İlk bulusmada yalvarıp ihtiyacım var diyip borç istedi?

Okuldan birj vardı benle konuşmak istediğini falan söyledi benden hoşlanıyormus sonra buluştuk oturduk bir yerde. Benden acil para ihtiyacı olduğunu söyledi aynı gün içerisinde geri ödeyecekmis verdim parayı. Sonra aynı gün tekrar istedi yine verdim ertesi gün yine istedi bu sefer sinirlendim dedim noluyo. Guvenmedigimi felan söyledim ilk buluşmada 3 defa borç para istedi benden ilkinde gerçekten ihtiyacı vardır dedim. Sonra yalvarmaya başladı çok sıkışıgm sabaha Atacam sana söz falan dedi iyi niyetimi suistimal edersen kötü olur dedim güvenmiyorum dedim hep bir bahaneyle borç para istiyrsun dedim. nasıl böyle düşünürsün ben öyle bir insanmiyim falan diyip defalarca aradı yalvardı bende mecbur verdim inşallah yanılıyorumdur dedim. Para attıktan sonra sabah konuşuruz paranı geri en geç yarın atarım maaş almasamda birinden borç alırım dedi. sonra bidaha yazmadı aramadı akşam oldu yazdım nslsin diye ters konuştu kafam bozuk dedi konuşacak halde değilim dedi çok sinirliyim dedi bende tm yazdım görüldü attı ama hep çevrim içi watsapta. Resmen kandirildim ne yapmam lazım sizce bana yardım edin iyi niyetimi suistimal etti.
İlk bulusmada yalvarıp ihtiyacım var diyip borç istedi?