Esimle ayrı dünyaların insanları mıyız?

3 yıllık evliyim ve eşimle bir kez bile aynı fikirde olamıyoruz. Bir örnek vereyim;hamileyim ve Allah nasip ederse oğlum olacak bir buçuk yaşında kızım var zaten. Biraz araştırdım ve ilk 6 ay yapılan sünnetler saglikliymis eşime de söyledim ama 5 6 yaşına gelsin ben sünnet düğünü konvoy istiyorum dedi. Tamam dedim yine yaparız ama bebekken daha kolay oluyor sünnet , yaptırırız müsait olunca da düğününü eğlencesini yaparız dedim. Sen beni anlamıyorsun erkek babası için sünnet çok önemlidir dedi. Ama hala 6 ay dolmadan yaptıralım diye ikna edemiyorum. Birazda ailesi ne der diye düşünüyo. Onlar büyükken yaptırmak istiyor çünkü. Zaten her şeyimizin içinde ailesinin gölgesi var. Dünden beri tavırlı onu anlamadığımı düşünüyor. Bebekken yaptırır istediğimiz zaman da eğlence mevlid yaparız konvoy yemek vs dedim ama kestirdigimiz zaman olmaliymis sonra bı anlamı yokmuş , böyle düşünen bir adamla evliyim ve asla ortak noktamız yok. Haksız mıyım sizce? Bıktım valla bu adamla her şeye ters düşmekten.

Esimle ayrı dünyaların insanları mıyız?