Arkadaşlar benim sevdiğim bi erkek vardı, fakeden açılmıştım vs, gel zaman git zaman bana ilgi gösterdi, şimdi anlıyorum ki yatağa atmak içinmiş, doğum günümü bile sordu bunun için heralde, sonra doğum günüme daha çok olduğunu öğrendiğinde resmen gitti yani ertesi güne yazmadı, zaten pek zor yazardı, ben yazdığımda bi görüldü bile atmadı, benimle sevgili olup bunu yapmak veya bunun için benimle vakit geçirmek bile irkitti bence onu, bi günde de yapıp bırakmak onu korkuttu gitti yani, çok üzgünüm ben seviyodum bana ilgi gösterince şaşırmıştım bakılacak biri deilim, bakımsızım meğer bunun içinmiş kendisi mahallemdeki bi erkek beklemezdim, artık beni yollu olarak mı gördü veya kezban olarakmı yatağa layık gördü
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Fake olduğunu anlamış uzak durmuştur güzeli bike israf ediyorlar güllüm boş ver
Mahallesindeki bi kız olduğumu anladı, ne fake tamam sahte hesaptan açıldım ama kim olduğumu anlayınca aslında yazmıycaktı görüldü atıcaktı, ben kaşındım yazdım sen kimsin asıl ben seninle konuşurmuyum falan deyince döndü
Yediremedi tabi ama boş ver kendini kullandırma öyle senin için daha kötü olurdu
Asosyalliğim de cabası ya mesela bana böyle ama başkasını sevmesi sevgili olması düşüncesi ağrıma gidiyo, bakımlı olmam gerek ona ok ama yapamıyorum psikolojik mi bilmiyorum hep şapka takarım asla çıkaramıyorum, hep aynı kıyafeti giyiyorum deiştiremiyorum bazen değiştiriyorum psikolojik mi bilmiyorum, hareketlerim de tuhaf asil deilim napıcam
Piskoloğa görün istersen bunlar gayet normal şeyler sonuçta bir kiyafet değiştirmek kendine bakmak kendini iyi hissetmek ama bunlari yaparkene kendin için yap birirleri için değil
Peki onu beni sevmesini istiyorum nasıl yaparım, ben insanlarla da konuşmuyorum, o mesela herkesle konuşur sizin gibi, toplumda bi ağırlığı var benden 4 yaş büyük olmasına rağmen, mesela bana diyodu sen zaten kendinden korkuyon nasıl olcak
Birini kendine zorla bağlayamazsın hic uğraşma yorar seni daha cok yıpratır kendinle başla değişimine o çabayı kendine ver erkekler özgüvenli bir yere varmış kadinlara köpek olur o zaman sıra sende olur insanları seçmeye
Nasıl yapabilr bunu bilmiyorum ben adımı çıkarır diye korkmuştum veya kendisi kızar diye küçük bi yer ya, ilgi gösterince şaşırdım meğersem layık görüldüğüm şeye bak ya, belki millete söylemiyo kendisi de yürüdüğü için ve attığı ufak cinsellik mesajları için, kendisinin evi biraz uzakta ben tam merkezde oturuyorum, arabasıyla geçer bazen ailem ondan bişyler ister çarşıdan, aileler küs ama onunla konuşuyoruz beni hep uzaktan görürdü, yani yüzümü görmezdi şapka dolayısıyla, ben kimseyle konuşmadığım için onunla da bi ilgim yoktu, kendisi hatta erkek kuzenlerim var kardeşler, onun oturduğu evin yakınında oturuyolar onlarla gezer mesela öyle
Kendisi toplumda bi ağırlığı var yani dersin 35 yaşlarında, arabası var iş yapıyo kendinden büyüklere de abi diyo, ağırlığı var ama bak kimse demiyo çocuk lan bu, baba gibi yani uzaktan ben böyle görüyorum, bi kaç kızla konuştuğunu görmüşümdür burada onlarda birazcık ondan büyükler instagramda da pek kız takip etmez dediğim kızları takip eder 2 3 tane burdan, diğer tanımadığım kızlar var takip ettiği çok az onlar da onu takip etmez zaten belki bi ikisi😂
Sadece bi kız var burada onun kız kuzeniyle aynı yaşta, benden bi yaş büyükler, onun eski hesabını takip ediyo annesini takip ediyo, kıskanmıştım belki bi diyologları vardır ondan diyodum, ya da sevdiği beğendiği için diyodum bilmiyorum nie takip etmiş kızın şimdilerde yeni hesabı var takip etmiyo belki görmedi daha, kızın annesinin hesabı da eskimiş artık
Sen tüm vaktini kendine ayir herşeyi sadece kendin için yap bakımını makyajını giyimini değiştir bunlar zaten artı yönde giderse özgüvenin daha da yükselecek sonradan arkandan koşmaya başlar zaten merak etme
Ben kendi ayaklarımın üstünde durmuyorum okumuyorum, bi sosyal hayatım da yok bakımsızım toplumda bi ağırlığım da yok kimse saymaz beni, konuşmuyorum kimseyle, bakımsızım, güzel deilim, bu da onun benim hakkımda böyle düşünmesine sebebiyet verdi, kendisi ayaklarının üstünde duruyo toplumda bi ağırlığı var yaşından büyük gibi gösteriyo, yanyana gelsek olgun yani 4 yaş olmasına rağmen aramızda
Ama bide şöyle düşün bunların hiç biri bize doğuştan gelmiyor sonradan bı çaba sarf ederek kazanıyoz Allah'ın verdiği yüzü bile iyi bakarsan güzel olur bu şekilde yaşamaya devam edersen bu senin için kötü olur 0 dan baslicaksin zorlancaksin ama en azından sonunda geleceğin yer güzel bir yer olacak ama tabi bu hayatı bu şekilde geçirmek için geldiysen o da senin kararın buna da bişey diyemem
Ne yapmalıyım sence bundan sonra yani hareketlerim falan nasıl olmalı onu gördüğümde vs
Sadece ama sadece kendine ayir tüm vaktini ve şunu asla unutma bu dünyada benden daha önemlisi yok anlıyorum o çocuk geldi seni istemedi diye üzüldün kendini olduğundan daha da kötü gördün bunlar normal ama bunların hepsini bı kenara at ve cilt bakımından giyiminden hobilerinden hayatının en küçük detayına kadar bişeyler değiştirmeye çalış küçük küçük değiştirdikten sonra anlicaksin ki cidden bişey oluyor dediğim gibi bunları yaparken bunların hepsini daha iyi bir hayat yaşamak için kendini tamamen sevdiğin için yaptığını hep hatırla ve su olunca da üzülme mesela cilt bakımı ilk yaptığın gün direk bı etki beklersin olmayınca üzülürsün öyle bişey de yapma sabret bekle ve en sonunda sonucu gorceksin
Onu gördüğünde ise hiç umursama yüzüne bile bakma sen arkasından kosmussun ya şimdi dicek bu kız neden böyle bana bakmıyor bu şekilde düşünmeye devam ederken o sen daha da kendini gelistir sen iyi bı noktaya geldiğinde o senin yanına gelcek zaten Ozman ise onun sana yaptıklarının aynısını sende ona uap
Napim yatağa mı atiym 😂 şaka maka bi yana ben bunu gördüğümde depar atıyorum bildiğin koşuyorum kaçıyorum, bana yazdığında da zaten bu yüzden yazmıştır, nie koştun vs koşmiym dimi elimde değil ama durursam acaip kasılıyorum, titriyorum vücudumu kontrol edemiyorum ve sonuç rezillik ondan kaçıyorum, galiba daha çok rezil oluyorum
İşte bunlar da senin elinde canım bır erkek için kendini rezil etmeye değer mi sence bide öyle düşün onun sana verdiği değerin aynısıni sende ona ver anlarsın ne demek istediğimi (erkolar kapatılsın)
Ya off az önce evimin önündeydim arabası çıktı ordan, çok yakın mesafeydim eve allahtan bi kaçışım var rezillik ya, gördümü bilmiyorum %70 gördü heralde
Aşko Allah sana sabır versin diyim
Ne düşünmüştür🤦🏼♀️
Ya sen böyle kaçmaya devam ettikçe hani onun gözünde biraz değerin varsa oda inmiştir yani boyoe yaparak
Niye
Erkeklerin geneli öyle boş geç takma kafana. Uçkuruna düşkün bir ahlaksız
Bunun acısını almam lazım çok ağır bununla yaşamak kendimi çöp tenekesi gibi hissediyorum değerli hissetmem gerek
Boş geç seni kötü yola sokmak isteyen birisi için fazla düşünme. Kendini değerli hissettirecek şeyler yap kendine zaman ayır
Değerli hissetmem gerek ne güzel bi cümle her kadın değerlidir. Uçkur düşkünü bi karaktersiz olmak onun cezası zaten takma boş ver sevmek istemişsin bu zaten değerini gösteriyor
Senden istekliysen yakinlas
Ne diyosun sen be ben seviyorum ilişki istiyorum anlamıyonmu okuduğundan
Erkeklerin özeti, erkekler kapatılsın
Attı mı
Yo