Okuldan birj vardı benle konuşmak istediğini falan söyledi benden hoşlanıyormus sonra buluştuk oturduk bir yerde. Benden acil para ihtiyacı olduğunu söyledi aynı gün içerisinde geri ödeyecekmis verdim parayı. Sonra aynı gün tekrar istedi yine verdim ertesi gün yine istedi bu sefer sinirlendim dedim noluyo. Guvenmedigimi felan söyledim ilk buluşmada 3 defa borç para istedi benden ilkinde gerçekten ihtiyacı vardır dedim. Sonra yalvarmaya başladı çok sıkışıgm sabaha Atacam sana söz falan dedi iyi niyetimi suistimal edersen kötü olur dedim güvenmiyorum dedim hep bir bahaneyle borç para istiyrsun dedim. nasıl böyle düşünürsün ben öyle bir insanmiyim falan diyip defalarca aradı yalvardı bende mecbur verdim inşallah yanılıyorumdur dedim. Para attıktan sonra sabah konuşuruz paranı geri en geç yarın atarım maaş almasamda birinden borç alırım dedi. sonra bidaha yazmadı aramadı akşam oldu yazdım nslsin diye ters konuştu kafam bozuk dedi konuşacak halde değilim dedi çok sinirliyim dedi bende tm yazdım görüldü attı ama hep çevrim içi watsapta. Resmen kandirildim ne yapmam lazım sizce bana yardım edin iyi niyetimi suistimal etti.
21 gü
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Geçmiş olsun dolandırıldın bence sen bu kafayla organlarını filan çaldırırsın
Karşımda yalvarıp zor durumda olduğunu söyleyen bir insan var ne yapabilirim
Bir erkek flört ettiği kadına maddi bir beklenti için yalvarmaz
İşte ztn oyle borç istediği an ilişki olarak başlamadan bitti gözümde. Sonrasnda gerçekten ihtiyacı olduğunu düşündüm. Hel farkli farklı bir bahane 1 günde 3-4 tane yeni bahaneyle para isteyip durdu. Ben bu kadar düşeceğini tahmin etmiyordun
Ne asaglik bi çakalmıs yaa bak sen. Yani rezil edebildiğin kadar et okulda
Kendimi çok kötü hissediyorum. Ben bir erkekten bunu beklemezdim. Fazlasıyla gururlu bir insanım ben ama onun bir erkek olarak bunu yapması çok assagilikca. Rezil etsem para için yaptığına bak derler
Ama konu para değil anlamazlar
Haklısın cidden böyle soytarıların duygularınızı istismr etmesine üzüldüm. Bi de işin içinde hoşlanmak varmış, o da hoşlantısı da yere batsın. Sen sıkma canını boş ver. Ahlaksız hadsiz biro işte etmiş bir halt. Senin bi suçun yok ama ilk buluşmada para isteyen birini de ne halt olduğunu anlaman gerekiyordu. Olan olmuş kendini üzme. Bugünü yaşamadın varsay. Arkadaş ortamına gir dağıt biraz kafanı
Ona karşı hiç bir hoslantim yok ztn. Bulusmayada bunh soylemeye gittim. Okadar yalvardı ki çok zor durumdayim akşam eve gidince atacam dedi akşam yine istedi. Zor durumda birini görünce dayanamıyorum ben
Anlıyorum. Dediğim gibi daha da strese girip travmaya dönüştürme bu durumu. Belli ki cok kötü etkilemis ama Unutmaya çalış yaocak bisey yok. Yakın arkadaşınla dertleş biraz destek olsun yanında dursun biraz, tesellisi iyi gelir. İlla bu konudan bahsetmene gerek yok yanında olsun yeter. Zaman suistimal zamanı, böyle aşağılık bir herifin daha ileriye gidip başka bisey yapmadığı için dua et şükret. Biraz daha temkinli ol lütfen
Teşekkür ederim
Rica ederim. Geçmiş olsun tekrar
Sağol:)
Ulan ne saçmalık bir kızla buluşuyorsun ilk buluşma bide , borç istiyorsun vay anasini
Hiç sorma bide baya yalvardı. Ben bir insanın bu kadar assagilanacagini tahmin etmezdim heleki bir erkeğin.
Meblağ ne ona göre yazacağım
4000 okadar büyük bir mabla da değil taksit taksit istedi
Paraları nakit mi verdin
Nakit verdiysen bunları ispatlayacak mesajların var mı
Hesabımdan attım ona
Msjlarim da var
Tamam bir avukata başvur dekontlarla beraber icra takibi başlatsın. Ama avukat kaç para ister bilmiyorum. Ama eninde sonunda alırsın parayı. Whatsap konuşmalarından icra takibi başlatılıyor. Hele senin dekontun var. Konuşmaları silme. Ekran al önemli yerleri de. Avukatsız nasıl icra takibi başlatırım onu araştırabilirsin eğer avukat çok para isterse. Ama parayı alınca şeklinde anlaşabilirsin. Zaten masrafları o ödeyecek
Yok ya 4 bin lira için değmez
Senin gibi temiz kalpli kızı tanımak çok isterim. Kaldı mı böyleleri
Para yerin dibine batsın sadece iyi niyetimi suistimal etti ben kendimi canım gibi hissettim yardım ederek. Hani öyle şerefsiz bir insana param yar olacağına bir çöpe atsam daha iyi olurdu. Beni canım yerine koymanın bedelini ödetmek istiyorum sadece
Canım gibi hissetmek ne be (canım) olacakk
Aaa niye öyle oluyor
Slk olcak
Ben anladım dur çabalama 😂
😅😅
Geçmiş olsun, dolandırmış seni.
Sağol ya bilmiyordum
4000 TL için insan yapar mı bunu ya
İnsan sütü bozuk olmasın, her şey beklenir.
Tiksiniyorum artık sadece
O kadar haklısınız ki.
Verseydin
Olumm verdim ztn parayı
Soğuk su iç
Ben istesem vermezsin
Ne alaka şimdi kanka
Ne bileyim kanka işte boktan işler
Amaci cinselliktir
Ne cinselliği borç alıp tüydü
Kac tl
Uzak dur
İyi jiyetimi suistimal edip gitti ne uzak durması.