N'olur bir yol gösterin, sevgilim çok üzgün?

Sevgilim ailesi ile uzun zamandır görüşmuyor, birşeyler oldu ve abisi ile görüşmesi gerekti. Beni aradı, sesi bir kötü geliyordu beni buradan alır mısın dedi. Attığı konuma gittim baktım Akşam böyle tek başına parkta oturuyor. Herhalde tartıştı abisiyle diye düşündüm. Bir baktım ağzının etrafı yara olmuş etrafı kızarmış kanı filan kurumuş üstunde, neye uğradığımı şaşırdım. Anlayamadım önce olayı. Tartışmaya başlamışlar abisi resmen dövmüş kızı, insan nasıl böyle yapar kardeşine aklım almıyor bir turlu. Boyle o an bir göz göze geldim ya ben onu hiç böyle görmedim, okadar tuhaf bir şey vardı ki yüzünde sarılınca ağlamaya basladi. Bir hafta olacak nerdeyse bu olalı, yaraları duruyor hala etratida morardi , ogunden beri birdışarida doğru düzgün çıkmıyor. Onu boyle görmeye dayanamiyorum. Hepten kapatmadı kendini yine gülüyor filan ama görüyorum nasıl kırgın olduğunu. Böyle sarılınca ağlamaya başlıyor icimden birşeyler kopuyor resmen. Onu mutlu etmek için çok uğraşıyorum, aslinda biraz kafasını dinlesinde istiyorum şile e götürmek istiyorum aklı dağılsın diye. Ben hiç bu kadar çaresiz hissetmedim nolur bir yol gösterin.
N'olur bir yol gösterin, sevgilim çok üzgün?