3 yıllık sevgilim instadan belli tip kızlara belli içerikli mesajlar atmış. Ben de haliyle ayrıldım. Bir anlık gafletle yaptığını söylüyor ve çok pişman. Bir yanım affet diyor bir yanım ise tekrar yapar affetme diyor. Ne yapmalıyım sizce?
Affet
Affetme
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Affetme tabi ki o mesajlari atan daha neler yapmistir senin haberin bile olmamistir ayrica aldatan bir daha aldatir bu huydur karakterdir
İnsanlar değişmez değil mi :( kalbim kırık ve gerçekten inandığım biriydi
Degismez buna emin olabilirsin
Teşekkür ederim yorumun için ✨
bence affetme bir kere yapan yine yapar hatta nasıl olsa affediyor diyip daha beterini bile yapabilir yine üzülen sen olursun
Kafama takılan şey neden beni geri kazanmaya çalıştığı. Çok mu anlam yüklüyorum acaba
seni geri kazanmaya çalıştığından değil sadece avcunun içinde tutmaya çalışıyor bence inanma
Anladımm teşekkür ederim 🙏🏻
rica ederim
Affetme kessinlikle karaktersizliktir bu ve affettiğinde aynı şeyi tekrarlar bikere yapan yine yapar emin ol
Yanlışlıkla evlenince aldatsın da o zaman olacak şey mi açıklamaya bak. Senden sıkıldım gözüm farklılık arıyor diyemiyorlar gaflet olmuş adı
Evet doğru söylüyorsun bunları ben de düşünüyorum. Sadece pişmanlıkla ayaklarıma kapanması asla vazgeçmeyeceğim kendimi affettireceğim demesi afallatıyor. Çok Kolay ve aptal biriyim sanırım
Bir anlık gaflet dedi ve inandın mı😃
Karşımda defalarca ağladı. Yakında nişanlanacaktık. Yani canım olabilirim ama bazen aklımdan bir anlık olmasa bu kadar uğraşır mıydı diye soruyorum. Aldatan biri olsan giderse gitsin işime gelir gibi düşünmez misin
Hayatım, bu adamlar hayatlarında bir kadını garantileyip öyle çapkınlık yaparlar. Seni sevse başkasına mesaj atar mıydı? Sen başka erkeklere bakıyor musun? İnanma o gözyaşlarına
Evet bu daha çok zoruma gidiyor aslında. Ben o kadar dikkatliydim ki. Bunu haketmemiştim. Çok teşekkür ederim yorumun için
Rica ederim.. Geri adım atma, seven aldatmaz.
Affetme yapan bidaha yapar
tabikide hayır