+1 yılİstisnaları atlarsak para babası dediğimiz insanların aptal oldukları kanısı hakim sitede. Bu soruyu para babası olarak cevaplamak istiyorum;
Zamanın geçip gittiğini, mutlu olmanın en kısa yolunun diğer insanları mutlu etmekten geçtiğini, değer ihtiva eden her insanı mevcut varlığından istifade ettirip yardımcı olmak sebebiyle katkı sağladığını, kişinin ulaşılabilirliğinin yüksek olması sebebiyle vizyonun genişlediğini kabul etmek zorundayız.
Tüm bunları yaparken etrafındaki kişilerin davranış biçimine saygı ve hürmet etmelerini beklemek çok olmasa gerek. Paranın karşısında eğilip bükülerek renk değiştiren insanlara karşı sergiledikleri tutuma bakmalı toplum.
Sırf zengin olduğu için önyargıyla yaklaşan milyonlar var. Zengin adam genel olarak zekidir belirli bir sermayeyi ve işgücünü yönlendirdiği için. Kendisine sırf serveti için samimiyetten uzak yaklaşanlara hak ettikleri değeri verecek kadar da realisttir.
210 Yorumla- +1 yıl
Zengin adama bir şey demiyoruz, kendini yolduranlar var onlardan bahsediyoru Hustlers filmi var JLonun izledin mi
- +1 yıl
Anlatamadım ben, salt zeki çoğunluk yoldurmaz kendini. Biz bakınca yolunuyor gibi görürüz o kadar. Adam kendisi için değersiz diyebileceği rakamları o gece, o an veya kısa zaman dilimleri için görmezden geliyor o kadar.
- +1 yıl
Anladım
- +1 yıl
ahaha yalancı
- +1 yıl
Gerçekten anladım, sensin yalancı 🤨
- +1 yıl
Takıldım sadece, kusura bakma.
- +1 yıl
Yalancı kelimesine karşı alerjim var.
- +1 yıl
Ne yalanı ne de yalancı denilmesini bende istemem, sevmem de.
- +1 yıl
Tanışmıyoruz ama samimiyetine güvenip boş bulundum diyelim. Tekrar özür dilerim.
- +1 yıl
tamam sorun yok. :) bi an okuyunca fevri hareket etmiş olabilirim.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yılKültürümüz ve son dönemde ekonomi çok kötüye gittiği için paraya bakan kızlar yüzünden Burada 2.5 milyonluk arabaya düşen kız Avrupada veya amerikada 30 bin para birimi olunca çokta şaşırmamak gerek :)
00 Yorumla
+1 yılGenelde narşist egoist basit karakterlerin işidir o. Kendileri gibileri isterler. Diğerleri onlara ağır gelir çünkü. Düşün para veriyor, kız ona senden daha yakışıklı yok diyor (örnektir) halbuki suratına görsen bilmem ne etmezsin 😂😂ama o tatmin oluyor hosuna gidiyor daha kötüsü gercek sanıyor 😂😂onlar öyle mutlu boş ver bizene😁
13 Yorumla- +1 yıl
hshssj gömmüşsün 😅
- +1 yıl
Ayıpsın 😂
- +1 yıl
:D djshj
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılAlıyorlar farkında değiller kendilerine şu soruyu sormuyorlar hiç hani acaba param olmasaydı bu kadın yine de benim çevremde olur muydu diye bunu asla kendilerine sormuyorlar
13 Yorumla- +1 yıl
Evet maalesef öyle.
- +1 yıl
Teşekkür ederim efendimissssss
- +1 yıl
Rica ederim güzellik
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
51Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılParayla yanlarında tuttuklarını sanıyorlar galiba. Öyle kadınları neden seviyorlar, neden ilişki yaşıyorlar anlamış değilim. Aşk, sevgi onlar için önemli değil. Bence kadın güzelse, paramla sahip olabilirim moduna giriyorlar.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Çünkü onlarında amacı karşısındaki kadından faydalanmak. Al gülüm ver gülüm.
11 Yorumla- +1 yıl
Ablam siz istiyorsunuz
- Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılÇünkü kadınları küçük düşürmeyi seviyor bazıları. hava atmak gösteriş yapmak için. gerçekten seven erkek kadına değer verir
10 Yorumla Aslında bunun parayla da çok ilgisi yok.
Kadınlar ilgiyi sever diye bilinir ki doğrudur da hatta baya seviyorsunuz ama erkekler de sever, çünkü "insan" sever.
Öyle olunca, eğer kişi daha önce ilgi görmemişse (özellikle ailesinden) ilginin sebebinin çok da önemi kalmıyor, o sadece bir araç. Para olur, itibar olur, yakışıklılık olur, güç olur...
Mesela bahsetmek bile istemediğim gündemi sarsan kadın cinayeti olaylarında da gördüğümüz gibi "kadınlar neden kendilerine ikinci sınıf insan muamelesi yapan erkeklere bayılıyor?"
Sebep aynı. İlgi görmemiş insan kendisine gösterilen en ufak "ilgimsi" davranışlara bağlanır.
Çünkü açtır...
10 Yorumla
+1 yılsanırım bunu bir karşılıklı alışveriş olarak gördükleri için başka bir şey yok olayın özünde
ancak satın aldığın her şey bir gün daha pahalı haline gelir:) verecek olan bitince ne verebilirsin ne kalır ki..
10 YorumlaHerhangi bir konuda insanların onayını, takdirini kazanmayı isteyen veya o konuda kendisine hayranlık duyulmasından zevk alan kişiler genelde narsisistik kişilik bozukluğuna sahip olan kişilerdir. Bu gibi psikolojik sorunların neredeyse çoğu çocukluktan gelir, genetik ya da memetik faktörlerin etkisiyle oluşur. O yüzden kimseyi yargılamayı istemem ama paraya bu kadar değer veren ya da bununla övünen insanı -hele ki erkek ise- hiç sevmem.
10 Yorumla
+1 yılBu konuda erkekler demek biraz saçma geliyor bana çünkü herkesi kapsıyor.
Bunu ancak dışarıda bir statüsü olmayan çevre ve öz saygısını para ile kazanan insanlar yapar.
Psikolojik olarak para babası muamelesi ile tatmin olurlar çünkü onları saygın ve güçlü yapan şeyin para olduğunu bilirler. Parası olmasa hiç olacak erkekler bundan hoşlanır.10 YorumlaParaya tapan,3 kuruşa kendini satan ucuz tipler tav olur.. onlar da satın alır!
Al gülüm ver gülüm.. iki taraf da memnun işte20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Ben aksine birini parası şöhreti veya herhangi bir çıkar için seviyor gibi yapan kadınları çok itici ve kendine bile saygısı olmayan kişiler olarak görüyorum
11 Yorumla- +1 yıl
👏
+1 yılBedenini ve tuhunu para karşılığı satabilen kadınlar oldukça ne kaz biter ne de kaz yakaldığını düşünen çakal ☺️
12 Yorumla- +1 yıl
Doğru söz
- +1 yıl
🤝👋🏻
+1 yılKadının bir heyt ne erkeğe bak diyişi bile erkekleri hemen gazlıyor aslında erkekler Tofaş gibi gazla çalışan varlıklar 😃😃
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru gazla çalışıyorlar bu muhabbete katılıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.
+1 yılİnsanlar birinin hayatında yer edşinmek isterler. Bunu karakter, makam, para veya sevgi ile elde ederler. Karateri sağlam olan insanlar sevgiyi, karaktersizler ise makam veya parayı kullanırlar.
20 Yorumla
+1 yılKadın için para güç her şey. Yani kadın yok ülkede beden olarak kadın belki dünya da güzellik olarak bulamazsın ama ruh yok. Et var güzellik var. Sanat edebiyat... vs. yok. sadece kadın çok. Keza erkekler de aynı
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Bir angaralı olarak bu sahneyi bir kaç kez gördüm. 😂 Malum pavyonlarımız meşhur 😂😂
15 Yorumla- +1 yıl
Sende kaptıranlardansın mı paranı?
- +1 yıl
Güzel :D bence kimseye göre bir ortam olmasın orası zaten
- +1 yıl
😅
Kadın değersizdir; para harcattıkça değerli olduğunu düşünür.. Erkek yetersizdir; ne kadar değerli bir kadınla birlikteyim diyerek kendini yeterli hisseder..
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Genelleme yanlış olmuş sevenler var çünkü başka hiçbir şeye sahip değiller ve ezikler
17 Yorumla- +1 yıl
Hayır aslında genelleme değil bu “baba parası muamelesi görenler” diye o genellemeyi kapatmışım :)
- +1 yıl
Şey para babası* bunlar hep ilaçların etkisi sjjdaj
- +1 yıl
Aslında onları kastediyorum işte..
- +1 yıl
😬😬
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. yok öyle bir şey.. sen onu öyle görmek ve her gittiğin yerdeki masrafları ödettirmek istiyorsun... bu tür kadınlar zamanla erkeğin gözünde değersizlesir, bendende söylemesi...
10 Yorumla
+1 yılKarşılarındaki kadına gönüllerini kaptirmislarsa o kadının paragöz olmasını gözleri görmüyor verdikçe veriyorlar. Sorun para babası muamelesi yapan kızları sevmeleri değil yani.
10 Yorumla
+1 yılÇoğu kadın para düşkünü en çokta değilim diyenler 😎 bu yüzden bazı erkeklerde bile bile ego tatmin ediyorlar nede olsa parayı veren düdüğü çaldırıyor diye
10 YorumlaMaalesef kadınlarda para babalarına çok daha fazla baktıkları için. Ben bunu bizzat yaşadım. Ne kadar verirseniz o kadar iyisiniz. keşke görmemiş olsaydım.
10 YorumlaOnlar karaktersiz erkektir bir kere cidden parası olan görgülü karakterli erkek böyle aptal saptal olay ve şahıslarla ilgilenmez kendilerine hayranımdır
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 849 cevap paylaştı.
+1 yılkadınlarla etkileşim kurmayı sağlayamayan bir erkek bunu tercih eder ya da al gülüm ver gülüm anlaşmasını tercih eden erkek bunu yapar ötesinde bunun tercihlik yanı olmaz ki
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Kadınlar para istiyor zengin erkekler de tipi olmadığı için bu açığını parayla kapatıyor. İki samimiyetsiz birbirini buluyor kısacası.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yıl😃😃 Çok üzücü bir durum aslında😃 Adamın parası gidince fısss bitiyor ilişkiler sonra 😂😂 İşte o kadar düşünebiliyor bazı erkekler 😃
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılÇünkü bazı kadınlar bazı erkeklere parası için yaklaşıyor. Tam tersi içinde geçerli bazı erkeklerde para için kadınlara yaklaşıyorlar.
10 Yorumla Para güçtür ve imkân genişliği demektir. Bir kadın tarafından söylenince de bu otorite güçlenir. Salladım ne bilem ben 😃
10 YorumlaBak ben metelige kurşun atıyorum, ne kızla isim var ne kadınla. Onlarda sağolsun Z*ubbeler varken beni bulmuyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı. Bu genelleme yapamacağın bir şey nerden bayılıyoruz kim bayılıyor ya 🤣 bir kaç a, hmak size bunu dusundurmesin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu bir alışveriş meselesi. Alan da veren de razı. Ben bu konuda düşündüm epeyce. Neticeten ticari bir konu olduğuna hükmettim.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılBence bayilmiyorlar. Kullaniyorlar.
Alan razi veren razi iliskisi bu.
Iki tarafta birbirini kullaniyor.
10 Yorumla
+1 yılbunları alışverişe götürtüp kredi kartlarını patlatmak lazım anca öyle 😂 hiç yapmadım kimseye gerçi
10 YorumlaKalitesiz kadınlara bayılan "kalitesiz" erkekler oldukları için.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılParam olmadığı için bu eylem nasıl bir duygu onu bile bilmiyorum 😂
10 Yorumla Dünyanın düzeni bu değil mi zaten para varsa karılar biter yanında hemen 😁😁😁
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 384 cevap paylaştı.
+1 yılKendine güvenmeyen , özgüveni olmayan erkekler bu şekilde bence
10 Yorumla
+1 yılKroyum emme para bende diyenlerin kız taktikleri Vol1😄😄
10 YorumlaParalarını güç simgesi olarak kullanmak hoşlarına gidiyor bence.
10 Yorumla
+1 yılSadece kendilerini kandırıyorlar gururları okşanıyo sanırım
10 Yorumla
+1 yılBunu her erkek değilde kadınları kolay elde edemeyen erkeklerin kullandığı bir yöntem desek daha iyi yani kadını öyle tavlıyamıyorum ama en azından param ile bir şeyler yapayım kafası içinde olan erkekler böyle kadınları seviyor işte yazık 😂
10 Yorumla
+1 yılBen de seviyorum bunu. Bence bir kadına para harcamak cok guzel bir sey. Karşılıksız bile yapıyorum
14 Yorumla- +1 yıl
Neden seviyorsun?
- +1 yıl
Çünkü kadınlar erkeklerden daha üstün ve bence her erkek bir kadına hizmet etmeli
- +1 yıl
Köle ruhlusun yani.
- +1 yıl
Evet öyle de diyebiliriz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılOnlyfans die bişey çıkmış adam onu kullanan kadını dikmek için ulke degistirecek harcadıgı paralari gectim bide hoslanma diyolar ask diyolar :)
16 Yorumla- +1 yıl
valla duydum ama merakımı cezbetmesin bakmadım neymiş ne değilmiş :D ruh hastaları bu yüzden çoğaldı bence
Cevap sahibi+1 yılMide bulandirici bi devir değilde ne..
- +1 yıl
Kesinlikle haklısın. Gerçekten böyle şeylerin kölesi olmuş bazıları sonra “neden aşk yok, sevgi yok” ee katletmişsiniz ve devam ediyorsunuz.
Cevap sahibi+1 yılHiç kimse sevgiye layık değil kendimizi seveceğiz sadece
- +1 yıl
Eh bundada haklısın :D
Cevap sahibi+1 yıl🤗💙
+1 yılBen paranın zekayla kazanıldığını düşünüyorum bir erkek acısından. Yani zeki olan erkek çok para kazanabilir, bu yüzden etkileyen faktör belki de zekadır.
10 Yorumlaparayı seven kadından ancak eskort olur.
15 Yorumla- +1 yıl
Soru ama bu değil. Şöyle ki; erkeklerinde parasını harcamaya meraklı kadınlara bayılması.
- +1 yıl
Alamıyorsa sadece yoluyorda kadın kişisi onu :D
- +1 yıl
Tamam şimdi aynı dilden konuştuk seninle :D
Param kadını satın alır
Paranın satın alamayacağı bir şey yok
Para içinde yüzen kalçaları atan kadınlar mesela00 YorumlaPara ile alakalı merakı olan kadınlara çizik atan ben şaşırdım xjdjdj
00 Yorumla
+1 yılEgo tatmini gibi bir şey ya da görgüsüzlük😂tek başarısı cebindeki 2-3 kuruş olan insanlar.
00 Yorumla
+1 yılEgo kasmak bnce itici nefret ederim gõsterisli tiplerden cnm😌👍
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 37b cevap paylaştı. Para mevzusu yapan kadın sevmem
17 Yorumla- +1 yıl
Euro ve dolar kaç tl olmuş haberin var mı? 😃
- +1 yıl
Neyleri :D
- +1 yıl
yiaaa ama her şey mal mülk her şey para pul diyor şarkıda :D
- +1 yıl
Evet o da mümkün :D
Aşk İlişkileri konusunda 378 cevap paylaştı. yokluk bence bro :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü parayla bir tek ortam yapabiliyor bu yüzden de yolunuyorlar ama mutlular sonuçta
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
+1 yılAciz olduları için
10 Yorumla
+1 yıl🤣🤣 Armudun iyisini ayılar yerde ondan
10 Yorumla
+1 yılBirkaç tahta eksik derler eskiler
10 Yorumla
+1 yılAşkta para araç olmalı, amaç olmamalı! Ben sevmem.
10 YorumlaHiç öyle huylarım yok parayla adamlik olmaz
10 Yorumla
+1 yılEgo +para + sonuç 🤷🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılHiç bayılan görmedim daha.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aciz bi hareket
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Vizyon yok bunlarda
113 Yorumla- +1 yıl
Ne var 😃
- +1 yıl
Ah doğru :D
- +1 yıl
Bak cidden o kadar şapşiiik insanlar var ki, adam kendini kadın olarak tanıtıyor :D yoluyor bi güzel para gönderiyorlar falan :D bunlarıda gördük hemde bu sitede
- +1 yıl
sjjdh bak şimdi gece gece kahkaha attım 😃
- +1 yıl
Bazı hemcinslerin gerçekten bilmiyorum doğru kelimeyi bulamam şimdi skkdsj
- +1 yıl
sjsjdh şaka gibi :D
- +1 yıl
😂😂
+1 yılSorana bak lafa bak tanımasam inanırdım. Aynen sen kesinlikle paraya bakmıyorsun
01 Yorumla- +1 yıl
Lan herkeste beni tanıdığını sanıyor :D sen kimsin? Beni bu sitede gerçekten tanıyanlar bir elin beş parmağını geçmez
- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat