Sevgilim bugün çok üzdü ne yapmalıyım lütfen çok üzgünüm?

Bugün borçları vardı komple kapattı bende gözün aydın dedim bana da borcu vardı 800 TL. İşte benimkini sıkıntı etme ne zaman rahata çıkarsan o zaman ödersin dedim. Memleketine gidiyordu yolda bana mesaj attı. Babam vefat etti babam olmadığı için amcamla tanışmaya Ankara 'ya gitmiştik Sevgilim ben ve annem yazın gittik işte. Bana bugün arabaya binince borcunun falan olmadığını Ankara 'ya gittiği zamanki yol ücretine sayacağını söyledi. Ayıp ediyorsun valla Ankara 'ya zorla götürdün o parayı da yol parası say borcum falan yok sana dedi. Ben onu zorla götürmedim kendisi ayakları bir yerine vura vura gitti 4 ay sonra bana bunu söyledi. Parasında değilim ama zorla götürdün falan çok ağırıma gitti. Ben Ankara 'ya babamın mezarını yaptırmaya gittim ya 😪 mesajını gördüm ve hiç bişe yazmadım inattan değil çok üzüldüm ne yapmalıyım 🙏
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Bugün eski bir fotoğrafımı attı yemeğe gitmiştik tam ısırmalık yazdı saol yazdım ne yapıyorsun benim derdim bana yeter sende yapma yazdı babası rahatsız memlekete gitti bende yazdım ki Allah şifa versin hiç yok yerden size bağışlasın ama kırdın dünkü lafların etkisindeyim yapacak bişeyim yok… [ ]
Sevgilim bugün çok üzdü ne yapmalıyım lütfen çok üzgünüm?