Sizce gerçekten bozuk muydu kasada denediler olmadı çünkü yoksa ben ödiyim diye mi yaptı? İlk buluşmamız
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Dolandırıcılar hakkında çok hikaye var hemen hemen hepsinde böyle olay geçiyor. Ama adama da iftira atmayalım şimdi ya gerçekten de bozuk olabilir yani teknoloji işi. Bunu ikinci kes yaparsa anlarsınız artık.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi birkaç şey takıldı kafama. Alman usulü olmalı normalde, sen de ona kitleyecek idiysen buna takılmış mı olabilirsin? Ha ikiniz ayrı ödeyecek idiyseniz, kredi kartı bozulur mu ya bilmiyorum onu. Sor bence, beleşçilik nein
02 Yorumla
Soran+1 yılO bana başta hiç izin vermedi kendi tutturdu gidelim diye
- +1 yıl
I-ıh, sorularıma cevap değil. Kanka sen bence sor kafana takıldıysa ama ilk defa demiştin galiba, şimdi bir kere olan bir şeyin lafı da yapılmaz. Ayrıca bu boğaz yani, ayıptır. Ama çok istiyorsan sor.
- Yeme & İçme konusunda 401 cevap paylaştı.
+1 yılSana şöyle diyebilirim
1. Kartında limit yoktur2. Şifresini yanlış ya da eksik girebilir3. İnternet ve Bankanın sisteminde hata oluyor bazen çekmiyor4. Sana kitlemek istemiştir5. Bunu bir daha yaparsa bilki seni yiyor00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
48
Cevap
54Cevap
+1 yılAy oha ya. Kredi kartı bozuk olsa bile yanında mutlaka nakitte bulundurmalı ilk buluşmada. Hı şunu diyim erkek o ödesin demiyorum bence ilk buluşmada ve sonraki tam ilişki oturuncaki zamana kadar ki buluşmalar Alman hesabı olmalı ya da yarı yarıya iki tarafta birbirinden faydalanmış yiyici konumunda olmaz ilişki oturunca zaten ha erkek ödemiş ha kadın ödemiş çok fark etmez. Ancak bu bildiğin yiyici ya.
20 Yorumla
Zannetmem benim kartımda bozuk bazen çip yüzünden banka tarafından para çekmiyor ama genelde bu durumda temassız kredi kartını kullanıyorum. Belki kredi kartı kullanmıyordur o yüzden dümen yapmış diyemem başıma geldi çünkü bir sonraki sefere de o öder olur biter o kadar düşünmemek lazım gülüp eğlenmek maksat zaten.
10 Yorumla
+1 yılHoş bir hareket değil yanında nakit bulundurması lazım ondan adam olmaz 200 TL hesabı ödeyemiyorsa evden çıkmasın en azından kendi yediğini ödemeliydi kızlar böyle tiplere hasta geneliniz hiç kusura bakmayın kediler ne kadar ilginçse kızlarda öyle tuhaf
11 Yorumla- +1 yıl
@RanaKaraa mal mısın herkes kendi yediğini ödesin yazmışım en azında nakit parası olur mk trolü
+1 yılya bu kadar güvenmiyosanız birbirinizle yemekte ne işiniz var ya da ödemekten neden bu kadar çekiniyosunuz herkes kendininkini ödeyecek şeklinde anlaşıp öyle gidin bari sksnsjsj görgü ve nezaket kurallarına göre davet eden öder yemek için bütçesi olmayan kişi zaten kimseyi yemeğe çıkarmaz
10 Yorumla
+1 yılYa kuzu inan soruna bodoslama cevap vermek istemediğim için soruna tıklayıp ta okudum ama cevabım hala degismedi. Ne kadar kötü insanlar var ya? Bundan sonra alman usulü öde ve bu konuyu kendinde bir travma oluşturmasına izin verme. Bak seninki aptallık ya da canım degil. Anlamamış olabilirsin. Bu onun pis zihniyeti. Lütfen kendine yüklenme ve bir dahaki sefere kiminle date in olacaksa herkes kendi hesabını ödesin.
10 Yorumla
+1 yılİlk buluşma da olsa son buluşma da olsa karşınızdakinin böyle bir şey yapması geröektende hiç mantıklı olmayan bir davranış.
Her ne olur ise olsun kendisini para gibi konularda hazır etmeliydi bence. Ne demek istediğimi anladığınızı umuyorum.. 👈🙏10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAyrıl gitsin ne biçim bir adam yahu nakitte mi taşımaz ya da bilmiyor mu kartının bozuk olduğunu gitmek istemiyorsa söyleyebilir ya da parası yoksa da söyleyebilir ya da senin ödemeni de isteyebilir sende ödersin oda öder ama bu şekilde sen ona yapsan onun da hoşuna gitmez
00 YorumlaÖnlemini almalıydı. Benim banka kartımda para olsa da mutlaka nakit taşırım bir terslik olması durumuna karşı
20 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 909 cevap paylaştı.
+1 yılK kartı bozuk olmaz imkansızdır ödeme yapmadıysa kart geçersizdir siziden 200 Tl almış helal et bari?
03 Yorumla
Soran+1 yıl😄 bi daha yemeğe gidelim diyenleri kabul etmicek en fazla bi içecek
Soran+1 yılEtmicem
- +1 yıl
Sen bilirsin..
+1 yıladam cebindeki kartın salam mı bozukmu oldugunu bilmezmi seni yemiş belkide bu ne lan dedi ilk buluşmada verdigimiz hesaba bak bu kız beni mi yiycek dedi senden kopardı
00 YorumlaEmin ol eğer sende olmasaydı ya bi anda üstünde biyerde unuttuğu nakit para çıkardı o an , ya da yaninda baska kartının da olduğunu anımsardı birden
10 Yorumla
+1 yılBilerek ödettirmis bide normalde ilk bulusmada erkek hayatta hesap odettirmez arkadasini falan arar kartimda sorun para getir der ama kiza odettirmez
10 Yorumla
+1 yılYani kim davet ettiyse o ödemli, erkek kadın fark etmiyor.
12 Yorumla
Soran+1 yılO tuttturdu bi yere oturalım falan
- +1 yıl
Yani tekrar buluş, hesabı yine ödemezse yol ver
Bu bariz planlanmış bir şeye benziyor. Çok nezaketsiz, saygısız, ayıp bir davranış yani
20 Yorumla
+1 yılNolur nolmaz nakit para bulundurması lazımdı yanında.
20 Yorumlabozuksa bunu bilmiyor muusn ne demeye 200 lira hesap çokartmış o zaman. tamam ödemek zorunda değil ama ya sende de olmasaydı napacaktınız...
00 Yorumla
+1 yılBi kartla mı çıkmış inandırıcı değil. Gerçekse de mahçubiyet yaşaması gerekir. Kim davet ettiyse o ödesin hesabı
00 Yorumlasadaka vermişsin? birkaç buluşma sonrası olsa olabilir derimde samimiyet isteyen biri o ilk buluşmayı ciddiye alırdı 1 simit 1 çay söylese yeterdi
00 Yorumla
+1 yılÇıkmaz sokağa varıyor. Ama bir insan da buluşma öncesinde bazı şeyleri kontrol etmeli, ihtiyatlı davranmalı...
00 Yorumla
+1 yılKredi kartı nasıl bozuluyor ki? Diyelim kart bozuk, o zaman telefonun nfc özelliği ile de ödeyebilirdi. Kartında limit kalmamış olabilir.
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 613 cevap paylaştı.
+1 yılKredi kartı bozulsa mobil bankacılık diye bir şey var
02 Yorumla
Soran+1 yılTelefonunun kapandığını söyledi
- +1 yıl
Gerçekten çok güzel uflemis
azıcık delikanlı adamsa para alıp giderde parası yoksa ya en baştan söylerdi ya da gitmezdi. Sana kitlemiş
00 Yorumla
+1 yılSana kitlemis hesabi keske odemeseydin onunkini sa. kak kiz
06 Yorumla
Soran+1 yılMekandan nasıl çıkıcaktık?
- +1 yıl
Kendininkini ödemen yeterdi gülüm sana neydi yikasaydi bulasiklari da kli basina gelseydi
- +1 yıl
Kanmayin bu numaralara ya hepsi oyun odemiyor mu mirin kirin mi ediyor kendininkini öde bidaha da bulusma bu kadar basit
Soran+1 yılBundan önce başka 2 kafeye daha oturduk taksi otobüs kullandık hep o ödedi bi 100 üstü para ödedi ve ben teklif ettiğimde de ben öderim vs dedi ama restorana oturalım diyen oydu parası yoksa yemeğe kalmayalım demez miydi diye düşündüm
- +1 yıl
Senden fazlasiyla çıkarmış biliyordu ozellikle yaptı hep dümen bunlar
- +1 yıl
Yemeyin bu numaraları. Bende bu kadar var de kendi hesabini öde cik isin icinden sana mi düşmüş
+1 yılNakit de mi yokmuş yanında hiç insan biraz ortak olur hepsini ödetmesi saçma bence
10 Yorumla
+1 yılEvet sana kitlemiş. Bir daha buluşma pinti bu yolar seni sürekli.
10 Yorumla
+1 yılKredi kartının bozuk olduğunu ilk defa duyuyorum.😀
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılher şey mümkün. Onun gelir durumunu bilen sensin. ya da nasıl biri onu da bilmeden buluşmanin sinucu. Cebinde üç kuruşu olmayan tipler aşk peşine niye düşüyor ki orası da ilginç
00 Yorumla
+1 yılKartını öncesinde mobilden kapatmış olabilir, bilerek yaptığını düşünüyorum oldukça sinir bozucu.
00 Yorumla
+1 yılkartın nesi bozukmuş resmen hesabı sana geçirmiş
kibar bir ifadeyle ödetmiş.00 YorumlaBozuktur belki. Benzeri benim başımada geldi. Çok kötü hissetmiştim
00 Yorumla
+1 yılO riske niye girsin, sende 200 TL olduğu nerden belli?
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılBelkide öyledir belki de gerçekten bozuktur bilemeyiz
00 Yorumla
+1 yıle muhtemelen sonuçta ben bi kızın yanına gidiyorsam kartım bozuksa telefonun nfc sinden öderim oda yoksa nakit avans çek bozuyk oldunu bilmiyormuydun yer içerken :D
00 YorumlaKredi kartım bozuk ne ya. Manyetiğinin bozuk olduğu biliyorsa zaten o bilinçle çıkmış seninle yemeğe. Böyle konularda para önemli değil de enayi yerine konulmak baya kötü. Ama bunların hepsi tecrübe ✌🏻
00 YorumlaBence doğru söylüyordur ilk buluşmad illa erkek mi ödeyecek bence herkes kendi yediğini ödese daha iyi ama bu gibi aksilikler olabilir
11 Yorumla
Soran+1 yılBen o ödesin demedim kendisi ısrar etti yemeğe kalmak için ve önceki ödemeleri yok ben ödicem vs yaptı
Plan yapılmış bir olay bu Buluşmaya cebinde para olmadan sanıyorumki hiç bir erkek gitmez küçük düşmemek için
buluşmaya gelmeden önce banka ya gidip para çekmesi gerekirdi10 Yorumla
+1 yılEğer seninle konuşmaya halen devam ediyorsa bir sorun yok ve tabi diğer buluşmalarda da aynısını yapmazsa ama genede önceden söylemesi gerekiyor du
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni eve bıraktıktan sonra gece kötü bitti kusura bakma utandım o yüzden erken gittim daha konuşmak istiyordum falan yazdı yazmaya hala devam ediyor
- +1 yıl
Gerçekten kartında sorun olmuş olabilir ya da parası yoktur öyle demiştir 1 kere daha görüş aynısını yaparsa postayı koyarsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılKredi kartı bozuk olmaz ki belki de kartında bakiye yetersizdi ya da kartı geçersiz di
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılPuahahaha ben olsaydim kendi yemegimi oderdim ve giderdim
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl+ orada rezil ederdim onu
+1 yılBozuk kredi kartı nasıl oluyo ki nakitide mi yok sende bunu yedin mi
10 Yorumla
+1 yılGüzeeeeel bir daha buluşma olmazsa bil ki kitledi sana
00 Yorumla
+1 yılEğer hesabı ben öderim dedikten sonra ödememişse yalandır ama eğer hesabı ben öderim dememişse yalan değildir
00 YorumlaBozuktur baksana kasa da denemişler. Emin ol çok kötü hissetmiştir. Yüne de keşke buluşmaya gelirken nakit cebinde bulundursaymış. Kötü olmuş.
00 YorumlaBence yalan değildir. İlk buluşmada böyle bir yalan söylemeye kim olsa utanır.
10 Yorumla
+1 yılHesabı sana kitlemiş yani ne güzel insan nakit taşır yanında bu seni kandırmış
18 Yorumla- +1 yıl
Birkaç yorumuna daha denk geldim çok negatif düşünüyorsun neden?
- +1 yıl
Çünkü doğruları söylüyorum olmayacak duaya amin dememin anlamı yok
- +1 yıl
Bütün doğrular söylenmez
- +1 yıl
Gizlemek de olmaz ama
- +1 yıl
Profildeki senmisin
- +1 yıl
Evet benim n'oldu
- +1 yıl
Biraz ürkütücü bir resim olmuş daha masum resim atsaydın iyi olurdu
- +1 yıl
Seninkinden daha ürkücü olamazdı ya. Neyse insanları rahatısz etmeyelim iyi geceler
+1 yıl200₺lık ne yediniz merak ettim🙂
02 Yorumla
Soran+1 yılPahalı bir yerdi 75liradan başlıyordu yemekler
- +1 yıl
Uyanıkmış😂
Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Belki bakiyesi yoktur
09 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ki
Soran+1 yılLimit sorunum yok dedi ATM ATM gezdi hiçbirinde para çekemedi falan bankaya gidicem yarın dedi
Soran+1 yılTaksi de öyle dedi hiçbirinde mi para yok falan dedi
Soran+1 yılO zaman neden her şeyi ben ödicem modunda gezdi tüm gece ve illa bi yere oturalım yemek yiyelim diye tutturdu sürekli bi yere oturalım dedi parası yoksa neden anlamadım o kısmı bana sormadı o kadar paran var mı diye vs
Soran+1 yıl😄
- +1 yıl
Çocuk senden gecinmenin derdinde bence. Parasi olmayan efendi bir erkek bir yerlere oturalim diye söylenmez bir mahcubiyet yaşar
Büyük ihtimalle yalam attı 😶🌫️😶🌫️
10 Yorumla
+1 yıl2. kez buluş ve hesabı kitle sonra da ayrıl
10 Yorumla
+1 yılNakit parası yok mu başka kartı yok mu? Nasıl iş.
10 Yorumla
+1 yılBilmiyo muymuş bozuk olduğunu daha önce yalanci
10 Yorumla@97Kerim97 adam isimi biliyo knkss 😃😃😃
11 Yorumla
+1 yılApaçık yalan söylüyor
00 Yorumla
+1 yılHemen niye öyle düşündün
00 Yorumlaİkisi de olabilir bilemedim şimdi
00 Yorumla
+1 yılo çocuğu hak etmiyorsun bırak
00 Yorumla- Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBelki de doğru demiştir günahına girme6
00 Yorumla
+1 yılKeşke hiç bulaşmasaymışsınız djdjdjd
00 YorumlaBoukmuş işte. Çok kötü hissetmiştir
00 Yorumla
+1 yılne yedını ıctınız okdar ıckılı bır yermıydı
00 Yorumla- Devamını Gör (42)
Devamını Gör(87)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Yeme & İçme > Sorular > İlk buluşmamızda "kredi kartım bozuk" dedi, 200 TL hesap ödedim. Ödeyeyim diye yalan mı söyledi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım