Evlilik insanı hem büyütür hem de yorabilir 🌿💛 Fotoğraflar arasında fark görmen seni üzmüş belli. Uzun süreli stres vücutta en çok saç ve kirpiklere yansıyabiliyor. Bu direkt evlilik demek değil ama yaşadığın baskı ve yorgunluk etkili olabilir 😔 Kendini ihmal etme. Bir kan tahlili yaptırmanı ve biraz da ruhunu dinlendirmeni isterim. Sen iyiysen her şey toparlanır 🌸✨
Evliligini sadece kirpik dokumune gore degerlendirmen de biraz garip olmus ama 😅🤣 Sonucta insaniz hepimiz. yaslaniyoruz. Evlenmesen hicbir sey yapmasan bile o bunye gecen yillarla birlikte cokuyor, hayatin degismez gercegi bu
Bana göre zaten çocuk dediğin yaramaz olacak yaramaz çocukları seven sadece ben değilim herhalde😂🤣😂 Eğer ki olur da kafa dinlemek istiyorsan Çocukları bana gönderebilirsin ben onlara bir ömür boyu bakarım en sevdiğim çocuk türü Çünkü yaramaz Olanları ben çok seviyorum😂🤣😂
Abowwww nasıl kırdı Peki ısırarak mı kırdı yoksa üzerine bastı mı Ya da bizim üst kat komşunun çocuğunun yaptığı gibi mi oldu babası bir şeyi tamir ederken çekici eline mi vurdu🤣😂🤣😂🤣😂
@Kdodkdkdkdmd benim için her zaman kız çocukları daha öndedir ama genel olarak bakıldığı zaman fark etmiyor yaramaz olsun da nasıl olursa olsun ama kız çocuklarının da yaramaz olan da efsane tatlı oluyor bana göre🤣😂🤣😂😂
Kız çocuklarını önde tutup erkekleri geride tutmak toplumu bozar. Onlarda geleceğin babası olacak. Kadına kötü davranan erkekler sizin kız çocuğunu önde tutmanız yüzünden
@Kdodkdkdkdmd herkesin düşüncesi ve bakış açısı farklıdır Tabii ki de Mesela sen bu şekilde düşünüyor olabilirsin ama ben de tam tersini düşünüyorum erkek çocuğu her zaman bir tık geride tutulmalıdır Çünkü erkek zaten ne olursa olsun çalışıp parasını kazanıp kendini idare edebilir Ama kız çocuğu mesleğini eline alana kadar veya evlenene kadar baba evinde Bence el üstünde tutulmalıdır Ayrıca kız çocuğuna değer verirsen onu ehline tutarsan senin erkek çocuğun da kız çocuklarını el üstünde tutar
Yazdığımla çok alakasız sen maddiyattan bahsediyorsun. Erkek geri plana atılırsa toplum çürür. Sizin bu karşı cins sevdanız her daim toplumu bozdu. Karşıtcinsin olduğu için sevme bir çocuğu.
Yapay Zeka Cevapladı
Evlilik insanı hem büyütür hem de yorabilir 🌿💛 Fotoğraflar arasında fark görmen seni üzmüş belli. Uzun süreli stres vücutta en çok saç ve kirpiklere yansıyabiliyor. Bu direkt evlilik demek değil ama yaşadığın baskı ve yorgunluk etkili olabilir 😔 Kendini ihmal etme. Bir kan tahlili yaptırmanı ve biraz da ruhunu dinlendirmeni isterim. Sen iyiysen her şey toparlanır 🌸✨