Eşim in kredi çekip bana aldığı 30 binlik bilekliği görümceme hediye ettim esim in beti benzi attı eve daha gelmedi?

Yeni evli sayılırız daha bir yıl bile olmadı eşim ilk doğum günümü unuttu birkaç gün sonra çok değerli bir bileklik almış takmadım bile Ama küçük kız kardeşinin doğum gününü hemen hatırladı Bugün doğum gününe gittik kardeşine saat almış Ben de hediyenin içinden saati çıkarıp bana aldığı bilekliği koydum kardeşi benden 2 yaş küçük bu arada doğum gününde kardeş hediyeyi bir açtı şok oldu gerçi ondan fazla eşim şok oldu yüzü bembeyaz oldu dudakları bile beyazladı kendini koltuğa zor attı onunkini hatırlıyor hak ettiği yere gitsin dedim bilekliğin fiyatına internetten baktım en az 30 .000 işin kötüsü eşimin 2 tane daha kız kardeşi var şimdi birine böyle değerli bir şey alıp da diğerlerine dandik hediyeler de veremez en az iki tane daha alması lazım ki o da imkansız bir tanesini almak için kredi çekmiş Ben kaynanamlardan erken ayrılıp eve geldim eşimle birazdan gelir Bakalım ne diyecek çok merak ediyorum beni bekleyen ne tepki verir bakalım

Eşim in kredi çekip bana aldığı 30 binlik bilekliği görümceme hediye ettim esim in beti benzi attı eve daha gelmedi?