzel gözlüm diyeceğim diyemiyorum şimdi evlenmişsin niyetim başka değil evli olmasan bırakmazdım seni ama şu an tek amacım sadece kendi vicdanımdan kurtulamıyorum bir kere dinle beni her şeyin nedenini öğren seni o zamanlardan beri sevdiğimi bil hayatından tamamen çıkacağım söz her şey için özür dilerim emine yaşattığım her şey için umarım bundan sonra hep mutlu olursun.
Yazdığı mesaj buydu
Anladım eski sevgilinin kendini öldürmesi bile senin umurunda olamaz o onun takıntısı. Benim sana demek istediğim sen evli birisin evli olduğunu bile bile halen sana ulaşması tacize girer git delillerin vara onla şikayet et iletişim kurma. Sinek küçük tür miğde bulandırır 1 kirbit 1 ormanı yakar boşuna mı diyorlar sen eşini. Güvenini kazanmazsan evliliğin biter. Sen eşinin güvenini kazan o eskiyide sonuna kadar adli yoldan şikayet et kocanda asar mı kesermi sen karışma
Sen pazartesi git eski sevgili için evliliğimi bitirme noktasına gelecek şekilde geldiği evlilik huzurumu kaçırdığı tacizden şikayetçi ol. Bunu ihmal etme. Eşin için de. Varsa aile büyükleri onlara anlat derdini anne baba abi artık kimse onlar getirsin konuşun şeffaf şekilde
Tamam teşekkür ederim ama eşimin öyle bi şey yapmasına izin veremem
Ricaederim inşallah çözülür sorunun. Dediğim gibi yap bir dahada eskiler kendini öldürsün sanane banane de. Seni kimse ilgindirmez.. bak ben kaç kez inaheti gördüm yaşım 31 oldu artık 1 Allah'ın kuluna güvenmem. Eski sevgililerimiz illaki olabilir ama kadınların peşini bırakmayan takıntılı kişiler olursa çok başı ağrıyor böyle bu yüzden daha dikkatli ol
Çok teşekkür ederim çok haklısın. Eşim ilk sevgilimdi bahsettiğim kişiyle sevgili olmadık sadece bakışmalar (ama sürekli) bilerek çarpıp, omza saça vs. değmek bunlardı. Başka olaylar da oldu tabi ama ne o sevdiğini söyledi kendisi geçip karşıma nede ben. Şimdi de gelmiş sevdim her şeyin nedenini anlatacağım diyor o yüzden. Haklısın zaten keko ve belalı bi tip..
Takıntılı biri eskisi. Ama unutma sen evlisin insanların zaten genel sorunu ihanet aldatma evlilik bitirme için bahane arar bu yüzden. Ya belalı bir tip dionda yanlış anlama ben evli olacam. Karıma biri gelecek seni seviyorum bilmem ne sacmalayacak kan dökerim yani.. kadınların bu huyunu hiç sevmiyorum. Dediğim gibi sen bir iki gün sakin kal git şikayetçi mutlaka ol eskisi için. Şikayet kağıdını da. Ver kocana gel konuşalım de. Aksi durumda. Daha kötüye gider.
Saygılarımla hayırlı geceler 6
Tamamdır çok teşekkürler hayırlı geceler
Rica ederim 🤲🤲🤲
Adam haklı kusura bakma
Ama ben gitsin istedim sadece hayatımızdan çıkması için gittim
Bulusmayacaktin arkadaşım ne olursa olsun kocandan gizli bunu yapman insanın aklına herşeyi getirir
Rahatsız ediyordu diğer türlü gitmezdi sürekli arayıp mesaj atıyor karşıma çıkıyordu konuşmak için
Eşine diyebilirdin uzaklaştırma kararı aldirabilirdin
Başının belaya girmesini istemedim. Uzaklaştırma kararını da dinleyecek bi tip değil
Ceza evine girince dinlerdi de neyse sonuç olarak tek başına hareket etmen yanlış
Tamam burada benim yanlış veya doğrularım değil olay şu an ne yapmam gerektiği.
Cezaevine girmezdi mahkemeye çıkmaya lisede başladı o o kadar tamam hiç bi şey olmadı
b. ok yedi
eskisine dön adam haklı
Niye eskisine döneyim ben eşimle mutluyum bu nasıl bi midesizlik
Hiç bir şeyi bilmiyor oraya niye gittiğimi bilmiyor düşündüğü gibi değil
Hiç bir şeyi bilmiyor oraya niye gittiğimi bilmiyor düşündüğü gibi değil ki
önceden söyleseydin belki af ederdi seni ben olsam af etmem.
Başının belaya girmesini istemedim eşimin sürekli rahatsız ediyordu ama olay çıkartmasından korktum eşime deyince. Zaten demiştim de ama her şeyi anlatmıyordum. Sadece her şeyin nedenini anlatacağım onun için geldim yıllardır seni hep sevdim falan dedi ve anlatmadan gitmem dedi ben başta reddettim buluşmayı ama sonra anlatınca tamamen hayatimdan çıkıp gidersen kabul ederim dedim o da tamam dedi sadece onun için gittim gitmesi için
ben olsam eşime söyler ve onunla birlikte polise gider şikayetci olurdum ondan
Şikayetçi olunca içeri atacak değiller o da polis falan dinleyecek bir tip değil zaten mahkemelere çıkmaya lisede başlamıştı sen düşün.. Eşime demiştim ama her şeyi demedim çünkü çok fazla tepki göstermişti olay çıkartacaktı bi şey yapmasından korktum.
taciz suçu cezasız kalmaz telefonla olsa bile. şimdi daha iyimi oldu eşinin bunu ögrenmesi
Seni hep sevdim gözlerine baktığım an yaşıyormuşum gittikten sonra fark ettim onu sevmiyorum demişsin o günden sonra hiç diyemedim sana sevdin beni biliyorum ikimizde sevdik bende sevdim ama belki de benim yüzümden böyle dedin korkaklık ettim özür dilerim güzel gözlüm diyeceğim diyemiyorum şimdi evlenmişsin niyetim başka değil evli olmasan bırakmazdım seni ama şu an tek amacım sadece kendi vicdanımdan kurtulamıyorum bir kere dinle beni her şeyin nedenini öğren seni o zamanlardan beri sevdiğimi bil hayatından tamamen çıkacağım söz her şey için özür dilerim emine yaşattığım her şey için umarım bundan sonra hep mutlu olursun.
Yazdığı mesaj bu
Tacize girdiğini sanmıyorum
yem atmış bu mesajı yazmakla sende düşmüşsün , o senin tepkini ölçmüş. senin evli olduğunu bilen biri neden seninle buluşmak ister ki.
🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Adam haklı kim olsa öyle düşünür
Evet haklısın ama hiç bir şey sandığı gibi değil ne yapacağım
Konuşalım
Nasıl yani
Bosan
Niye boşanayım ya seviyorum ben eşimi
Niye eski sevgilinle bulustun
Soruya yazdım
Seninle konuşmadan gitmem dedi bende hayatimizdan çıkması için gittim
Başka nedeni vardir yeme bizi
Saçmalama ya insanları tanimadan etmeden nasıl böyle bir ithamda bulunabiliyorsun mesajlar bile var telefonumda nasıl bir terbiyesizlik senin yaptığın öyle bi şey yapsam niye yazmayayım zaten gizliyim be iyice edepsizleştiniz yazık.