Yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım?

Merhaba dostlar lütfen yardımcı olur musunuz ne yapacağım bilmiyorum canım çok yanıyor. 2 yıldır birlikte olduğum bir ilişkim var, ben 20 kız arkadaşım ise 19 yaşında. Kendisi kursa gidiyor ve geçenlerde bir tartışmamız olmuştu, ben kendisinin sürekli kurs çıkışına gidiyordum ve o bundan artık rahatsız olmuştu ve sürekli gelmemi istemiyordu. Bizde buna istinaden ortak yolu bulmak adına kız arkadaşım bana haber verdiğinde müsait isem o an çıkışına gidiyordum. Bu sabah ciddi bir olay sonucu evdekilerin artık birbirmize tahammülünün kalmamasının sonucu evden gitmem istendi ve bavulumu hazırladım. Bu durum beni paramparça etmişti ailemden hiç beklemezdim. Açıkcası kimsem yoktu bunu paylaşacak kız arkadaşım haricinde ve bende dolayısıyla ona anlatmak, onunla dertleşip ona sarılmak ona yaslanmak istemiştim ve bu yüzden kurs çıkışına gittim. Çıkmasına dakikalar kala beni aradı ve kızlarla cafeye gideceğini söyledi, ona aşağıda olduğumu söyledim ve adeta kıyamet koptu. Neden geldin? Ne işin var? Biz konuşmadık mı niye burdasın? diyerek bir darbe de burdan aldım. Üzüldüm ve telefonu kapadım, dakikalar sonra beni aradı konuştuk çok kısa bir şekilde ve bir daha gelmicem kusura bakma dedim o da gelme zaten istemiyorum dedi.
Bir kaç dakika sonra ben aradım ve nerde olduğunu sordum o da bana yakındı ve gelmesini istedim konuşmak istediğimi söyleyerek. Kızlarla beraber geldi ve elimde bavulu görünce gülmeye başladı, ben ise anlam veremedim çünkü içim paramparçaydı. Köşeye çektim kızlar bizi izlerken konuşmak istememiştim. Ne oldu nereye gibi sorular sordu ve umrunda olsaydı telefonda böyle demezdin dedim ve tartışma başladı. S. git bilmem ne diyerekten kızlarla beraber cafeye gitti. Yaklaşık bi yarım saat sonra cafeye gittim ve kız arkadaşımı dışarı çağırdım konuşmak istedim. Defol git artık istemiyorum seni bıktım senden sevmiyorum seni alışmışım sadece ayrıldım bitti git artık dedi ve tek kelime etmedim, edemedim. Kızlarla kalkıp gitti beni yine her zamanki gibi onların yanında küçük düşürdü yine yanında biri varken bana farklı muamelede bulundu.( 50 defa benden ayrılmıştır ve her defasında geri geldi ben ise hep ona kucak açtım.) instagramdan vesaire her yerden her şeyden silip engellemiş beni. İnstagram story geçmişine kadar silmiş. Yazdım ulaştım suçum olmamasına rağmen yalvardım saatlerde dil döktüm saatlerce ona ihtiyacım olduğunu söyledim ve defol umrumda değilsin diyip küfürler etti ne kadar utanmazsın tuh hastasısın aptalsın dedi istemiyorum seni sevmiyorum dedi. Vesaire vesaire. Daha dün bizim evdeydik ve gayet mutluyduk. Beni sevdiğinden eminim kasıtlı bu şekilde konuşuyor ve o kızlar yüzünden bu duruma geldiğimize inanıyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum onu çok seviyorum ne olursa olsun ona karşı sevgim duygum azalmıyor elimden bir şey de gelmiyor.
Yardımcı olur musunuz ne yapmam lazım?