Anne sevgisi ve eş sevgisi farklı şeyler zaten ikisini bir kıyaslayamazsın.
Eş olmak böyle bir şey mi?
Anne sevgisi ve eş sevgisi farklı şeyler zaten ikisini bir kıyaslayamazsın.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1 yıllık evliyim. Eşim subay. Babası on yıl önce vefat etmiş.
Annesi ve abisi var. Abisi ile çok iyi anlaşamaz ama annesine düşkün biri. Hatta annesini ben çok sevdiğini bir kaç kez yüzüme söyledi.
Dün arkadaş ortamında annemde vefat ederse benim için hayat biter, yaşama amacım biter. Hayatta ki tek kan bağım biter dedi. Sen eşimsin ama kan bağım değilsin dedi
Tabiki anneler bu dünyada bizim için en vazgeçilmez olan.
O böyle söyledikçe bazen diyorum bu adam için mi annemi , babanı, kardeşini doğup büyüdüğün şehri bırakıp ordan oraya savruluyorsun. Ben bu hayatta en çok ona güvendim, ona yaslandım. Onun için hiç bilmediğim bir şehirde sil baştan yaşamaya başladım.
Onun böyle düşünmesi kalbimi yaralıyor.
Ve umarım önce annesini değil beni onun yanından alır hayat.
Ablacım şöyle şeylerde niye alınganlık gösteriyorsunuz anlamadım? Tamam evli adamın fazla anaci olması kötü ama annesinden bağımsız karar veriyor, her haltı annesine sormuyorsa, senle arasındaki dengesi iyiyse sorun yok olabilir anneye düşkünlük. Travmasi olabilir ondan dolayı aşırı bağımlı kişilik gösteriyordur belki böyle travmatik olursa terapiyle düzelir ama anne ile kendiizi bir kıyas etme yarısından vazgeçin.
Kayınvalidem ile bir sorunum yok ve asla kıyas yapan biri değilim.
Ama eşim sürekli annesi ile beni kıyas yapıyor. Onu senden çok seviyorum, seni asla onun gibi sevemem vs. şeyler söylüyor.
Onun böyle şeyler denemesi gerekiyor.
Esin peki kayinvalidenle arandaki dengeyi kurabiliyor mu? Severek mi evlendiniz bunlar önemli. Ha sana öyle dediğinde evet zaten anne sevgisi ile tartışılmaz ama bunu bana niye vurgulama ihtiyacı duyuyorsun sebenin nedir diye sordunuz mu
herşeyi güzelce anlatıp derdini dökmüşsün ama en sonunda saçmalamışsın. Saçmalama onun kastı başka bişey bunu sende biliyor ayrıca seni ne kadar sevdiğinide eminim ki biliyorsundur.
Merhaba iyi günler dilerim
Anneler vazgeçilmez ama onlar ölürse eşimiz ve çocuklarımız kalır çocuklar yaşama sebebi olur ilerde Allah nasip ederse yaşam bağımız torunlarımız olur
Cevap
6Cevap
Bir erkek anneci olunca problemler hep başlar.
annesini yüceltmesi sevmesi harika bişey.
ama bir eş yanındayken bu cimleler kurulmaz senide kendine can seçip evlendi sonuçta ev arkadaşı almadı saçam bi cümle alınmakta haklısın
Ben biraz ev arkadaşı olarak seçilmiş gibiyim.
Evet bu durum biraz acı abartma diyenler var ama boş ver takılma. Böyle ömür geçmez
Anneci erkekten hicbir zaman olmuyor ne yazik ki. Erkekler annesini yüceltirken eşini gözleri görmüyor maaalesef. Tabiki anne baş tacı anne kıymetli olur ama eşinide incitmeden annesine sevgisini hizmetini yapması gerekir bir erkeğin. Diğer taraftada cünkü seni baba yapacak bir eş var , senin çocuklarına da anne olacak bir eş var karşısında. Lütfen kırıldığını düşüncelerini kendisine karşı belirt.
Anne sevgisi erkeklerde çok.. eş bu hayatta yaşama ve. Hayata anlam katmak için var. Bu yüzden eş olmak böyle bir şey
Ayy kıyamam kuzum ya öyle deme. Aile ayrı bişey eş ayrı bişey
Aile sevgisi ve eş sevgisi ayrımını yapmayı keşke eşim öğrense.
Dediğine bakma daha yeni evlisin bir kaç yıl sonra sanada baya bağlanır
Subay olmuş ama adam olamamış gibi geldi.
o adam anne kuzusyu keşke evlenmeseydin
Ge-ri zekalı kendisi baba değil mi?
Öyle bişey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?