İlk buluşmada 2k tl’lik hesabı ödedi, evime kadar Mercedes’i ile bıraktı, bana dokunmaya çalışmadı ama ig takip listesi kötü?

Arkadaşlar bugün biriyle buluştum buluşma boyunca tam bi centilmendi beni çok değerli hissettirdi, ilk buluşmada 2 bin tl’lik hesabı ödedi, evime kadar Mercedes’i ile bıraktı, bana dokunmaya çalışmadı sapıkça konuşmadı saygılı davrandı hep ama ig takip listesinde erkekten çok kadın var çoğu da açık profilli bikinili pozlu koca memeli kalçalı botokslu estetikli şişme bebek kılıklı pelinsulardan oluşuyor. Benle hiç alakası yok takip ettiği kadınların.

Ben şimdi ne yapayım ya?

Güncellemeler
+1 yıl
Bir şeyi açıklığa kavuşturayım konu maddiyat değil. Ben hesabı bölüşmeyi teklif ettim o istemedi yani bi yemek hesabını dert etmeyecek kadar maddiyata önem vermeyen biri olması beni etkiledi, konu benim maddiyata önem vermem değil.
Mercedes’iyle evime bıraktığını vurgulamam, daha önce buluştuğum hiç kimse, ne kadar lüks içinde yaşıyor olsa ve arabaları olsa dahi beni evimden alıp evime bırakma zahmetine girmediler o ise hiç tereddüt etmeden yaptı bunu. Konu para değil.
İlk buluşmada 2k tl’lik hesabı ödedi, evime kadar Mercedes’i ile bıraktı, bana dokunmaya çalışmadı ama ig takip listesi kötü?